Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 16. - 22. 4. 2018

12. april 2018    775 ogledov

Teden, ki je pred vami bodo plemenitile enerigije raziskovanja, analiziranja, pridobivanja znanja in razni informacij, energije modrosti, sodelovanja in kompromisov ter reda, discipline in postavljanja novih temeljev v vašem življenju. Dovolite si začutiti energije, ki vam jih prinaša teden in zapluti z njimi, veliko spoznati in konec koncev tudi ustvariti.

Nahajamo se v obdobju transformacije

V tem tednu boste začutili malo več volje na vseh področju, čeprav bo teden bolj umirjen. Še vedno bo veliko povdarka na odnosih, saj se še vedno nahajate v obdobju, ki je za marsikoga zelo transformativno. Gre za velike osebnostne preobrazbe.

Energije vas potiskajo na vam pravo pot z namenom, da prepoznate svoj namen in se še bolj osredotočite na vaše življenjsko poslanstvo. Zato v tem tednu v vsej popolnosti zaživite svoje življenje neodvisno in predvsem notranje. Dovolite si oplemenititi svoj notranji steber moči, saj vam bo le-ta moč kasneje prišla prav.

Zdaj ste v obdobju, ko spuščate svoje strahove, krepite svojo samozavest, se učite postavljati jasne meje in sodelovanja v zdravih odnosih. Spustite ego, stara prepričanja in dovolite novim idejam, da postanejo resničnost.

Osredotočite se na svoje notranje in neodvisno življenje

Kadar imate priložnost, da se lahko z veliko entuziazma predate raziskovanju svoje notranjosti, je neprecenljivo. Energije vas spodbujajo, da se resnično zdaj, odločite in začnete prav na začetku z raziskovanje te neprecenljive globine, modrosti, ki jo premore vaša duša.

Zavedanje svoje modrosti in močne notranjosti je izjemnega pomena, saj jo sčasoma na izjemno čudovit način lahko izražate in udejanjate navzen.

Energije vam bodo pomagale graditi vašo notranjost, v vas bodo prebujale notranjo moč. V tem tednu boste veliko razmišljali o življenju kot takem, zanimala vas bodo velika življenjska vprašanja. Zato vam bo poseganje po tovrstni literaturi, dalo izjemne odgovore, s pomočjo katerih boste veliko naredili v zunanjem svetu.

Teden je primeren raziskovanju, ustvarjalnosti, orginalnosti, preudarnosti, analiziranju. Nikar teh pomembnih, a včasih zelo zamudnih dejanj ne preskočite. Poskusite to narediti z veliko obilico zavedanja. Kajti le tako boste z veliko doslednosti in sistematičnosti našli prave odgovore.

Zavedajte se svoje intuicije in ji prisluhnite. Prisluhnite ji na vsakem koraku, saj jo boste s tem krepili in se naučili z njo ravnati. Zanimala vas bo mistika, vse kar je povezano z okultizmom, zato ste lahko prepričani, da vas bo odlikovala ustvarjalna energija in modrost, ki jo kot duša premorete v tem trenutku.

Naučite se živeti s svojo neodvisnostjo, orginalnostjo in si nikoli več ne dopustite, da ne prisluhete intuiciji in da ne poslušate občutkov, ki vam jih sporoča vaše telo. Zapomnite si, da je vaša modrost resnično nepreceljiva.

Pozornost bo usmerjena v sodelovanja in skladnost z drugimi

Vse leto, in tudi sedaj vas bodo navdihovale energije, ki bodo vzpodbujale harmonijo in edinstvenost v odnosih. Vpliv energij bo na vsakem koraku poskušal najti tisti del neprehodnosti, z namenom, da jo sanirate in dokončno odpravite. Obdobje vas izjemno dobro pri tem podpira.

V vaše živlejnje morda vstopajo ljudje, ki vam bodo vse to pomagali razumeti in razvozlati na kakršenkoli način. Zato bo zavedanje samega sebe ponovno odigralo zelo pomebno vlogo. V tem času se še vedno učite in pridobivate izkušnje v odnosih. Zato s pomočjo energij, ki vam jih v tem trenutku prinaša vaš vsakdan, ustvarjajte odnose, ki so vredni sodelovanja in sklepanja kompromisov.

