Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 4.–10. 7. 2016

2. julij 2016    1020 ogledov

Pozdravljeni!

Ste dobre ideje prejšnjega tedna oplemenitili še s kreativnostjo? Če ste, potem je teden, ki je pred vami, ravno pravšnji, saj boste odločno zavihali rokave, se dobro organizirali ter postavili čvrste temelje v svojem življenju.

Tisto, kar je moralo oditi, ste spustili in je za vedno odšlo. Drugo, kar potrebuje preobrazbo, pa še čaka in se bo preobrazilo čez poletje. Za vse preobrazbe, ki ste dovolili, da se zgodijo, ste nagrajeni z darovi. Ti so vam v veliko pomoč pri ustvarjanju in gradnji novih temeljev.

Navdihovala vas bosta raziskovanje in razvoj vaše osebne ter duhovne ravni, zato boste našli čas in ga temu namenili več kot običajno. Iskali boste stik s svojo dušo in njenimi modrostmi, stvari in situacije pa boste opravili bolj premišljeno in sistematično. V tem tednu ne boste sanjarili, vsega se boste lotili bolj logično in vse boste znali pravilno ter uspešno dokončati. Pred nami je torej teden dela in razvoja!

V tem tednu boste prišli do uspeha, če boste pridno in vztrajno delovali na področju, ki vam je pri srcu. Še zlasti če je to delček vaše vizije, vaše srčne želje. Zlahka ne boste ničesar dosegli, lepo korak za korakom in 'opeko na opeko' boste vztrajno gradili in na novo postavljali svoje projekte predvsem na poslovnem področju. Čas uspeha in obilja na tem področju prihaja namreč že v prihodnjem tednu. Ljubezen do dobro opravljenega dela, red, strogost, trma bodo lastnosti, pri katerih boste čutili izzive.

Ker smo še vedno v letu zaključkov, iskrenosti in resnicoljubnosti, bodo energije v tem tednu še vedno usmerjene na preobrazbe. Se pravi, še vedno boste priča kakšni energiji iz preteklosti, da za vedno preneha delovati in vam ne onemogoča novih korakov. Občutljivejši boste to zelo močno čutili in boste na koncu tudi olajšani za breme. Dobro postavljeni temelji so izjemno dobro ogrodje, da obdržimo fokus na svojem življenjskem poslanstvu. Moč duhovnih uvidov in energija intelekta vam bosta pomagali na življenje pogledati še z drugega zornega kota, si stvari razjasniti. Tako boste sposobni vztrajati in se držati zastavljenega okvirja ter fokusa na svoj cilj.

Teden, ki je pred vami, ne bo najprimernejši za razreševanje čustvenih odnosov, zato je najbolje, da počakate na bolj podporne energije, ki vam bodo pomagale, da bo situacija precej jasnejša in zrela za akcijo. Doma postorite res le nujne, rutinske stvari ter popazite na svoje zdravje, da zaradi prevelikega obsega dela, ki ste si ga sposobni zadati, ne pregorite. Čas za regeneracijo in počitek je izjemno pomemben. In energije v tem tednu vas bodo tega vsekakor učile.

Energije bodo na preizkušnjo dajale razmerja, ki nimajo potenciala za prihodnost. Pokazalo se bo, ali je zveza za vas obremenjujoča, in če se bo to izkazalo za resnično, si zapomnite, da je po vsej verjetnosti šlo za napačno izbiro partnerja. Ozavestite in razrešite kakovost svojega odnosa, svoja pričakovanja in svoj način življenja, da se vam podobna izbira spet ne ponovi. Lahko se vam nakazujejo nova poznanstva, tudi novi romantični odnosi. Prijateljstvo mora temeljiti na zaupanju, zaupanje pa si morate najprej zaslužiti.

V tem tednu vam bo precej lažje, če boste izbrali dovolj poguma za tveganje in odpiranje novih, neznanih poti. Potrebujete polno moč in vodstvene sposobnosti, zavedati se morate svojih omejitev, mej in seveda biti pripravljeni na sodelovanje in kompromise. Teden je vsekakor primeren za investiranje denarja v izobraževanje. 

Z veliko moči in energije boste kos obremenjenosti, velikim naporom in žrtvovanjem – saj veste, nič ne pade z neba.

Želim vam teden, poln vztrajnosti, požrtvovalnosti, pridnega dela in pripadajočih nagrad. Vztrajajte in ne odnehajte! Čas je, da stojite na svojih temeljih, nogah, ki ste si jih v tem času zgradili z ljubeznijo in vero v življenje.

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. »

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...