Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 28. 1.–3. 2. 2019

28. januar 2019    951 ogledov

Teden, ki je pred nami, nam prinaša dva različna pola energij: prvi je zelo hiter in poln gibanja ter sprememb, drugi pa vas bo potiskal v mir in notranji svet. Najti bo treba ravnovesje, da boste znali svoje občutke, ideje in situacije v vsakdanjiku pripeljati do cilja. Aktivne energije gibanja bodo v vas prebujale odprtost za nove stvari, prilagodljivost, komunikativnost. Spodbujale vas bodo, da boste naredili velike notranje spremembe.

Naučili se boste, kako prepoznati oz. spoznati intuicijo in se predati njenemu delovanju, saj boste brez nje težje našli ravnovesje. Povezanost uma, telesa in duše bo v tem tednu pod drobnogledom. Upreti pa se ne boste mogli niti svoji kreativni naravi, saj bodo ideje želele kasnejšo realizacijo. V tem tednu si zanje vzemite nekaj časa in jih oplemenitite z informacijami, ki jih pridobite, medtem ko raziskujete, se učite, prebirate zanimivo literaturo in odkrivate nova spoznanja. Dovolite si združiti te čudovite energije in z njimi pluti v vsakdanjiku. Bodite kreativni in jih obvladajte. Ne ustavljajte se v življenju in se posledično ne vrtite v začaranem krogu.

Spremembe vam bodo prinašale priložnosti

Teden, ki je pred nami, pa ne bo samo umirjen, energije bodo v svojem tempu prinašale zmedo, nas premetavale. Veliko bo gibanja, sprememb. Morda boste čutili, da morate na hitro kam odpotovati, se preseliti ali narediti katero drugo hitro spremembo. Teh energij ne zanemarjajte, saj se hitro vrnejo in vam kasneje otežijo situacije. Morda jih pri prvem srečanju niti ne zaznate, vsekakor pa vam pomaga zavedanje, da se stvari lotite drugače.

Energije vas potiskajo do točke, kjer vedo, da boste naredili korenito spremembo, ki je potrebna za vaše nadaljnje življenjske korake. Izkoristite takšne valove energij. Energije v vaše življenje prinašajo dobro komunikacijo, kar vam pomaga, da stvari, ki jih do zdaj niste povedali, izrazite. Prinašajo vam zabavnost, duhovitost, čut za estetiko, privlačnost, odprtost za nove stvari, pogum in entuziazem, predvsem pa gibanje in premike.

Nestrpnost, ljubosumje, pohlep, hitre spremembe razpoloženja vam ne bodo pomagale najti svetle poti. Zavedanje takšnih reakcij pa bo prineslo precej novosti. Kajti vedeli boste, da morate odreagirati le zaradi samih sebe.

Potrebovali boste čas zase

Energije vam v tem tednu prinašajo priložnosti, da se zaveste svoje notranjosti, sebe, kako delujete v svojem življenju. Spremembe vam bodo prinesle drugačnost, še zlasti na čustvenem področju, zato si jih dovolite. V tem tednu boste na preizkušnji. Če ste na poti bolj uspešne narave, vas čakajo višja učenja. Če pa na tem nivoju še niste uspešni, morate za pripravljalni razvoj porabiti več časa. Morda se boste spomnili, da vas že nekaj časa navdihuje poučevanje, sploh če je to povezano s področji človekovega razvoja, jogo, alteranativnimi terapijami, duhovnim zavedanjem, umetniškim udejstvovanjem.

Notranje se boste lahko počutili umirjene, ampak vaš zunanji svet vam bo začel kazati področja, kjer je potrebna sprememba. Super bo, če se boste znali soočiti z negativnim delovanjem čustev. Globoko v sebi zaznajte to preračunljivost, lahko tudi lažnivost, nenehno zoperstavljanje in protestiranje, nenormalno in predolgo vztrajanje v nemogočih okoliščinah, pomanjkanje komunikacije, dvoličnost, hinavščino … Bodite pristni, resnični vi in razvijajte svojo edinstvenost, ustvarjalnost, analitičnost, preudarnost, neodvisnost, modrost ter vztrajnost, prijaznost, ljubeznivost, intutivnost.

