Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 6.–12. 2. 2017

3. februar 2017    1721 ogledov

Pozdravljeni!

Spremembe, premiki, nove izkušnje in raziskovanja s pomočjo močne intuicije vas bodo pripeljala do jasnih zaključkov na vaši življenjski poti. V preteklih dneh ste imeli veliko priložnost, da se spomnite in ponovno sežete po popolnoma novih začetkih. V tednu, ki je pred vami, bodo energije samo za vas pripravile izjemne duhovne uvide, ki vam bodo dokončno pomagali, da opravite z nekaterimi starimi vzorci, predvsem vzorci, ki se nanašajo na pretekla dejanja, obdobja in vam v sedanjosti ne prinašajo potencialnih rezultatov.

Pred vami je teden izmikanja in idealov

Močna energija bo v vas izzvala najrazličnejša čustva, ki se bodo nizala zelo nepredvidljivo. Ovire in nevarnosti, ki se bodo pojavljale v vašem vsakdanjiku, vas bodo potiskale do točke, da jih dokončno razrešite. Nekaterim dogodivščinam se preprosto ne boste mogli izogniti, pomembna bo predaja svojega ega višjemu namenu. Predvsem boste trenirali ponižnost, vdanost in predanost svojemu višjemu namenu. Kar zadeva napredek na duhovni ravni, boste s pomočjo izjemnih izkušenj neprecenljivo bogatejši. Danes si tega morda še ne predstavljate, ko pa boste čez čas pogledali nazaj, vam bo izkušnja postala izjemno jasna in razumljiva.

Sprejmite darove, ki so vam dani, ter z njimi raziskujte in odkrivajte globine svojega dušnega namena tukaj in zdaj.

Odprite se posebnih dušnim potovanjem, srečanjem

Teden iniciacij je pred vami. Vsi tisti, ki sledite navodilom srca, boste v tem tednu zagotovo morali izkazati zaupanje v svoj duhovni svet, svojim vodnikom, angelom ali pokojnikom, ki z ljubečim očesom bedijo nad vami. Prisluhnite jim, za vas imajo izjemna sporočila, ideje oz. navodila.

Iskali boste ideal, da bi uresničili svoj notranji klic. Poskušajte prepoznati čustva, ki vodijo vaše misli, in se ustavite, opravite z njimi in s pomočjo jasnih znakov, brez iluzij, naredite nov korak. V tem tednu bo vaša intuicija močno spodbujena, zato njeno moč uporabite tam, kamor vas pelje.

Gibanje, hitre spremembe, premiki bodo v vas spodbudili odnose s tujino

Ker se boste v prihajajočem tednu zavedli veliko zaključkov in svojega življenjskega poslanstva, vas bodo energije spomnile na čudovite ideje, projekte in odnose, povezane s tujino.

Za marsikoga izmed vas bo izredno dobro, če boste svoj čas in energijo posvetili nedokončanim zadevam iz preteklosti, tako na materialnem kot na ezoteričnem nivoju. Osvobodite se bremen, tudi tistih iz otroštva, ki s svojimi negativnimi prepričanji in vtisnjenimi pečati ustvarjajo vašo sedanjost ter vam preprečujejo, da bi lahko polno zaživeli. Morda se bo znotraj vas pojavila končna odločitev glede vašega dela, dejavnosti, ki jo opravljate. Odprite se finačnim poslom, povezanim s tujimi državami. Ustvarjajte, napeljujte odnose in posle s tujino.

Morda z novimi začetki v tem tednu počakajte, saj boste v tem času potrebovali dvakrat več energije kot običajno. Mišljeno je, da se možnostim resnično odprete in si daste priložnost, da jih v bližnji prihodnosti tudi uresničite. Prepustite se toku dogajanja in nikar trmasto ne vztrajajte pri svojih načrtih.

Posvetite energijo in čas potovanju k sebi, bodite ustvarjalni

Velikokrat so takšni dnevi namenjeni neki globlji življenjski prepoznavi, zaradi katere ste pripravljeni na svoje življenje pogledati še z drugega zornega kota. Za vsakogar izmed vas je pomembno, da znotraj sebe najde glas, ki mu boste sledili. Ker energije spodbujajo, da preobrazite negativne občutke, kot so nenadziranje lastne moči, egoizem, pretiran ponos, vztrajanje za vsako ceno (navadno iz čiste trme) in nenadzorovani, običajno zelo temperamentni izbruhi, predlagam, da se ob takšnih situacijah ustavite in se začnete tega zavedati. Energije vas bodo spodbujale tako dolgo, dokler ne boste tega ozavestili. Ob takšnih čustvenih situacijah uporabite pogum, razumevanje in bodite do nastalih situacij sočutni, razumevajoči, predvsem do drugih, bodite resnični in pravični. Resnica vas bo vedno osvobodila. Priznati in se soočiti s svojimi naglobljimi negativnimi občutki je za vsako dušo izjemno darilo. Pogumno!

Bodite razumevajoči in vdani, senzitivni in odprtega duha. Imejte zadostno mero poguma. Obvladajte nagnjenost k iluzijam ali sanjarjenju.

Naj toplina, sočutje, resnica in ljubezen razvijajo teden, ki je pred vami!

 

 

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...