Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 30.7. - 5.8.2018

19. julij 2018    1104 ogledov


Energije bodo še vedno zelo počasi premikale vaš vsakdanj. Izgledalo bo, kot da se nikamor ne premikate. V preteklih nekaj tednih se je vsak izmed vas določil, da bo intenzivno negoval in plemenitil svoj notranji steber moči. V tem tednu pa je čas, da se lotite vsega veliko bolj s praktičnega nivoja. Temeljito boste lahko gradili čvrste temelje za prihodnost. Zelo pomembno bo kakšne energije bodo v prihodnosti sestavljale vaše temelje. Gradnjo vaših temeljev bodo odlikovali red, disciplina, sistematičnost, prizemljenost, logika, dobre organizacijske sposobnosti, natančnost, moč,…

Uspeh tega tedna bo vglavnem narekovalo delo in vztrajni napori. Učili se boste občudovanja in ponosa na sadove svojega dela. Energije vas bodo vspodbujale k redu in metodičnosti. Naučiti pa se boste morali, da si po opravljenem delu vzamete dovolj časa za počitek, zababo in radosti. V tem tednu bo vaš fokus resnično usmerjen v delo, delo in delo. Morda imate še nekaj nedokončanih nalog, te boste v tem tednu zagotovo dokončali. Ne puščajte si nalog za kasneje. Ne bojte se uporabljati svojih voditeljskih sposobnostih. Bodite konsturktivni in stabilni. Izogibajte se nemarnosti in stališlem “bo že kako”. Imejte jasne cilje, usmerjenost vanje. Intuiciji pa le prisluhnite. 

V tem tednu imate zaščito univerzuma, da ne naredite nekaj kar je izjemno nepraktično. Bodite sočutni do svojih najdražjih, naučite se veliko sodelovanj, odprite se ušesnim čakram, zaupajte v svoj dar – v svoje jasnoslušne in intuitivne sposobnosti. Morda je čas za neko izpopolnitev, nova obzorja. Še vedno pa bo pod drobnogledom energije, ki prebujajo te energije čisto nenavadnih idej. Pretočnost bo v tem primeru še vedno izjemno pomebna, saj se boste le-tako veliko lažje spremenili dosedanjo pasivnost v aktivnost. Zavihajte rokave in pojdite na delo.

Teden dela in razvoja je pred vami

Delu v tednu, ki je pred vami nikakor ne boste morali ubežati. Veliko nalog boste pridno, sistematično obdelali od začetka do konca. V tem tednu energije niso primerne za razreševanje nekih čustvenih družinskih stališč in mnenj. Veliko bolje “ga boste odnesli”, če boste svoj fokus usmerili v vaše delo, delo in se enkrat delo. V preteklih dneh ste prišli do čudovitih spoznanj, izkušenj, pridobili dovolj informacij, da lahko iz te točke nadaljujete vaš pogumen korak. Če ste se v preteklem tednu počutili totalno nefunkcionalne potem v tem tednu ne skrbite za brezdelje. Pomebno bo zaupanje vase, kajti v tej postavitvi energij boste to zagotovo prepoznali, saj vam resnično prinašajo obilje, možnosti in sanje.

Plemenitite ljubezen do dobro opravljenega dela

Delo, ki ga boste v tem tednu opravljali, naj ne bo iz navade oz. rutine v katero ste podali. Bodite edinstveni, imejte malo drugačne, resnično edinstvene ideje, vizije. Ob vsem tem, bo za vas na prvem mestu to, da boste svoje delo opravljali resnično s srcem. Saj boste le tako, lahko zgradili popolnoma zdrave, čvrste in edinstvene temelje. Lahko, da boste zaradi vsega tega postavili vaše delo na popolnoma novo vibracijo. Le-ta pa vam bo prinesla popolnoma nove rezultate, ki si jih v sanjah niti zamišljali niste.

Delo, ki ga opravljate, ga opravite s srcem. Bodite pri usmerjeni v njegov doprinos. Čvrsto zgrajeni temelji bodo v tem primeru odlična podlaga za plemnitenje korakov na poti vaše vizije. Darovi, ki jih nosite v svoji duši, vam bodo razkrivali še tako mistična potovanja. Zato dobro premislite v katero smer boste hodili, kaj bo tisto s čemer boste doprinašali večji množici ljudi, k boljši biti človeštva. Energije bodo v vsakem izmed vas spodbujale svojo srčnost in odprtost k novostim, da naredite korenite spremembe. Ponavadi zaradi preporstega razloga, ker imate sebe najraje. Plemenitenje vaše notranje moči, in držanje vajeti v svojih rokah izgleda izjemno plemenito, saj lahko le-tako, na vsako situacijo, odnos ali stvar pogledali s popolnoma nove perspektive.

Vzamite si čas za regeneracijo

Kadar naš vsakdanjik zajame val vztrajnosti, dela in resničnega delovanja, je zelo pomebno, če znamo s svojim časom gospodarno razpolagati in si znamo ob koncu napornega delovnika vzeti tudi čas zase. Ta odločitev je ne samo plemenita, ampak tudi odogovorna. Naučite se poslušati s srcem. Poslušajte vibracije in frekvence src, ki vas obdajajo. Prepoznajte dotik drugih src, ki segajo po vašem in vas kličejo k regenraciji, počitku na popolnoma drugačni frekvenci. Kadar delujete na fizični ravni, ste primorani delovati z energijami, ki vas obdajajo in vas vabijo k transformaciji. Ponovno vam bo prav prišlo zavedanje in zavedno delovanje. Kadar ste primorani slediti delovnemu tempu in vas zajame tapravi val adrenalina, potem ste lahko prepričani, da bodo te energije delovale v nedogled, dokler se vaše telo ne bo iztrošilo.

Zato je v takšnih situacijah pomembno zavedanje in to, da prisluhnete srcu, ki v danem trenutku deluje s popolnoma drugo, veliko bolj nežno in subtilnejšo frekvenco. Izjemne kvalitete v takšnih situacijah lahko pripisujemo meditacijam, jogi in tudni nekaterim drugim sprostitvenim tehnikam. Če ste morda eden izmed tistih, ki ne verjamete, da je regeneracija odličen pristop prekinitev z delom, je za vas, to zavedanje ali informacijo o tem – odličen prvi korak. Ko ste se regenrirali se počutite polne energije, radostne, vesele, polne idej ter ste posledično pripravljeni na nove delovne izzive. Še posebno, če prihajajo iz srca. Zato delujte srčno, sočutno in s srcem, da odgovorno poskrbite za svoje fizično, dušno in miselno telo.

Vse je ravno tako kot mora biti – božanski red

Vsak izmed nas se nahaja v točno določenem obdobju našega vsakdanjika in pogumno išče pot naprej. Ker se bodo energije v prihajajočem tednu odvijale resnično počasi, je razumevanje le-tega izjemno učinkovito. Najboljše je, da se nove ideje, stvari razpletejo v natačno določenem redu, ki ga narekuje Univerzum. To je čas, ko ne moremo prehitevati popolnoma nič. Je pa odličen za razumevanje, treniranje potrpežljivosti in razreševanje energijskih zapletov, ki so nastali v odnosih, situacijah ali pri stvareh. Energije se z namenom gibljejo v tem zaporedju, samo zato, da se nekih spretnosti še naučimo in v ugodnih obdobjih delujemo veliko bolj aktivno, s polno paro, samozavestjo, pogumom, itd….

Iz vašega urnika ne izključite kakršnega koli izbraževanja, ki vam ga je Univerzum prinesel na sproti. Dobro se organirajte, vsega se lotite neomajno in s pomočjo Pravega posveta nadaljujte svojo pot. Lahko se zgodi, da bo ravno zaradi tega v zraku izjemno veliko čustvene napetosti. V vaš vsakdaj se bodo vračale osebe z namenom, da boste s svojo vlogo prepoznali. Zato zapleti niso primerni, tako ali drugače, na nobenem podrčju, ne na ljubezenskem, prijateljskem ali poslovnem. Vsaj s temi osebami, ki se vračajo iz preteklosti. Počakajte da napetosti popustijo, potem pa gradite vašo novo, srčno in veliko bolj ambiciozno pot. Torej, upoštevajte božanski red in ne prehitevajte dogodkov.

Uspeh v tem tednu vam bo naklonjen, če boste plemenitili ljubezen do dobro opravljenega dela, red, vztrajnost in ravno pravšnjo mero trme. 

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...