Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 15. - 21.1.2018

15. januar 2018    620 ogledov

Energije v tem tednu vam prinašajo čudovite energije za podoporo vašega vsakdana. Prinašajo vam prho obilja, saj je vaša jasnovednost iz dneva v dan bolj odprta. Nastopa čas, da se odprete popolnoma vaši novi viziji, občutkom, projektom ter darovom, ki jih nosite s seboj. Za vsakega izmed je pomembno duhovno razumevanje, tista vrsta potrpežljivosti, ki jo ponavadi ob manifestacijah začutite. Dovolite energijam, da vam v tem tednu pokažejo iluzije, z namenom, da jih prepoznate in jih kasneje razbijete s pomočjo občutkov, ki vam jih bo telo na ves glas sporočalo.

Vaša vizija se bo vse bolj in bolj bistrila, vse bolj jasno boste videli in vedeli, kaj je tisto h čemer vas ženejo vsi občutki, ki jih čutite, kam vas ženejo energije tega tedna. Vaša duša čuti zelo močno povezanost z njimi, morda boste priča kakšnemu uvidu s preteklih življenj, seveda z namenom, da boste sedanjo situacijo, odnos ali stvar veliko lažje razumeli. Torej odprite se usodi, stvarem, ki se morajo zgoditi brez vašega vpliva, dovolite si novih začetkov, dovolite si biti kreativni, se pravi dovolj pogumni in samozavestni.  

Ne izmikajte se,  zaključite z iluzijami ega in pojdite naprej v svojem življenju

V tem tednu bo zelo pomembno, da se boste soočili s samim saboj. Energije vam bodo na razpolago z namenom, da boste lahko videli velike igre ega. Zelo pomebno v tem tednu bo zavedanje. Igrice, ki jih že toliko časa igra vaš ego na večih nivojih, bo potrebno dobro razumeti. V tem tednu boste imeli priložnost veliko tega spoznati, še posebno, če bo to vaš namen. Ne poskušajte si zatiskati oči in živeti v svetu iluzij.

Dovolite si, da se le-te razletijo in ste tako primorani videti veliko večjo in jasnejšo sliko. Saj vam bo le-ta pomagala, da boste lahko zaključili razne nepotencialne odnose, projekte, vizije oz. cilje, ki ste jih želeli uresničiti z namenom, da boste lahko nadaljevali veliko bolj lahkotno. Včasih se vam lahko zazdi, da vse skupaj sploh ni vaša prava pot. Za to spoznanje ste lahko izjemno hvaležni, saj je to točka, v kateri se lahko resnično vprašate zakaj in kako od tu naprej. Z zavedanjem in sprejetjem energij, frekvenc, ki vam jih ponuja ta teden, boste naredili največ.

Na dan bodo prišla močna čustva, čutili boste veliko več kot ponavadi in kar vleklo vas bo, da marsikaj uresničite takoj tukaj in zdaj. Poskušajte v ravnovesju obdžati energije, da omilite vašo prehitro navdušenje, ki kasneje spusti, poskušajte se izogniti prepirljivosti na vsakem koraku in besednim napadalnostim, zaletavosti in nenadzrovani strasti.

Navdihovala vas bo izredna ambicioznost in požrtvovalnost, velikokrat boste začutili razpetost med vdano odgovornostjo svojim domačim in željo po karieri. Težko boste sprejemali podrejenost, zato boste postajali vse bolj sitni in jezikavi. Energija kreativnost nosi v vaš vsakdanjik izredno veliko moči, še posebno, da izrazite vašo resnično edinstveno naravo. Ste na zdrav način radodarni, odgovorni, imate smisel za humor, razvijate optimizem, duhovitost, družabnost, dinamičnost in strast. Bodite včasih za trenutek perfekcionist pri sebi, bodite zvesti in vdani energijam, ki vam jih prinaša življenje.

