Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 3.–9. 4. 2017

30. marec 2017    1863 ogledov

Pozdravljeni!

Pred nami je teden novih odgovornosti in čustvene harmonije. Imeli boste priložnost, da se ponovno odločite in izberete svojo pravo, edinstveno pot. Energije vas bodo spodbujale k spremembam, velikokrat k nenadnim, novim izkušnjam. Morda boste začutili impulz, da bi se preselili in ustvarili dom drugje. Spremembe in premiki vas bodo silili k ambicioznim odločitvam. Predvsem zato, da spremenite ustaljeno pot k svojemu srčnemu cilju, ki vam iz višav, daljave pošilja jasne signale, načrte in poti. Odločajte se in sprejemajte odgovornosti tudi v svoje višje dobro.

Izberite pozitivno in ambiciozno pot

Vedno imate v življenju priložnost, da izberete pravo, vam ljubo pot. Torej imate izbiro, kakšno življenje boste živeli, katero realnost boste uresničili. Seveda sta za takšne korake potrebni velika mera odgovornosti ter sposobnost sprejetja odločitve in navsezadnje delovanja – harmonije. Velikokrat globoko v vas živijo neuresničene želje, sanje … Odločite se in potegnite na površje tiste, ob katerih vam srce neizmerno zaigra. Vlagajte v to pot energijo, svoj čas.

Bodite pripravljeni plačati to ceno. Tisto, kar boste zgradili, bo imelo neprecenljivo vrednost, temelj in izhodišče za naprej. Saj veste, na dobrih, čvrstih temeljih, jasnih mejah in zahtevah lahko stojijo izjemne zgodbe, situacije in odnosi.

Pred vami je teden ljubezni, doma in družine

Negovanje in plemenitenje energije ljubezni v tednu vam prinaša čvrste temelje za odnos s komerkoli v vaši bližini. Bolj se boste posvečali svojim bližnjim, družinskim odnosom. V teh si boste želeli več  svobode in lahkotnosti kot do sedaj. Pomembno bo, da svojo srčnost izrazite, poveste resnico in ustvarite harmonijo čustev.

Energije v tem tednu bodo izjemno naporne za tiste, ki bodo razreševali družinske izzive, močno povezane s preteklostjo. Za vse je pomembno, da se držite resnice in ne padete pod vpliv manipulativnih čustev v zameno za ljubi mir. Pomembno je, da sprejmete odgovornost za svoja dejanja in z veliko volje, potrpežljivosti in prilagodljivosti ter tudi sočutja razrešite dano situacijo ali odnos.

Z novimi začetki, resnimi odločitvami in konkretnimi koraki lahko še malo počakate, kajti ne smete pozabiti, da gre v obdobju retrogradnih planetov predvsem za ozaveščanje občutkov in njihovih vzorcev ter za razreševanje le-teh. Bodite pogumni in negujte ljubezen v sebi.

Učili se boste sprejemati odločitve in kako biti potrpežljiv

Kadar so v zraku radost, ljubezen in te čudovite energije, gre navadno za pogumno sprejemanje novih odločitev. Hitreje in laže se odločite ter jih imate moč tudi izpeljati. Ob takšnih nalogah znate zbrati moč, utrjevati potrpežljivost, vse z namenom, da dosežete cilj oz. da opravite nalogo. Ker ste se tedne pred tem pridno učili sidrati red in disiplino, bodite sedaj odgovorni in tega nikar ne izpustite iz rok. Ko boste sprejeli ambiciozne odločitve, cilje, boste iz svoje energije na drugem nivoju kot do sedaj morali odstraniti vse zametke egocentričnosti, prevzetnosti, samovšečnosti, ozkosrčnosti, brezobzirnosti ipd.

S pomočjo potrpežljivosti in velike mere duhovitosti, smisla za humor, prijaznosti in privlačnosti boste podirali stare, zakoreninjene vzorce iz preteklosti. Premike, spremembe lahko naredite, ko se odločite spustiti dobesedno staro. Seveda ob takšni priložnosti zaupajte svojemu višjemu jazu in življenju na splošno.

Izžarevali boste edinstvenost, zabavnost in romantičnost

Naj bosta glavni sestavini vsakdana radost in veselje, ki sta nasprotje strahu. Strah je tisti, ki mu največkrat brez ovir posvetite največ pozornosti in tako pozabite na svoje srce, na melodijo svoje duše. Zabavajte se, priredite srečanje, zabavo, piknik. Čas je že primeren, da ga preživite v naravi oz. da priredite zabavo doma. Plemenitite energijo povezanosti in umirjenosti med seboj. Začutite harmonijo v skupnosti, vsekakor je mišljena družina, ne pozabite pa na delovno okolje, na prijateljske kroge in podobno. V tem tednu pokažite svojo vdanost, potrudite se in najdite dovolj ljubezni za vse. Ko boste izžarevali energije domačnosti, ljubezni in harmonije, boste z njimi delovali. Ustvarili boste pretok, ki ga boste kasneje, ne glede na vpliv energij v svojem okolju, skrbno negovali. Ustvarjali boste notranji ogenj in moč ter s tem okrepili svojo integriteto.

Ko se odločite sprejeti odločitve, ki v vaš vsakdan prinašajo svobodo tako kratkoročno kot dolgoročno, potem prevzemite nadzor nad svojim novim življenjem. To nikakor ni tisto, kar od nas zahtevajo drugi, merila staršev, družine, iz katere izhajate, ali pa ustvarjanje strogih pravil in delovanje po načelih nekoga, ki vam je to priporočil. Gre za usmerjenost energije v red, disciplino, negovanje samega sebe. Za sprejetje odločitev se odločite sami in jih izpeljete po svojem navdihu. Iz svojih odločitev zmeraj potegnite najboljše in se vedno dobro odločajte naprej. Imate lahko vse v življenju, mogoče le vsega naenkrat ne.  

V prihajajočem tednu vam želim veliko potrpežljivosti, prilagodljivosti, povezovanja in sposobnost za sprejemanje odločitev!

Več o intuitivni numerologiji si preberite tukaj. >>

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...