Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 14.–20. 5. 2018

14. maj 2018    1221 ogledov

V tednu, ki je pred vami, se boste dotaknili svoje globine, svoje podzavesti. Energije tega tedna bodo močno povezane s čustvi, z vašo edinstveno naravo in spremembami v razmišljanju. Čustva bodo razburkala vaš vsakdan. Hrepeneli boste po harmoniji in ravnovesju. Zato bo zelo pomembno, da boste svoj fokus usmerjali v razumevanje svojega višjega jaza, intuicijo in občutke.

Energije vas bodo potiskale v situacije, kjer bo na preizkušnji vaše zaupanje vase, v svojo moč, znanje in modrost, ki jo nosite v sebi. Veliko se bo dogajalo v odnosih, tako prijateljskih, poslovnih kot ljubezenskih.

Prepoznavali boste navezanost na energije v materialnem svetu. Občutki, kot so žalost, zamere, nemir, nezvestoba, prevelika občutljivost, osamljenost, vas bodo pripravljali na vašo notranjo preobrazbo. V situacijah, odnosih in stvareh v tem tednu iščite toplino, sočutje, očarljivost, prijaznost, izostrite čut za razumevanje in sočustvovanje.

Pred vami je teden navdiha 

Če boste prisluhnili tem izjemno občutljivim, nežnim frekvencam in se z njimi srčno povezali, boste lahko začutili svoje karizmatično, sijoče in ustvarjalno področje.

Privlačile vas bodo izjemno nevsakdanje, a vendar zelo magnetne stvari, odnosi. Morda boste imeli občutek, kot da ste spet vi tisti, ki morate skozi nova razočaranja, prevare in izdajalstva. Tiste, ki ste preživeli že ogromno takšnih situacij, bodo energije obdarile z mirom in bolj umirjenim življenjem. Takšne situacije vas na področju ustvarjalnosti krepijo v smislu, da se svoji viziji, delu, vztrajnosti še bolj odprete in začnete aktivno živeti svoje edinstveno življenje. Prisluhnite navdihom, ki jih dobivate, in jih uresničite.

Energije bodo plemenitile zaupanje vase

Veliko bo situacij na različnih področjih, kjer se boste morali postaviti zase, prepoznati svojo vrednost in se naučiti taktnega sodelovanja.

Energije vas bodo ustavljale z ovirami in težavami. Nanje se boste zelo burno in prehitro odzvali. Tudi vznemirjenosti se boste težko uprli. Zato bo zelo pomembno, da boste pretirano čustvenost in napetost uravnovesili, pa čeprav boste videti zelo umirjeni. Ravnovesje boste našli, ko bo vaše zaupanje vase resnično močno.

Telo vam sporoča občutke, na katere se do zdaj niste odzvali. Zato je prav, da jih v tem tednu prepoznate in se naučite z njimi živeti. Občutkov ne zanemarjajte. Če ne veste, kaj pomenijo, o tem povejte svojim bližnjim, znancem. Morda ste eden izmed tistih, ki preprosto dajo veliko na misli in besede drugih, pa čeprav globoko v sebi veste, da nekaj ni vredu. Zato se v takšni situaciji ustavite in prenehajte delovati na star način.

Naredite nov korak, prisluhnite občutku, opišite ga. Ko boste usvojili to raven, boste lahko pluli v življenju z energijami po svoji začrtani poti.

Izrazite svoja čustva in se sprostite

Naučite se sprejeti spremembe in naj te postanejo stalnica v vašem življenju, saj boste le tako lahko plavali s tokom.

Vašo nemirno naravo bo treba nekako uravnovesiti. Zato si poiščite pravo sprostitveno tehniko, ki vam bo pomagala pri tem. Danes jih je na razpolago ogromno. Začnite se ukvarjati z jogo, meditirati ali pa si vzemite čas zase in obiščite masažo ali se odločite za pristope, ki vas energijsko pomirjajo in potiskajo v ravnovesje. Ko boste našli pravo, bo del vašega vsakdanjika energija, po kateri si vaša duša želi hoditi in se razvijati ter uresničevati svoje življenjsko poslanstvo.

Velikokrat ste bili ali pa ste v situaciji, ko so se vam čustva nakopičila, in do zdaj ste vedno ubrali eno pot, takšno, da ste jih z veseljem pometli 'pod preprogo'. Ko to napišem, se mi zdi, da se ponavljam, ampak v resnici počnete prav to.

Dovolite si samo enkrat narediti drugače

Ustavite se in si recite: Zdaj je pa tega dovolj! In na glas povejte, česa je dovolj. Ko boste začeli izražati svoja čustva oz. občutke, ki jih spodbujajo energije, boste videli, kako ste lahko mirni, harmonični in navsezadnje zelo veseli, radostni in lahkotni.

Teden vam ponuja, da se začnete poslušati

Želite si, da bi sledili intuiciji ter slišali občutke in sporočila vaše duše. Vsakemu izmed vas je dana ta edinstvena priložnost. Le spoznati oz. prepoznati jo morate. Vsak izmed vas lahko prepozna te znake, občutke in sporočila.

Morda že leta in leta dobivate enake slike, znake. Ob takšni priložnosti bi lahko pomislili, zakaj vse to. Morda vas slepi ego, ki nikakor ne dovoli, da se duši razkrije vaša pot in da se lahko razvija. To so izjemno težki in zelo prelomni trenutki v vašem življenju. Navajeni ste, da se vam mora vedno zgoditi nekaj težkega, nekaj popolnoma drugačnega in neobičajnega, da ste pripravljeni narediti spremembo. Naj bodo ta spoznanja časovno vse krajša in naj bo veliko več trenutkov oz. časa, ko boste svoje edinstvene sposobnosti lahko udejanjali, ko boste pluli s tokom življenja.

Energije mojstrstva bodo razburkale vašo podzavest

Mojstrskim frekvencam se tudi v tem tednu ne boste mogli upreti. Čas spoznanja je pred vami, zato se tem nežnim, drugačnim, resnično edinstvenim frekvencam ne upirajte. Ponujajo vam namreč, da od točke, kjer ste danes, lahko živite drugače.

Dana vam je priložnost preobrata

Le dovolite jim, da vstopijo v vaše življenje. Prepoznajte jih znotraj vas in jih negujte. To pomeni, da ste aktivni in da delujete. Vsekakor se od vas zahteva visoka raven duhovnosti, tistim, ki ste rojeni s to frekvenco, ponuja resnično edinstvene zmogljivosti in zavedanje. Če v sebi čutite, da pomagate človestvo popeljati v pravkar začeto dobo zavedanja, potem je resnično nesmiselno, da se vsemu še upirate.

Prepoznajte radost, ljubezen, sočutje do vseh živih bitij okoli vas. Morda vam je zaupana čudovita naloga, s katero boste uresničili svoje poslanstvo. Zato nikar ne odnehajte na poti, ki vam polni srce, pa čeprav ni vedno lahko. Še zlasti v tem letu, saj boste prišli do velikega spoznanja. Bodite pripravljeni delovati potrpežljivo, z veliko odgovornosti sprejmite spremembe v svoje življenje in ga živite polno. Bodite kreativni in svojo edinstvenost izrazite. Tukaj ste zato, da jo pokažete in pomagate sestaviti košček mozaika v zavedanju kogarkoli v svojem življenju.

Sprejmite spremembe, nestanovitnost, gibanje in premike, da se izrazi vaša edinstvenost. Imejte močan korak in močno voljo!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...