Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 3.–9. 7. 2017

2. julij 2017    2578 ogledov

Pozdravljeni!

Ste sprejeli darove, ki so vam jih v preteklem tednu ponudile energije tedna? Potem se v tem tednu pripravite na spremembe, saj po 'stari' poti več nima smisla hoditi. Energije tega tedna vam prinašajo odgovore na že velikokrat postavljena vprašanja, ponujajo vam spremembe, razkrivajo vaše iluzije. Z veliko 'žlico' poguma se odprite raziskovanju, novim pripetljajem, izkušnjam. Energije vam bodo prinašale točno tisto, kar morate izkusiti. Tudi če se boste upirali, vas bodo stisnile v kot z namenom, da spustite tisto, česar ne potrebujete več na način kot do zdaj. Predvsem boste priča zaključkom na vseh področjih. Pred vami je tudi mesec vpogleda vase, raziskovanja in pridobivanja najglobljih informacij. Prisluhnite svoji intuiciji in ji popolnoma zaupajte. Vodi vas v smer, ki je za vas izjemno potencialna.

Prevetrite do zdaj postavljenje temelje in za vselej opravite s 'starim'

Dana vam bo mini priložnost podoživeti izkušnjo o energijah preteklega leta. Predvsem to, kako ste bili kos razbijanju iluzij in kako ste se skozi to prebili z veliko truda in dela na osebnostni in duhovni ravni. Zdaj, ko imate v rokah to izjemno izkušnjo, da prepoznate iluzije, jih lahko pogumno razbijete. Ne dovolite, da vam nejasne situacije meglijo vsakdan. Da jih boste lažje prepoznali, ne pozabite pozornosti usmeriti v energije, ki vas bodo lahkotno, velikokrat zelo nepričakovano spodbujale k različnim spremembam, novim premikom, gibanju, potovanju, selitvam in še in še. Čutili boste olajšanje in razbremenitev. Odpirali se boste in doživljali duhovna prebujenja ter se posledično osvobodili številnih kriz. Našli boste pot do sebe in do drugih. Komunikacija vam bo šla zelo dobro od rok. Imate priložnost, da se rešite ljubosumja in zavisti, s tem pa tesnobe ter notranjega nemira.

Energije vam prinašajo odlično komunikacijo, gibanje in spremembe

Lahkotnost, velika aktivnost, duhovitost, zabava, komunikativnost bodo energije, s katerimi se boste srečevali vsako minuto vsakdanjika. Bodite odprti, predvsem za nove stvari. Morda se boste počutili zelo nemirne in delovali precej nepotrpežljivo in živčno. Ampak zavedajte se, da vas notranja energija nenehno žene v nove doživljaje in izkušnje. Zavedajte se, da boste v tem tednu še posebej družabni, priljubljeni in skoraj ne bo tematike, v kateri ne bi blesteli. Če imate možnost, potujte, delajte nove korake in spremembe predvsem na poslovnem področju, učite se poslovnih spretnosti, začnite služiti denar na 'neobičajen' način in začnite izstopati v svoji okolici, seveda pozitivno.

Vsak izmed vas zelo dobro ve, da ob impulzu navdiha rad odreagira z novo idejo. Ne bojte se svojih idej, zaščiteni ste pred vsem slabim. Imate moč ostati v centru svojega stebra moči, dana sta vam jasna komunikacija in izražanje. Zaupajte in si dovolite resnično opraviti z vsem, kar vas obremenjuje. Osvobodite se preteklosti, različnih težkih navez, bremen. Začutite svobodo in delujte.

Naj bo teden, ki je pred vami, strasten in bogat z nepričakovanimi dogodki!

Da pa boste lahko svoje nove ideje uresničili, imejte dobre načrte, s katerimi se lahko vsaki spremembi in situaciji prilagodite in jo z veliko strasti in navdušenja izpeljete. Po spremembah hrepenite že kar nekaj časa in zdaj je čas, da v vaš vsakdan vstopijo tudi nepričakovani dogodki in popestrijo vaše življenje. Predani in strastni ste lahko le svoji izvirni viziji. Nekateri izmed vas boste rekli, da strasti in sprememb ne čutite oziroma se vam že dolgo niso zgodile. Dajte tokrat priložnost sebi in si dovolite izkusiti manjšo. Odprite srce, imejte voljo do življenja, ne zapirajte se vase in v samoto. Zadnjo uporabite za notranji proces zdravljenja. Velikokrat v življenju se zgodi, da velika razočaranja povzročijo velike čustvene rane. Zavedajte se, da vedno in povsod vse lahko pozdravimo in obudimo. Ne navezujte se na točno določene osebe, na materialne stvari, na oprijemljivo, kajti vse je minljivo. Zavedajte se, da za vsem tem stojita natančno določena energijski sistem in igra energij, ki ji morate biti kos. Kot radi rečemo, vse je nadomestljivo, in res je tako. Ni pomembna fizična, materialna oblika – če so energijske poti čiste, bodo energije vesolja poskrbele, da boste dobili točno tisto, kar potrebujete v danem trenutku. Pa če tudi gre za neuslišane ljubezni, partnerstva, prijateljstva, odnose na katerikoli ravni. Bodite iskreni do sebe, začutite občutke strasti, ljubezni in sreče v sebi. Potem pa to pogumno delite z ljudmi, ki jih imate radi in to sprejemajo.

Občutite svobodo in zaživite svoje neodvisno in notranje življenje

Ko boste oz. ste že spoznali svojo notranjost, predvsem reko občutkov, ki se dnevno pretakajo skozi vaše telo v neizmerljivih količinah in jim nikoli ni konca, prepoznajte svoja prepričanja, poznajte svoje zdrave meje, prepoznajte iluzije in tisto lepljivo energijo, ki jo zelo radi zamenjujemo z ljubeznijo in tistim “Saj me ima rad/-a”. Doživite svobodo zunaj kateregakoli sistema, združenja, skupnosti. Dovolite si svoje občutke jasno in odločno izražati, saj boste le tako vedeli, kako močni ste. Cenite se, zavedajte se, da ste vredni vsega v vsakem trenutku. Vredni ste najboljšega, kar vam pripada. Ne zadovoljite se z ničimer, kar vas dela nezadovoljne in nesrečne. Zmeraj imate priložnost uporabiti intuicijo, znanje in modrost svoje duše, da lahko pogumno in odločno stopate po svoji življenjski poti. Naučite se gledati na življenje z višje perspektive, z drugega zornega kota. Ne bodite zaslepljeni v skupini, skupnosti in se ne 'valjajte' v morju čustev. Ko se znajdete na razpotju, najdite pravega svetovalca, najdite terapevta v sebi (seveda lahko tudi fizično), da vam pomaga razjasniti dano situacijo. Zaupajte vase, v svoje občutke. Naučite se dela, ki ga zahteva duhovna in osebnostna rast. Prepoznajte svoja prepričanja in se osvobodite. Zavedanje lekcij je neprecenljivo, saj le tako pogumno hodite naprej v življenju in ga živite strastno in polno. Svoboda je neprecenljiva in zelo lepo organizirana. Le dovolite si jo živeti.

Za uspešen teden in obvladovanje situacij ne pozabite na prefinjenost, sposobnost prilagajanja in dobro zdravje, tako moralno kot fizično.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...