Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 5.–11. 8. 2019

5. avgust 2019    333 ogledov

V tem tednu se nikakor ne boste mogli odreči edinstvenosti, navdihujoči naravi, spremembam, premikom, gibanju in dobri komunikaciji. Energije vas bodo potiskale, da se boste posvetili sebi, odnosom in pretočnosti energij na vseh področjih. Morda vas bodo energije potisnile v situacijo, kjer se boste morali soočiti s svojimi najglobljimi občutki, ki jih navadno radi prezrete.

Več bo dela z grleno čakro, saj ji boste morali dovoliti razvoj, želela se bo namreč izraziti malo drugače kot do zdaj. Poskušajte v sebi začutiti mir, ravnovesje in v skladu s tem povedati resnico. Naj odpadejo občutki strahu, nezaupanja vase, žalosti, zamere …

Prisluhnite svoji duši, ki vam natančno šepeta, kaj naj bo vaš naslednji korak. Spremembe v tem tednu bodo dobrodošle, saj boste največ naredili predvsem zase. Ker vas bodo energije usmerjale, da se naučite posvečati sebi in odnosom, boste to zlahka tudi sprejeli in z veliko lahkotnosti nadaljevali raziskovanje na tem področju. Seveda vas v prvi vrsti energije nagovarjajo, da resnično pogledate vase, v svoj odnos do sebe in posledično do drugih. Negovanje sebe bo v tem tednu izjemnega pomena za vsakogar. Zato zaupajte v svojo intuicijo, darove in ideje ter pogumno in z lahkotnostjo delajte korake naprej v življenju. Dane so vam energije premikov, gibanja na vseh področjih. Morda se boste selili, malo spremenili okolje, se nepričakovano podali na potovanje in veliko raziskovali, še posebej področja, ki so vam bila do zdaj nerazumljiva. Užijte trenutke.

Začutite svojo edinstvenost in sprejmite energije, ki ne marajo omejitev

Ta teden bo zagotovo eden izmed tistih, ki zelo hitro minejo, zato uporabite te energije in se jim predajte. To tudi zahtevajo od vas. Vse, kar ste se načulili glede obvladovanja energij, zdaj uporabite. Uporabite modrost, ki jo nosite v sebi iz preteklih življenj, uporabite izkušnje, ki ste jih pridobili v odnosih do zdaj, sprejmite svojo edinstveno naravo in jo živite nežno, odločno in odgovorno. Ni se vam treba boriti, da jo imate. Je namreč že znotraj vas, in sicer je to tista energija, ki jo vedno začutite, ko se poglobite vase, ko vam želi 'nekdo' vzeti svobodo. V resnici ste vse to vi, drugi pa vam svojo prisotnostjo vedno na neki način pomagajo, da postanete še bolj edinstveni, da se znate postaviti zase in pogumno naredite korake, ki si jih v srcu že tako dolgo želite. Popazite na iluzije, na odvisniško naravo, ker je ta igra ega, in verjemite, ni ravno srčna za nikogar izmed vas.

Dovolite si gledati s srcem, um pa vam naj pomaga urediti pravila, red in prave okvirje na podlagi srca. Naj bodo vaši občutki prvi na meniju, s katerimi obvladujete svoj vsakdan. Čustva so izjemno pomembna, saj so vam dana zato, da lahko manifestirate svoje želje. Zato se vprašajte, kako je, kadar so ta obarvana z neprijetnimi vibracijami. Kakšna je potem manifestacija? Torej s srcem, pogumno naprej. Naj bo vaš korak poln radosti, veselja in igrivosti.

Obvladajte svojo čustveno naravo

Na urniku bo vaše zavedanje, pomembno bo, da boste vedeli, da vas vaši vodniki ščitijo in da se lahko z veliko gotovostjo in zaupanjem podate na pot v svojem življenju. Teden je namenjen temu, da se sprostite, da uživate in se ne ukvarjate s pravili, redom in disciplino. Tudi na čustvenem področju vas bodo energije, če jim boste le dovolili, z veliko lahkotnostjo peljale daleč in naprej, še zlasti v srcu. Zavedajte se svojega telesa, svoje duše in predvsem svoje čustvene narave. Čustev ne smete zanemariti, dovolite si radosti, smeha, veselja in kreativnosti. Seveda si dopustite tudi žalovanje, dovolite si čutiti občutke, ki so prisotni, ampak vedno najdite pot iz njihove 'mlakuže'. Otroško veselje, začudenje, radost in igrivost vam vedno pomagajo, da se sprostite in laže osredotočite, da sprejmete popolnoma nove odločitve in odgovornosti.

Ko gre za obvladovanje čustvene narave, zagotovo že veste, da sta pri tem potrebna velika mera potrpežljivosti in pogled na situacije z drugega zornega kota, saj velja, da so situacije, odnosi in projekti podprti s kozmičnimi zakoni. Poiščite mir, čustveno ravnovesje, kajti čakajo vas skriti blagoslovi.

Prisluhnite intuiciji in njenemu toku

Intuicijo v svojem življenju zagotovo že poznate, sicer tega področja ne bi raziskovali. Spoznali ste jo verjetno tako, da je nekaj že dalj časa in morda tudi zelo glasno odzvanjalo v vas samih. Tudi če imate občutek, da je ne slišite, ne čutite več, se preprosto samo sprostite in spoznali boste, da je v vaši družbi. Zvesta vam je v obliki angelskih energij, jasnih videnj, občutkov, čutenja in zaznav, ki vam dajejo prijetne ali neprijetne izkušnje. Dovolite si, da tok intuicije teče skozi vaše telo tako, kot je za vas prav. Ne bojte se svojih vodnikov, svojih preminulih ali angelov. Preprosto jim prisluhnite, občutite jih in naredite tisto, kar lahko, 'po filingu'. Videli boste, da vas bo v trenutku oblila energija radosti in sreče. In zakaj ne bi takšnih občutkov podaljšali oz. se jih zavedli večkrat čez dan? Naj bo vaše srce srečno, radostno in veselo. Naj igra melodija vaše duše. Naj se vaša duša izrazi skozi vaše telo. Dovolite si, prisluhnite si.

Vaša pot bo postajala edinstvena in navdihujoča

Energije tega tedna vam bodo prinesle navdih, v vaš vsakdan bodo prinašale moč in sposobnosti, da nehate stopicati na mestu ter se z velikimi koraki resnično pomaknete naprej. Postavite si cilje, takšne, ki jih lahko dosežete, da boste zaznali, da se premikate. Naredite si oporne točke, naredite si načrt, saj boste le tako lahko dosegli svoje sanje ter uresničili srčne želje. Kajti nič se ne bo zgodilo samo od sebe. Še nikoli se ni oz. ko se je, ste bili lahko priča temu, da ste se vedno znašli tam, kjer ste bili na začetku. Zadihajte, naredite prostor energiji v pljučih, da se svoboda srca lahko izrazi. Negujte svojo vitalno energijo, ne razmetujte in ne uničujte je, saj vam je dana z namenom, da v tem materialnem svetu uresničite čarovnijo življenja. Pomembno bo, da boste obvladovali svojo nestrpno naravo in nervozo. Prepustite energijam, da v vas izzovejo močan korak in voljo, ki jo premorete. Naj se vaše srce začne boriti za vas že danes. Naj se bori za svobodo v vašem življenju, naj se bori za stvari, zaradi katerih ste srečni in pozitivni, da vas postavijo na mesto, s katerega lahko stopite korak naprej z radostjo in veseljem. Ostajajte odprega srca kljub energijam, ki vas skušajo iztiriti ali postaviti v okvirje družbe.

Spustite zamere, ljubosumje, strah, nepotrpežljivost

Ko v vas divjajo močna, globoka in težka čustva, jih poskušajte razvozlati in se jih zavedati. Nikar ne dajajte prednosti egu in njegovim razvadam, da vse skupaj pospravi pod preprogo tako kot do zdaj. Minutka sreče, ko se zaveste, da vas napada občutek ljubosumja, bo za vsakogar izmed vas izjemna. V dani situaciji se umirite in prisluhnite intuiciji, ki vas bo popeljala med dogodki v vašem vsakdanjiku. Videli boste situacije, projekte, odnose, v katerih se zatikate in iz katerih težko najdete izhod. Zdaj ko boste začutili te energije, jim dovolite, da iz vas potegnejo občutke, da se izrazijo. Čustvena energija je izjemna, saj vas vodi po poti vsakadana. Dana vam je tudi zato, da laže manifestirate situacije, odnose in projekte. Brez te energije namreč ne bi bilo vsega, kar ste do zdaj doživeli. Zato ni napačno tudi zavedanje ali pa navsezadnje razbitje iluzije, da je vse, kar se vam zdi v vašem vsakdanjiku negativno, zagotovo plod vaših nenadzorovanih misli. Predvsem v negativnem smislu. Vam je vse skupaj znano? Če vam je, zavihajte rokave in se potrudite, da ta tok misli zavestno prekinete in se naravnate na veliko bolj ljubeče, nežne in sočne ter pozitivne misli.

Negujte svojo občutljivost, bodite odprtega duha, imejte pogum. Naj vas do uspeha vodijo razumevanje in vdanost, močan korak in volja. Bodite ravnodušni do materialnega bogastva.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...