Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 18. - 24.12.2017

17. december 2017    797 ogledov

Energije bodo ob koncih tedna želele pričarati čarobnost božičnega večera. Izvabljale bodo strast, vdanost, srečo in uspeh z namenom, da boste svojo kreativnost, ustvarjalnost, plemenitost in ljubeznivost usmerili na prave tirnice v življenju.

V tem tednu bodo pod drobnogledom vaša čustva, družinski, partnerski, intimni odnosi

Želeli boste razčistiti marsikateri odnos, situacijo v povezavi s tem, ki ste jo ustvarili in zanjo nikakor niste našli časa, da bi jo oplemenitili oz. popolnoma prekinili. Energije bodo iz vas zvabile tisto iskrenost, pristnost, srčnost, za katero stoji resnica in nikakor ne bodo dovolile, da odnose še naprej gradite na nezdravih temeljih. Tako je, pomembni bodo vaši temelji v odnosih, seveda v prvi vrsti odnos do vas samih in posledično do drugih.

Energije vas bodo podpirale zelo močno, ko se boste odločili, sprejeli odgovornosti in se zavedali, kaj je tisto, kar želite razvijati in graditi v življenju in česar ne, še posebno v družinskih, intimnih, prijateljskih odnosih. Zavedajte se sodelovanja in sprejmanja kompromisov. V odnosih šteje komunikacija z vseh strani, ne samo “enosmerno”.

V tem tednu boste čutili, da morate prevzeti odgovornost, odločitve in moč v svoje roke. Ozdravite nezdrave čustvene navezave, odnose. Izrazite tisto, kar spi že toliko let v vaši duši. Bodite pogumni, samozavestni in dovolite svoji srčni plati, da se izrazi.

Pred vami je teden kreativnosti in ustvarjanja

Vzemite moč in vajeti v svoje roke in si resnično prisluhnite. Prisluhnite glasu svoje duše, ki se trudi na vso moč, da ga boste le slišali. Prisluhnite svojemu navdihu in bodite v teh predprazničnih dneh kreativni in ustvarjalni na vseh področjih v vašem življenju. Morda boste opazili, da se v tem obdobju lahko predate z veliko miru, srčnosti toku energij, ki ga narekuje teden in praznično vzdušje.

Ko se boste prepustili ustvarjanju, boste šele lahko spoznali, kaj je tisto, kar ste želeli realizirati. Veliko stvari, odnosov, občutkov boste spustili, morda boste nekateri doživeli velika razočaranja. Ne skrbite za njimi se skriva čarobna izkušnja, ki vam bo spremenila vaš vsakdanjik zavedno in zavečno. Prepoznajte trenutke, ko ste izjemno prepirljivi, kolerični, nenadzorovano strastni in zaletavi. Predihajte te občutke in jih prepoznajte, ko vas ta val zajame. Zato se predajte tem energijam, in ustvarjajte, bodite kreativni, saj boste z jasnim fokusom, usmerjenostjo v vaš izdelek, veliko tega spustili. Pridobili izjemna sporočila, ideje, naloge in tako občutili radost, veselje, uspeh in srečo. Uživajte v kreiranju in bodite vdani ter strastni.

Pred vami je družaben in prijeten teden

Tokrat vam bodo energije malo bolj naklonjene kot ponavadi in vam bodo kljub izzivom na posameznikovem področju, narekovale prijetno življenje z veliko druženja. Da se družite s pravimi ljudmi, je pomembno, saj se lahko le tako, na pristen način izrazite in uživate veselje in uspeh skupaj. Velikokrat se izkaže, da imate med prijatelji, znanci, sodelavci in navsezadnje tudi družinskimi člani, vam drugačne ljudi, ki ne “gledajo” v isto smer kot vi, jih ne veseliho ali navdihujejo iste stvari. Nič zato. Pomislite, kaj je tisto, kar osrečuje vas in zakaj ste se znašli v teh okoliščinah. Tokrat dajte prednost občutkom, in se ne silite ohranjati potrpežljivosti v situacijah, ki vas obremenjujejo.

Druženje je namenjeno sporoščenosti, zdravilnemu pretoku energij, ki ustvarja nove zamisli, nove ideje in naravno izraženost posameznika. Zato si dovolite biti edinstveni, da pridobite prave ideje, da pridobite zamisli, ki jih boste kasneje v življenju uresničili. Ker so pred nami ravno praznični dnevi izkoristite te energije in se počutite resnično prijetno v dobri družbi. Ker boste sproščeni in naravni, boste izzive z lahkoto razreševali in uspeh vam je zagotovoljen.

Teden bo primeren za nove odločitve!

