Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 22. - 28.1.2018

22. januar 2018    732 ogledov

Zavihajte rokave in se mojstrsko podajte na vašo pot vaše vizije, ki je pred vami. V tem tednu vas bodo spodbujale čudovite, precej prizemljene, racionalne energije. Postavljali boste temelje na čisto novem nivoju, držali se boste reda in discipline, veliko boste delali. Trenirali boste vztrajnost in potrpežljivost.

V tem tednu bo čas, da postorite vse, kar vam je do sedaj uhajalo iz rok. Morda se bo kateremu izmed vas zdel teden naporen in težak, zato bo zelo pomembno, da se tega zavedate in s pridom uporabite energije, ki vam jih prinaša. Pretočnost, pogum, samozavest, zaupanje vase so energije, za katere lahko rečem, da je resnično super če se imajo priložnost izraziti ali prebuditi takrat, ko jih je nemudoma potrebno spraviti v prakso. V tem tednu zasanjanosti ne bo. Delovna moč, racionalno delovanje in grajenje čvrstih temeljev bo v prvi vrsti. Energije bodo podpirale sistematičnost, metodiko, zato boste tisti, ki ljubite red prav uživali in se nikakor ne boste izmikali svojim obveznostim. Spet drugi pa se boste teh “novosti” v svojem vsakdanu učili, jih sprejemali z veliko žlico in jih vpeljali v svoje delo na prav poseben in zelo priljubljen način. Prepustite se vodstvu intuicije, ter svoje delo opravite mojstrsko, organizirano, na popolnoma svoboden način.

Pred vami je teden dela, razvoja, delovanja v pravem pomenu besede

Tako je, delali boste v tem tednu veliko. Dela bo čez glavo. Energije vas bodo podpirale, da boste dokončali marsikatero nalogo iz preteklosti in posledično delo nadaljevali. Veliko stvari boste v tem tednu dokončali in naredili od začetka do konca. Marsikdo se bo ponovno držal za glavo, ker ga bo val energij kar naprej potiskal v njegovo rutinsko, delovno dinamiko. Ponovno bo v tem tednu priložnost, da to dinamiko prepoznate in si ob končanem delu, nalogah, projektih vzamete čas za sprostitev.

Zelo pomembno je, da s svojim časom opravljate na zelo organiziran način. Zato v svoje urnike kar vnesite čas, termine, v katerih boste vaše telo lahko popolnoma sprostili. Pa naj bo to zabava, dobra vadba, masaže, meditacije, joga, risanje ali petje. V tem tednu boste nagnjeni k stabilnim in precej resnim prijemom, zato vam bo namenjen uspeh, pa tudi, če boste delovali zelo počasi. Energije vam prinašajo manjša tveganja, zato boste morali uporabiti veliko domišlije, da boste nekatere stvari dosegli kot se zagre. Pomembno bo predvsem to, da ne na lahek način.

Energije bodo vzpodbujale sodelovanja

Sprejemanje kompromisov in sodelovanj je v današnjem času zelo visoko na lestvici. Saj se vsak izmed vas želi biti iskren, resnicoljuben in ne mara raznoraznih manipulacij in prikrivanj ter nizanje iluzij z namenom, da bo projekt, odnos ali kakšna druga stvar speljana, narejena. Zelo močno v ospredje prihajajo čvrsta, močna in prava sodelovanja. Gre za jasne meje, pravila, red in discipline, gre za pogoje sodelovanja, ki prinašajo nagrade na vseh področjih. Naj sodelovanja v tem tednu ne temeljijo, samo na dobrih zaslužkih, še posebno, če je pot do njih kratka in mamljiva.

