Karmen Plavčak

Tedenska intuitivna napoved: 4. - 10. februarja

4. februar 2019    639 ogledov

Če ste v preteklem tednu zaznali v vašem vsakdanu spremembe, odprtost za novosti, boste imeli v tem tednu priložnost, da sprejmete nove odgovornosti in se odločite za novo resničnost, profesionalnost, predvsem na vašem delovnem, poslovnem področju.

Nekaj usodnih srečanj se bo zgodilo, le-ta se bodo zgodila z namenom, da jih sprejmete v svoj vsakdan. Oplemenitite vaše dosedanje temelje, jih popolnoma na novo zgradite in učvrstite. Veliko situacij boste prevrednotili in se odločili za vam pravi razplet. Veliko se bo dogajalo ravno v odnosih, le ti so ključnega pomena na vseh področjih.

Morda bodo na povrsje prišle kakšne karmične zanimivosti, katere morate razrešiti, jih prepoznati in nadaljevati svoje živlejnje. Pomebno bo, da se boste znali postaviti jasno mejo in vzeli moč v svoje roke.

Pred vami je teden, ko boste pogumno stopili na vašo življenjsko poti in začeli uresničevati svoje zamisli. Posledično našli ravnovesje, predvsem se boste znali zavedati trenutka v katerem ste. Pred vami so torej različne možnosti, sprejmite odgovornost na drugačen način, kot do sedaj in se predajte izzivom, priložnostim na vaši novi poti.

Podajte se na pot uspeha z vztrajnostjo

Energije v tem tednu vas bodo spodbudile, da boste zakorakali v vaš vsakdanj z veliko več volje, prizemljenosti, reda, racionalnosti, logike, discipline, organizacijskih sposobnosti. Dajale vam bodo moč, praktičnost in vztrajnsot. Na vzen boste videli bolj pomembni in pametni J. Vsekakor pa se tu zadaj skriva kakšen izziv, ki vam bo prinesel novo izkušnjo. Ko se stvari zatikajo, je pomebno, da razmislite ali ste na pravi poti do cilja, ali vaše želje želi uresničiti vaš ego ali vaša srčna plat.

Odgovor na to vas bo hitro spodbudil k spremembi in poti k pravemu cilju. Morda bodo v vaš vsakdanjik prišle priložnsoti, ki bodo prinašale hiter zaslužek in tiste, ki bodo od vas zahtevale, da se vsega lotite bolj temeljito.

Zaupajte občutku in nikar ne hitite. Naredite spremembo, stopite na pot k uresničenju vaše vizije in sprejmite jasne, odločne naloge. Morda si želite, da boste svoj odnos z ljubljeno osebo razrešili, kot pričakujete že od tedaj ko sta se spoznala.

Začnite s komunikacijo, izrazite svoje občuke, želje, pričakovanja in skupaj poiščita ravnovesje. Ne pozabite vam drage detajle. Poglejte na vsa področja in začnite graditi korak za korakom in uživajte trenutno v malih, vam srčnih in uresničljivih uspehih. Ne predajajte moči drugim, vzemite jo v svoje roke. Na preizkušnji bodo.

Izberite pozitivno in ambiciozno pot

Velikokrat imamo na izbiro različne priložnosti, a le malokrat, se brez preteklih izkušenj, odločimo drugače, ambiciozno, a vendar pozitivno. Bolj domače se vam bo zdelo, da boste sprejeli odločitev, ki vas bo pripeljala v krog, kjer boste ponovno prisiljeni izbrati cilji, ki jih že v preteklosti niste morali realizirati, kot ste si želeli.

Pa ste prepričani, da resnično to želite? Čas je, da vse skupaj temeljito prevrednotite in sprejemte morda trenutno vam večje odgovornosti, se dobro organizirate in odločite zap rave, a drugačne poti, cilje kot do sedaj. Poskušajte se naučiti, da zaupate občutku, in se po njem ravnate.

V vsakdanjiku spoznavam, da si velikokrat posameznik ne dovoli začutiti in deluje po principu, ne morem drugače, ker smo se tako zmenili, saj je oseba rekla to in ono. Ste pomislili, da ste se tudi sami ujeli v takšno zanko. Če ste potem se ustavite in stopite iz začaranega kroga čustev, situacij, dogodkov, ki vam prinašajo vedno enake rezultate, čeprav so vaša pričakovanja razpleta drugačna. Poznate tudi ta občutek, da včasih pričakujete več kot se dejasnko lahko res razplete. Bodite sočutni do sebe in pričakovanja spustite. Žal so včasih lahko pričakovanja strup za dušo. Razvijte potrpežljivost in sočutje, tudi do sebe.