Velikon novih zamisli in idej bo prepravljalo vas vsakdan. Zato se jim nikar ne izogibajte. Nasprotno, le-te energije izkoristite, da vidite oz. pridobite ideje, ki vas navdihujejo že dalj časa. Odločite se in jih odgovorno sprejmite, kajti še bo prišel čas, ko se boste morali poglobiti vase in te ideje, zamisli enostavno oplemenititi in jih s pomočjo pravih informacij realizirati. Zato si dovolite doživeti nekaj utrinkov v teh dneh in energijam dovolite, da vam pokažejo tisto pravo, vam najrealnejšo sliko, na osnovi katere se boste najlažje odločili ter idejo z veliko entuziazma, strasti in predanosti pripeljali do cilja. Prevrednotite vaše odnose, vaše cilje, projekte. Sprejmite odgovonost do te mere, da se temu resnično predate in naredite vam težko pričakovano spremembo za zmeraj. Kljub retrogradnosti merkurja in nekaterim pozicijam planetom, ki še to do neke mere zavirajo, razmišljanje in došuščanje, da se uresničijo kasneje v življenju nove zamisli, ni prav nič napačno. K večjemu koristno, saj boste imeli tako več jasnosti pred seboj.

Zakaj se v vas kopiči jeza, nezadovoljstvno, sebičnost in ozkosrčnost?

Kadar stojite pred vrati nove resničnost, se podanavadi zelo rada izpelje tako imenovana “vojan čustev”, ki vam zamegli realno videnje dane situacije, odnosa ali neke stvari. Dovolite si tudi negativna čustva, občutke zaznati in jih spremeniti, preoblikovati v kreativnost, visoka moralna načela, plemenitost, rados in romantičnost. Velikokrat se kakšnega vzorca ali pogleda na življenje, vsakdanjost nikakor ne morete znebiti in vam pritisk v glavi narašča in narašča. Nič zato, dovolite si te impulze začutiti in ozavestiti do te mere, da boste našli trenutek in vse to obrnili na pravo pot v svojem življenju. Ne govorim, da se ne smete jeziti, morda priporočam, le trenutek, da se umirite, trezno razmislite in o dani “nerešljivi” situaciji čim bolj mirno spregovorite in jo z veliko komunikacije razrešite.

Sprostilo se bo nenavadno veliko negativne energije, pri kateri boste čutili olajšanje napetosti, pa še izziv bo razrešen. Ne potrebe, da narejeno “čustveno škodo” zatem še sanirate. Bodite kreativni tudi kadar razrešujete odnose, bodite duhoviti, umirjeni in prijazni, izžarevajte seksipilnost, “ferplej”, vdanost in zanesljivost. Videli boste, koliko zaupanja vase boste pridobili, pa še nagrajeni boste s strani vesolja z novimi energijami, ki bodo pomagale ustvarjati novo resničnost. Včasih zelo mali koraki, naredijo velike spremembe v vašem vsakdanjiku.

Prihajamo v obdobje, kjer je zavedanje najpomembnejše

Delovati zavestno, ne pomeni delovati pravilno tako, kot želijo drugi. Pomeni to, da se vsake besede, koraka, situacije, navsezadnje najmanjšega giba zavedamo, se po domače povedano slišimo. Saj imamo le tako priložnost, da se stvari lotimo na prav način. Delovanje na star način, s starimi vzorci, enostavno zamegljuje našo vizijo, naš potencial, zato je prav, da ste dovolj odgovorni do svojega življenja in sledite smernicam, ki vam jih življenje napoveduje. Živite svoje življenje zavestno, kar pomeni, da ste vi tisti, ki ga boste oblikovali in njegove odgovornosti, obveznosti tudi plemenito nosili. Dovolite si te – za vsakega izmed vas, popolnoma nove vloge v življenju. Ne sprenevedajte se in ne čakajte, še posebno, če to globoko v sebi čutite dalj časa. Saj veste, velikokrat gre, vse do tedaj, dokler življenje ne postreže z vam primerno lekcijo. Zakaj bi “letali” brezglavo od enega do drugega in prosily za pomoč, če pa je najprimernejše zdravilo le-to, da se ustavite, malo postojite in razmislite, da boste od te točke naprej delovali precej bolj zavestno, odločno in odgovorno. Posledično bo življenje kreativno, veselo in uspešno na prav vseh področjih. Zaupajte energijam tega tedna, ki vam namenjajo uspeh ob manjših vsakdanjih izzivih

Naj bo zadnji dan v tem tednu poln čarobnosti, idej, izdelkov in zamisli, ki so plod vaše izjemne kreativnost in strasti. Čudovit teden želim in še bolj čaroben božični večer!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...