Vaša edinstvenost trka na vaša vrata

Velikokrat ste imeli v življenju že priložnost, da ugotovite, prepoznate vašo edinstveno naravo. Malokrat pa ste si dopustili, da to uresničite, udejanjite. Zato imejte ob sebi veliko mero potrpežljivost, zaupanja vase in navsezadnje tudi duhovnega razumevanja, da je je vse ravno tako kot mora biti tukaj in zdaj. Seveda imeli ste občutek, da niste morali realizirati tega in onega, niso vas navdihovali pravi ljudje, vrata so se odpirala ampak ne dovolj učinkovito, da bi začutili ta korak in vstopili v novo resničnost, na vam novo življenjsko pot. Energije vse bolj spodbujajo vaše potenciale, vse bolj vas usmerjajo k vam samim, vse bolj se skozi vas želijo na resnično edinstven način izraziti. Zato prisluhnite idejam, družite se in izpeljite svoje zamisli. Množenje že realiziranih poti in miselnih vzorcev, vas bo pripeljajo natanko do tiste točke, kot so osebo, ki si je to zamislila. Če pa boste poslušali zase boste začutili tisto globino, ki vas ambiciozno pelje naprej in vas podpira pri uresničevanje vaše, resnično edinstvene ideje. Bodite to kar ste, bodite odprti za novosti, spremembe, ki so edina stalnica v vašem vsakdanu.

Pogumno znotraj sebe odkrijte smisel za tehnologijo, naprednost in moderniziranost vsakdanjika. Ko boste sprejeli življenje s tehnologijo, boste videli, kako se vam odpirajo še večje priložnosti. Ker živite življenje tukaj in zdaj nikakor ne dvomite vase, da niste vi tisti, ki boste upravljali z novostmi. Zapomnite si, vi ste tisti, ki zmorete, vi ste tisti, ki to znate, le spomniti se je treba. Zato živite v tem času. Zato pogumno nabirajte znanje in se spomnite načina kako bi vse skupaj najlažje uporabili, delovali.

Učinkoviti boste, če boste verjeli v to kar delate

V tem tednu vam bodo frekvence nizale ideje, sestavljale velike slike, vizije. Zato bodo odločitve zopet na vas, da se odločite katero pot želite prehoditi. Hodite po tisti poti v katero verjamete, hodite po poti, kjer so vam prepreke odmaknjene. Ne vztrajajte na nezdravih poteh. Če boste hoteli boste v tem tednu našli znotraj sebe tisti mir in začutili boste tiste frekvence, ki vas bodo izjemno močno vspodbujale k delovanju vaše življenjske naloge. Nič v življenju ne delajte zato, ker vam to govorijo drugi. Če čutite, da je čas za spremembo jo naredite, ker je le ta zelo pomembna za vas in ne za tistega, ki vam o njej govori. Morda boste imeli priložnost in se bo vaša pot križala s sorodno dušo, ki vam pomaga ostati na pravi poti, ali pa tisto, ki vam bo dosedanjo realnost na vam neljub način prekinila. Bodite zavedujoči in se zavedajte energij, ki vas osvobajajo in spodbujajo v tem tednu.

Čas je za uresničevanje svojega ideala – tistega za česar ste poklicani

Močno boste čutili, da uresničite tisti notranji klic, za katerega čutite da ste poklicani, še posebno zato, da ga uresničite. Veliko izmed vas bo imelo priložnost, da bo te občutke začuti. Posledično se bodo pojavili prvi preizkusi in prepreke, ki vam bodo kazali slike, vas opominjali ali spodbujali, da naredite prave korake. Zato popazite, da ne padete pod vpliv prevelikega ponosa, egoizma, prevelike in nezdrave temperamentnosti z nenadziranimi izbruhi ter vztrajanjem za vsako ceno.

Začutite moč, ki vam jo prinaša univerzum, še posebno zato, da razvijete svoje velike umske in duhovne sposobnosti. Razvijete občutek razumevanja za druge. Odprite se človekoljubju, pravičnosti in resnicoljubnosti, borbenosti in strasti. Saj so to energije, ki vam lahko pomagajo uresničiti kokak k vašemu idealu. Spoznavajte in sprejemajte jih pogumno, občutka se naužijte z namenom, da ga boste vedno prepoznali in delujte. Naj iz vas žari razumevanje in predanost, pogum, odprt duh ter občutljivost. Obvladajte sanjarjenje in nagnjenost k iluzijam.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...