Bodite zabavni, radostni in romantični

Stavek, da pozitvina energija razvija in podpira pozitivne izzide, se slišali zagotovo že dostikrat. Danes pa imate priložnost, da ga uresničite. Ker bodo teden podpirle tudi bolj radostne in vesele energije, se zabavajte in ustvarjajte.

Naj bo delo, ki ga opravljate, opravljeno dobro. Delovne naloge dokončajte, potem pa si privoščite premor in se sprostite. S svojimi najbljižnjimi pa delite vašo romantično naravo. Tudi tisti, ki si tega želite, odločite se in stopite v akcijo.

Bodite samozavestnejši in pogumni. Nagajive, humorja in duhovitosti polne energije, na izjmeno kreativen, zelo igriv in zabaven način izbirajo situacije, odnose in stvari v katerih ste pripravljeni sprostiti negativna čustva, energijo. Zato se ne sprašujte zakaj ravno vi, ampak preprosto speljite nalogo do konca. Predlagam, da se resnično sprostite, saj boste le tako lahko ustvarjalni in svoje delo tako doma kot tudi v službi opravili dobro.

Takšna energija vam bo pomagala razrešiti še najbolj zapleteno čustveno situacijo v domačem okolju, med sorodniki. Ne zapenjajte se na vzorce, ki prinašajo zaplet, v vas kopičijo jezo, nepotrpežljivost in nerazsodnost.

S šarmom oplemenitite nove temelje v vašem vsakdanjiku

Da bo vaš vsakdanjik tekel bolj tekoče, brez večjih ovir, predlagam, da svojo lahkotnost, neodločnost in preobčutljivost podkrepite z energijo potrpežljivosti, stabilnosti, vztrajnosti, natančnosti in smisla za organzacijo.

Zagotovo vas bo vleklo v rutinsko opravljanje nalog, lahko tudi po pohlepu. Predlagam, da se znate zavedati in se ustavite. Poskrbite za počitek in trezen razmislek. Kajti pretekla razmišljanja so vas pripeljale do temeljev, ki vam do sedaj niso prinesli pričakovanega obilja. 

V tem tednu pa imate priložnost, da vse skupaj prevrednotite in vaše temelje zgradite na novo in nanje postavite svojo jasno vizijo. Ji zaupate in jo razvijate veliko bolj počasi, skrbno, natančno. Ter napredujete počasi in vztrajno. Svoj uspeh boste našči v stalnem in dolgem trudu. Nagnjeni boste k zvestobi in svojim načelom, ki ste si jih v preteklosti postavili. Dovolite si jih s pomočjo energije strasti, romantičnosti in šarmantnosti na izjemno ustvarjalen način oplemenititi ali celo ponovno postaviti.

Gradite stabilne temelje, z veliko ljubezni in pozitivne energije

Kadar vam energije v vaš vsakdanj prinašajo veliko racionalnosti je zelo pomebno, da jih znate uporabiti in jih usmerite v bolj praktičen del življenja. Vse delo, ki se ga lotite, se ga lotite z veliko pozitivne energije in ljubezni. Saj v situacijah, ki so pred vami potrebujejo preobrazbo in drugačen, tokrat pozitiven razplet.

Zato je izjemno pomembno, kako se boste že danes lotitli vaših temeljev. Seveda, vsak dan jih na novo gradite v različnih, a vseeno vam dobro poznanih okoliščinah. Se jih zavedate, znate moč v zeti v svoje roke in svojo edinstvenost izraziti.

Velikokrat se zdi enostavno, da nekaj na novo postavite. Potem pa šele na poti pridete do spoznanja, da vsemu le ni tako, je še boljše, predvsem zato, ker imate izkušnjo iz preteklosti. Naredili boste boljše za vas, saj predhodni razplet poznate in vam v realnosti ni prinesel tistega, česar ste pričakovali. Zelo pomebni so detajli, ki so velikokrat najpomebnejši del, vaše čudovite zgodbe. Sprejmite ta ustvarjalni del sebe in se podajte kreativno, strastno, profesionalno na pot, ki jo pridno tlakujete že nekaj časa.

Uspeh v tem tednu vam bo prinešala potrpežljivost, ljubezen do dobro opravljenega dela, red, discipliniranost, ambicioznost. Bodite strpnega in prilagodljivega duha ter v vaše delo vnesite srčnost in ustvarjalnost.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...