Dopustite si, da vam življenje pokaže, kaj je tisto, kar je prav.

Naredite to prevrednostenje tudi pri osebah s katerimi ste tudi v dolgotrajnih stikih. Ni nujno, da gre le za vaše najbljižnje. Poglejte vse odnose in si oglejte na kakšnih temeljih stojijo. Zapomnite si, srčnost, iskrenost, pravica in spoštovanje so na lestvici prioritet najvišje in nikakor si ne dovolite, da jih zamenjate za nasvete drugih, predvsem za tiste pri katerih čutite, da gre za takšno ali malce drugačno vrsto manipulacije. Ko začutite nekakšen drugačen, neobičajen občutek, se ustavite in ga analizirajte. Saj se boste le tako lahko naučili uporabljati svojo pristnost in modrost, ki jo nosite v sebi.

Spoštovanje do samega sebe in modrost, ki jo premorete, naj v vas spodbuja nek čudovit, skladen in poln sodelovanj ter kompromisov vreden odnos. Naj bo v tem tednu še povdarek na skladnih in usvarjalnih odnosih.

Prisluhnite navdihu in sposobnostim, ki jih nosite globoko v sebi

Kadar znate najti zase čas, se posvetiti trenutku svoje biti na karšenkoli način, boste zagotovo lahko prisluhnili navdihu in sposobnostim, da uresničite svoj potencial.

Nahajamo se v obdobju, ko je zavedanje samega sebe izjemno pomembno, saj le tako lahko ustvarjate svojo resničnost v materialnem svetu. Pri vsakem posamezniku je nek notranji razvoj v življejnju zelo pomemeben, saj se s tako pridobljeno izkušnjo zavedate samega sebe in to še vse bolj cenite.

Zapomnite si, da spreminjaje drugih ne bo obrodilo sadov. Če pa boste zmogli spremeniti sebe, boste naredili neprecenljiv korak v vašem življenju.

Zato pogumno posežite po raznoraznih sprostitvenih tehnikah, o tovrstni literaturi in morda tudi obisku kakšen skupine, kjer na izjemno praktičen način pokažejo kako to delati sam. Obiskovanje tovrstnih skupin je priporočljivo, da utrdite znanje, ki ga kasneje potrebujete kot posameznik. Vsekakor pa ni zdravo slepo sledenje skupinam, ljudem oz. Nečemu, za kar sami veste, da vas umetno osrečuje. Danes je vsega tega izjemno veliko in s spomočjo vaše modrosti in intuicije, tem da prisluhnete samemu sebi, boste naredili resnično veliko, če ne največ.

Ko spuščate strahove, gradite veliko bolj kvalitetne temelje v vašem življenju

Ker bo v tem tednu zelo okrepljena moč mentalne energije, pridobivanja informacij za ideje, ki ste jih pridobili v preteklosti, bo zelo pomembno, da ne obupate in  se soočite z marsikaterim strahom, ki vas straši danes tukaj in zdaj.

Bodite potrpežljivi, bodite pripravljeni spustiti veliko količino strahu, prepoznati vaša prepričanja in zaživeti svoje življenje veliko bolj pristno in srčno.

Zavedanje, da je strah tisto, kar se zgodi, če v nek odnos, stvar ali situacijo nimate zaupanja vase, nimate znanja, nimate dovolj informacij, kako stvari tečejo in kako se pravilno oz. Sistematično odvijajo. Ko vse te infomacije pridobite, s pomočjo vaših pozitivnih misli in zmožnostjo uma, ustvarite pot, ki vas bo popeljala do naslednjega nivoja, cilja ali odnosa, v katerem boste lahko ustvarjali stvari kot ste si jih zamislili.

Naj vam v tem tednu energije reda, discipline, sistematičnosti, razmišljanja in zanimanja za druge, naredijo teden veliko bolj notranje in neodvisno bogat. Vzemite vajeti v svoje roke, pojdite čez strahove in živite življenje veliko bolj skladno s seboj.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...