Tedenski numerološki namig 9.–15. 1. 2017
Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 9.–15. 1. 2017

piše: Karmen Plavčak
6. januar 2017    1967 ogledov

Pozdravljeni!

Postavite se v svojo moč, jasno določite meje, čustva imejte pod nadzorom in izrazite svojo edinstvenost skozi pisano besedo. Naučite se sodelovanja in sprejemanja kompromisov ter zaupajte svojim darovom in sposobnostim, ki jih nosite globoko v sebi, in seveda delujte z višjim namenom.

Pred vami je teden kreativne energije in ustvarjalnosti 

V tem tednu vas bodo energije močno podpirale, da globoko pogledate vase in poskrbite za ravnovesje.

Izjemno veliko boste čutili, saj boste obdani z edinstvenimi energijami in idejami. Veliko vas bo čutilo, da morate svojo žensko plat energije izraziti, se pravi, da ugotovite, kaj vam v dani situaciji, stvari oz. odnosu narekuje. S pomočjo teh občutkov in uvidov boste veliko jasneje videli svoje življenje, kar pomeni, da bodo tudi vaše odločitve prave.

Bodite družabni, imejte smisel za odnose in ambicioznost

V vas se bodo prebujale energije smisla za umetnost, strast, nadarjenost na različnih področjih, navdušenost, optimizem, radodarnost, zvestoba in vdanost. Plemenitite te energije v svojem okolju, ustvarjajte z njimi čudovite zgodbe, odnose, razmerja.

Ko boste gledali vase, se potrudite in  pod drobnogled vzemite vzorce s svojo mamo

Če so ti še potrebni preobrazbe, si jo z veliko volje in namena po boljšem sodelovanju in sprejemanju kompromisov dovolite. Zagotovo boste imeli preizkuse na tem področju, zato prepoznajte, ko boste postali jezikavi, zaletavi, pretirano zaskrbljeni ali celo kolerični.

Te energije izkoristite, da ustvarjate pristne odnose, pa naj bodo to prijateljska, poslovna ali partnerska razmerja.

Človek lahko svoje življenje usmerja in nadzoruje v želeno smer, če si to res želi in se potrudi

Zavedajte pa se, da energija, ki se preobrazi v čustva in vaše misli, povzroči in vodi vaše izkušnje. To pomeni, če vi mislite, da nečesa ne zmorete, potem tega resnično ne boste zmogli.

Premagajte strah v sebi in storite stvari, za katere veste, čutite, vidite, da so prave. Ne izmikajte se jim, slabo voljo boste posledično čutili na vseh področjih v svojem življenju.

 V tem tednu se boste čustveno prebujali

Čutili boste, da želite zadeve razjasniti. Morda se bo v vašem okolju pojavila oseba, ki bo v vas prebudila zelo močno čustveno hrepenenje in vam pokazala, kaj je za vas v dani situaciji pomembno in kaj ni. Zaznali boste, kaj si dejansko želite. Dovolite si zaupati vase, v svoje telesne občutke, intuicijo in z veliko poguma, volje naredite korake na svoji popolnoma novi poti. Ukvarjajte se z novimi zanimanji in hobiji.

Na poslovnem področju se vam lahko odpre izjemna, zelo nemogoča ideja, ki vam jo bodo odsvetovali celo najbližji, češ da je to ena velika neumnost. Dovolite si in naredite popolnoma nov korak na svoji življenjski poti. Poglejte skozi oči resnice in ustvarite tisto, kar  vam je dano v tej situaciji. 

Imejte družaben teden, poln uspeha in sreče. <3

Več o numerologiji in svetovanjihpreberite tukaj. >>

 
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji