Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 6. - 12. 5. 2019

5. maj 2019    911 ogledov

Teden, ki je pred nami, bodo razvijale izjemne, srčne energije, saj si bodo žele manifestacije. Iz vsakega posameznika bodo privabljale ravno tiste lastnosti, ki so potrebne, da jih pogumno, samozavestno in srčno izrazi. Čas je, da se posvetite obdobju, ki prihaja in zaživite svoje sanje in pričnete z uresničevanjem svojega dušnega namena.

Energije vas bodo postavile na točko, kjer boste izbrali tisto srednjo pot, čas v tem trenutku, da poskrbite za ravnovesje.

Pred vami se razkriva jasna vizija

Spregovorite, izrazite resnico, ki jo čutite v vašem srcu. Zaupajte svojim intuitivnim uvidom, ki jih pridobivate s pomočjo raznih notranjih uvidov, sanj, resnice in iluzije. Razkrita vam je resnica, zato lahko upravičeno pričakujete zmagoslavje na vaši dušni poti, aktivacijo izjemnih darov.

Sledenje intuiciji vam prinaša zaupanje vase, v svojo moč, v svojo notranjost. Vibracije v tem tednu vam prinašajo posebne priložnosti, še posebno, če ste odločeni, da služite človeštvu.

Najboljše se boste počutili, ko boste izkazovali resnost, odgovornost, ki bo motivirana z idealizmom. Kar pa ne pomeni, da boste svoj vsakdanj jemali pretirano resno. Poiščite ravnovesje v kakšni dobrovoljni družbi, naučite se zabavati in se še več smejati, da lahko ohranjate vaše čustveno ravnovesje. Če se boste dobro organizirali in imeli vajeti v svojih rokah, boste na izjemno dober način opravili s karmičnimi izzivi. Čas je, da izpolnite svojo duhovno zaobljubo.

Dovolite si, da staro odide

Izjemno močne vibracije vsakega izmed vas spodbujajo k drugačnim, novim in izjemno individulanim korakom. Da pa jih boste z veliko entuziazma, strasti lahko speljali, pa dovolite iluzijam, da se razblinijo.

Razbijte še tiste zadnje detajle, ki v vas spodbujajo dvome, predvsem takšne, da ostanete na “starih tirnicah”. Zapomnite si, spremembe, čeprav morda kdaj neprizanesljive, so izjemno dragocene. Zato se jih pogumno oprimite. Šele v trenutku, ko se boste resnično zavedali boste, morali oz. boste pripravljeni spustiti staro za vselej. Saj ste vero v tisto nekaj novega, drugačnega, veliko bolj izpopolnjujočega plemenitili vse do sedaj. Da prestanete pomembne lekcije v razvoju, vam bo morda koristilo kakšno potovanje ali selitev. Vzemite si čas, da naredite skrben načrt, dobro analizo, vnovično ocenite, ovrednotite vaše odnose ali okolje v katerem se gibljete.

Predajte se gibanju in energiji sprememb

Te lahkotne, srčne in velikokrat nepričakovane, hitre vibracije zavihtijo vaš vsakdanj z namenom, da se spremembam vse bolj predate in da resnično postanejo vaša stalnica. Kadar so na pohodu vibracije, ki želijo, da se odnosi, stvari sprostijo in tisti nepotencialni del zavedno oddite, se lahko počutite igrive.

Dovolite si biti užitkarski, raziskujte, odkrivajte nove, še vedno ne dovolj raziskane koščke vašega vsakdana. Vaša notranja energija vas bo nenehno gnala v nova doživljanja in vam prinašala nove izkušnje. Negujte svojo družabno naravo, pilite komunikacijo na vsakem nivoju, navezujte stike z lahkotnostjo, počutite se kot pisani metulj. Navdih po spremembah vas bo razveseljeval, potiskal v potovanja. Pripravljeni boste tvegati, izjemno spretni in prodotni znate biti. Odprite se novim odnosom, vpletite v svoj vsakdanj energije, ki vam prinašajo novosti, radost in veselje.

Izžarevajte svojo srčnost, igrivost

Otroška navihanost, brezkrbnost, igrivost so ene izmed energij, ki v vas prebujajo izjemno visok nivo ljubezni in radosti. Morate najti ravnovesje in morate sprostiti energije, da lahko ustvarite predvsem čustveno ravnovesje. Naj vam ne bo odveč, če se boste v tem tednu veliko družili, si izmenjali prijetne infomacije. Morda vam v prihodnosti pridejo prav, saj bodo pomagale oplemenititi vaš projekt, dano situacijo, odnos.  Kadar so vaše enegije izjemno igrive, jim dovolite, kako se valj le-teh nenehno širi in vas spodbuja k drugačnosti, k edinstvenosti,ki jo globoko v sebi čutite. Stopiti na pot vašega življenjskega poslanstva, ni tako enostavno, je pa podprto s srečo in uspehom.

Bodite aktivni in sprejmite nepričakovano

Nenehna aktivnost, vas bo držala na površju, polni boste zamisli, idej ter projektov, ki jih vsekakor morate izpeljati. Bolj boste pluli z energijami, ki spodbujajo vaše gibanje, pot strastnega življenja, vam nalagajo odgovornosti, prefinjenost, sposobnost prilagajanja ter dobro zdravje, večji uspeh boste lahko želi. Zato sprejmite včasih tudi izjemne, nepričakovane situacije, da se lahko izkažejo kot priložnost za nekaj novega. Iščite poti, ki vam bodo pomagale uresničiti zamisli, še posebej, če boste pomagali s tem sebi in drugim. Bodite drugačni in izrazite vaše zamisli in kombinacije, ki jih drugi sploh ne vidijo. ZAvedajte se vaših duhovnih uvidov v dane situacije, saj vam tovrstna komunikacija odpira nove nepričakovane priložnosti.

Uspeh v tem tednu boste želi, če se boste prisluhnili svojemu notranjemu glasu, vaši edini stalnici v življenju, spremembam. Bodite prefinjeni, vdani, razumevajoči in odprtega duha. Uresničite svoj notranji ideal.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Kaj pa ti praviš? 4
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Primož
  komentiral 4 leto nazaj
Hvala
* Izbrisan
  komentiral 4 leto nazaj
Hvala
VIKTORIJA
  komentiral 4 leto nazaj
HVALA!
Martina
  komentiral 4 leto nazaj
Hvala!
Nalagam...