Raziskovali boste svoje notranje in neodvisno življenje

Kadar vaš vsakdanjik spodbujajo energije, ki od vas želijo, da se posvetite notranjemu delu, je super, da si znate vzeti čas za to. To je življenje, ki je namenjeno, da si pridobljene ideje, sprejete odločitve in zaznave jasno razložite, poiščete nadaljnje informacije in začnete delovati, ko je stvar (ideja, projekt) zrela za uresničitev.

Vsekakor pa bodite pozorni, da vse to ni delovanje v začaranem krogu. Kadar vas podpirajo takšne energije, od vas želijo, da se soočite s svojo notranjostjo, zato se nikar lahkotno vsemu ne izogibajte. Ustavite se in ne hitite. Včasih potrebujete prav tisto, o čemer že vsi okoli vas 'čivkajo', vi pa stremite k svoji iluziji. Uredite si notranje življenje, saj bosta vaš mir in harmonija vplivala tudi na zunanjost. Pomembno je, da se naučite povezati svojo srčnost, um in telo ter dušo. Povezava je izjemna, če se je zavedate in z njo tudi delujete.

Prisluhnite intuiciji in jo razvijte na višjo raven

Ko poznate svoje občutke in zaznavate tudi druge stvari, se lahko vprašate, od kod prihajajo. Učite se ali pa ste se že naučili, da informacije za vas prihajajo iz vaše notranjosti in vam dajejo odgovore, o katerih se nenehno sprašujete in jih raziskujete. Intuicija je čudovita, če se je zavedate, še lepše pa je, če z njeno pomočjo raziskujete in delujete v življenjskih situacijah. Vsi jo imamo in vsi lahko z njo delujemo.

Dati ji moramo le prave pogoje, da se razvije. O tem, kako se je sploh zavedati, govori veliko prekrasnih seminarjev s področja duhovnega zavedanja. Zato je lahko zaznavanje nečesa še bolj jasno in odločno. Intuicija vam bo pomagala, da sebe razvijate, in vam bo omogočila, da hitreje zaznate spontane stvari, ki prihajajo do vas in so trenutno najbolj primerne, da se z njimi ukvarjate. Energije vas spodbujajo, da se takšni priložnosti odprete in jo tudi preizkusite. Spoznali boste lahko tudi, kako ste jo uporabljali do zdaj, ko se tega sploh niste zavedali. Zavedanje je izjemno pomembno tudi tokrat.

Skladnost v odnosih vam bo v tem tednu veliko pomenila

Zagotovo se boste prepustili tudi energijam, ki bodo pomirjale vaše zunanje okoliščine, saj si boste želeli ravnovesja in predvsem miru. Energija miru vam prinaša čudovit čas, da svojim čustvom in občutkom dovolite, da se izrazijo. Morda vam bodo spremembe v tem tednu kratile to miroljubnost. Na vas bo, da poiščete skladnost, mir in ravnovesje. Zelo pomembno bo zavedanje, da poskrbite najprej za svojo notranjost, svoje ravnovesje občutkov, saj tako dosežete notranji mir, potem pa se popolnoma spontano odzovete na zunanje dejavnike. Vaša notranjost vam bo razkrila, kako delujete, zaradi česar boste laže prepoznali zunanje, za vas včasih izjemno moteče dejavnike.

Velikokrat se v nezavedanju čustev zgodi, da prevzamete občutke drugih in misleč, da so vaši, delujete. Pri tem se počutite obremenjene, veste, da niste 'ta pravi', in zaplavate z vso težo v vsakdan. Če delujete z zavedanjem, znate zelo jasno postaviti meje in sodelujete, sklepate nove kompromise povsem mirno, harmonično. Čustvene zaplete takoj prepoznate, si jih razložite in delujete s korakom, pravim za vas. Se pravi, da se ne zapletete v čustveni naboj in ne odplavate z njim daleč stran od sebe. Dovolite si spoznati, prepoznati in razkriti resnična čustva, ki so del vas in vašega življenja. Prepoznajte čustva drugih, ta so namenjena vam, in ne obsojanju, kakšen je človek na drugi strani. Bodite prefinjeni, sposobni prilagajanja in dobrega zdravja. Zanimajte se za druge in imejte svoje razmišljanje. Bodite ravnodušni do materialnega bogastva in odkrijte svojo modrost.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...