Zdaj je za vas čas, da prepoznate, vsakršno iluzijo, neresnico in svoje delo opravite dobro, iskreno, polno strasti in vložene vaše energije, ki bo kasneje razvijala vaše ideje na različnih področjih še naprej. Kadar gre za “nezdrava” ali čustveno zelo težka sodelovanja, lahko z zavedanjem marsikaj naredite. Velikokrat gre na dušnem nivoju za razne karmične razplete, duhovne zaobljube itd. Zelo pomebno je, da te energične, magične energije prepoznate in jih postavite na pravo mesto, ter nadaljujete svojo pot, projekt ali odnos. Nikakor se jim ne pustite zavesti, da vas popeljejo v še en začaran krog.

Svoje delo opravljajte z ljubeznijo

Naj ne bo moto vašega tedna delo, delo, delo, samo zato, da je narejeno. Delovne naloge, ki jih morate dokončati  naj bodo narejene iz čisto novih temeljev. Prepoznajte svoj navdih in ljubezen, strast, ki stoji za tem ter svoje delo opravite resnično mojstrsko. Saj ste le vi tisti, ki imate v rokah “škarje”, da svoje platno začnete olikovate. Vrline, ki vas spodbujajo v tem tednu so zagotovo red, disciplina, sistematičnost, vztrajnost in ravno pravšnja mera trme, da izpeljete prave stvari.

Opravite svoje delo z namenom, zaradi velike vizije, ki jo vidite v življenju, opravite ga zaradi uresničevanja vaše življenjske naloge, poslanstva. V tem primeru boste imeli priložnost spoznati, kako lahko svoje delo opravite tudi drugače, z ljubeznijo in uporabo vaših voditeljskih sposobnosti.

Naj bodo vaše čustvene energije v odnosih na “stand by-u”

Ker boste želeli biti sistematični, redoljubni in iskreni, vas bo zanašalo tudi v razščiščevanje kakršnikoli družinskih izzivov. V tem tednu energije niso namenjene temu, zato v vaše čustvene primere, ne usmerjajte preveč pozornosti in ne vlagajte energije, ker se ne boste dočakali razpleta, kot bi ga pod vlivom energij, ko je to primerno. Še bodo prišle prave energije in bodo želele od vas, da se odnosom resnično posvetite in jih prevetrite, ozdravite in obdate s sočutjem ter ljubeznijo.

V tem tednu se znajdite in naredite doma le tisto, kar je nujno potrebno, za harmonično delovanje, da ne bo vplivalo na vaše delo, službo oz. kariero. V tem tednu izkoristite energije, kot so umirjeno delovanje, zvestoba in tišina, da boste lahko pokazali svojo vdanost v družinski, ljubezenski odnos. Zelo veliko boste omilili, če boste znali uporabiti svojo praktično umirjenost, predvsem pri ljudeh, ki so nagnjeni k histeričnim izbruhom.

Zaupajte v svojo edinstvenost in delujte!

Prepričana sem, da vsak izmed vas že pozna tisti občutek znotraj sebe, ki ga tiho in potrpežljivo žene naprej. Tisti, ki tega občutka trenutno še ne čutite, ali malo drugače, se je morda oddaljil, bodite zavestni v tej meri, da ga najdete. Ker bodo energije v tem tednu zelo racionalne in bodo od vas zahtevale neko vztrajnost, red in discipline, predlagam, da se jim predate in upoštevate “pravila” na subtilni ravni. Saj boste lahko s tem, da prisluhnete svojim notranjim občutkom, naredili velik kokrak k temu, kar v življenju sploh želite uresničiti. Pokažite vašo edinstvenost, pokažite darove s katerimi lahko delujete in uresničujete naloge, cilje na vaši življenjski poti. Ne bojte se vaših moči, dane so vam ravno v takšni meri, kot jo prenesete. Zato resnično, zavihajte rokave, sprejmi te moč, dobro se organizrajte in naredite vaš korak v nov teden veliko bolj strasten ter ljubezniv.

Naj iz vas žari ljubezen do dobro opravljenega dela, strast, pogum, racionalnost, red in dobra organiziranost. Imejte voljo, potrpežljivost, harmonijo in veliko vztrajnosti. Ne predajte se nezavedanju in neznanju.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...