Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 7.–13. 11. 2016

4. november 2016    1805 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je še en teden notranje moči in neodvisnega življenja.

Pred vami je tih, miren teden, poln izjemnih občutkov 

Energije tega tedna bodo poglobile svojo moč in vas popeljale v še globlje notranje, duhovno življenje. Negovali boste svoj steber notranje moči, veliko boste analizirali in raziskovali.

V vaši družbi bodo prefinjene, izjemno nežne in občutljive frekvence

V vas bodo spodbujale duhovne darove. Dani vam bodo izjemni, globoki uvidi, saj boste prek njih prejeli veliko informacij, ki vam bodo pomagale odpreti naslednja vrata. Energije nekatere od vas pritiskajo prav na vseh področjih, z namenom da resnično spustite 'staro'. Od vas želijo, da se ukvarjate z notranjim svetom, da znotraj sebe odkrijete jasne občutke in modrost, s katero boste imeli moč razrešiti današnjo situacijo. 

Pred vami je teden neodvisnega delovanja, za nekatere tudi teden osamljenosti. Že pretekli teden ste se ukvarjali s podobnimi energijami, kar pomeni, da boste vsi tisti, ki še vedno niste upoštevali vpliva teh energij, zdaj imeli še eno priložnost. Drugi pa boste pridno, potrpežljivo in z veliko razumevanja tiho nadaljevali svoje duhovno potovanje.

Poskusite prebuditi v sebi tisti del duhovnosti, tisti del srčnosti, ki v vas spodbuja strast, voljo in vero v življenje 

Dovolite si oplemenititi te energije z znanjem, izobraževanjem, obiskom različnih delavnic, tečajev na to tematiko. Posvetite nekaj časa sprostitvenim tehnikam, kot so energijske terapije, masaže, zvočne kopeli, meditacije. Dovolite si spoznati nekaj, česar ne morete prijeti z rokami, ampak globoko v sebi veste, čutite, da obstaja. Spoznajte glas svoje duše. Teden je namenjen zbiranju informacij o zadevah, stvareh, ki jih želite že dalj časa razrešiti, uresničiti. Pomagajte si s prebiranjem dobre literature, z raziskovanjem okultnih, mističnih in drugih duhovnih znanj. Informacije, pridobljene 'drugače', vam bodo zagotovo razširile obzorja in razjasnile trenutno sliko. Morda se vam bo zdelo, da se nič ne premakne. Nič hudega. Dovolite si občutiti te energije, dovolite spodbuditi energije, ki v vas čakajo na nove začetke, da se prebudijo. Zdaj je pravi čas. Čas je, da se odprete novim razmišljanjem, znanjem, novim načinom delovanja. Opogumite se in oplemenitite svojo notranjo moč z zavedanjem in znanjem ter za vedno opravite s preteklostjo.

Veliko temeljitih zaključkov boste imeli priložnost izpeljati. Nekatere boste videli vnaprej in jih tudi pričakovali. Veseli boste, da se bo vse skupaj končalo. Priložnost pa bo pridobljena izkušnja uporabe duhovnega znanja in srčnosti v materialnem svetu. Navdih in volja za nove začetke bosta velika.

Naj bo teden poln vitalnosti in zmagovitosti

Imeli boste priložnost in se posledično izjemno veliko ukvarjali s seboj. Z veliko volje boste skrbeli tudi za svoje fizično telo, saj ga želite dobro pripraviti na počasnejši cikel leta, v katerem si bo spočilo in nabralo moči za nove začetke v prihodnjem letu. Toda to ne pomeni, da je ta čas namenjen 'spanju'. Le regeneracija in čiščenje energij bosta na prvem mestu. Zelo pomembno bo, da boste znali ostati potrpežljivi in razumevajoči ter ohraniti zaupanje v življenje. Strahov, ki bodo v različnih oblikah prihajali na dan, se zavedajte. Ne pustite jim, da vplivajo na vas. Strah se vedno pojavi takrat, ko nimate znanja, kako razrešiti nadaljnji korak, odnos ali situacijo. Zato se odprite za nove informacije. Pridobljeno znanje vam bo prineslo zavedanje in notranjo moč. Razvijte občutek za soljudi, pomagajte drugim, če vidite, da si resnično prizadevajo končati preteklost in začeti znova. Uspelo bo vsakemu posebej, na svojevrsten, edinstven način. Začnite na stvari gledati z drugega zornega kota in jih ustvarjajte zavestno. Vse, kar počnete v življenju, počnite z namenom.

V tem tednu krepite potrpežljivost in razumevanje ter se duhovno dvignite na višjo raven predvsem na področju mistike in onostranstva. Vaše zanimanje, ljubezen in sposobnost intelekta bodo izjemni. Zaupajte v čistost svoje duše.

Imejte mističen in modrosti poln teden.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...