Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 23.–29. 4. 2018

20. april 2018    914 ogledov

V tednu, ki je pred vami, bodo energije podpirale manifestacije. Če ste pretekli teden veliko svojega časa namenili sebi in iskanju informacij, delovanju iz modrosti ter raziskovanju, boste v tem tednu lahko videli čudovite rezultate, ugodne za vas. Nagrajeni boste z uresničitvijo svojih navdihov, uslišan bo marsikateri ambiciozni in materialni dosežek.

Energije bodo izzvale vaše globoko čutenje, izjemno zanesljivost, odkritost in poštenost. Tisti, ki ne boste hoteli pluti s tokom te rahločutne energije, pa boste čutili čedalje večjo izgubljenost in otopelost, morda boste imeli občutek, da ste zašli s poti. Zato bosta za vsakogar izjemno pomembna zavedanje in skrb, da ostanete trdno odločeni na svoji pravi poti in da prisluhnete svoji globoki intuiciji. Spoznanje, da ste lahko veliko srečnejši, ko izražate svoja čustva, bo neizmerno lepo resoniralo z veseljem in radostjo vaše duše. Torej, ne zanemarjajte potrebe po uravnoteženem življenju.

Pred vami je teden navdiha in uresničenja idej

Kadar znate prisluhniti energijam, ki razvijajo vaš vsakdan, ste lahko zelo ponosni nase, saj vas intuicija vodi do pravih idej. Bodite spontani, lahkotni in si prisluhnite. Ko slišite tisti glas znotraj sebe, ste lahko prepričani, da ste na pravi poti in da si lahko zaupate. Ta notranji glas vam pomaga občutiti navdih za stvari, ki jih želite uresničiti. Navdihi niso zapleteni, so popolnoma preprosti, običajno se uresničijo zelo spontano.

Da boste lahko svoje izvirne ideje začeli uresničevati, je zelo pomembno, da to storite zdaj. Se dobro organizirate, si določite urnik, razporedite obveznosti, odgovornosti, občutite ravnovesje ter plujete z naravnimi cikli. Vsekakor pa je  potrebno božansko zaupanje. Z uresničevanjem navdiha in idej se polnite z energijo ter postajate svobodnejši in razbremenjeni. Zelo pomembno je, da držite vajeti v svojih rokah, da ste predani svoji notranji modrosti in da pričakujete tudi spontano razrešitev. Izobražujte se in pridobivajte prave informacije, ne delujte iz strahu in nevednosti.

Energije bodo podpirale vaše ambiciozne in materialne dosežke

Vaš vsakdan bo obogaten z nepričakovanimi pripetljaji. Te vam bosta prinašala vaša pretočnost in zaupanje v sam proces življenja. Ker boste prisluhnili sebi in pravim občutkom, se bodo vaši ambiciozni projekti uresničevali in imeli tudi večji magnetizem. V tem tednu boste nagrajeni z odgovorom, z rezultati, na katere ste morda čakali že nekaj časa. Vsak na svojem področju. Odvisno od tega, v kaj ste vlagali svoj čas in energijo. Zelo pomembno bo, da boste svoje ideje in projekte pravilno zastavili, naj bodo vaši načrti jasno izraženi, dobro organizrani in uravnoteženi. Vse to vas vodi do uresničitve vaših sanj.

Zelo pomembno v tem tednu bo, da boste osredotočeni na velike projekte. Morda boste imeli občutek, da morate veliko tvegati in izkusiti, da vse skupaj pripelje od izrednega uspeha. Vprašajte se, zakaj ne bi v točki, v kateri ste trenutno, nečesa popolnoma spremenili. Če zavrtite misli malo nazaj, lahko kaj hitro ugotovite, kaj delate po izkušnjah in kje so vaše novosti oz. tisti nori navdihi, ki vas potisnejo na popolnoma novo pot, tisto, na kateri boste naredili nekaj resnično velikega. Zato se v tem tednu močno oprimite poguma, bodite vztrajni in imejte smisel za ravnovesje.

Vaša edinstvenost bo zahtevala sodelovanja in kompromise

Ves ta čas ste svoje stare vzorce mišljenja pridno spuščali in jih nadomeščali z naprednejšimi. V svoj vsakdan ste vnesli novosti in šli čez kar nekaj nepričakovanih ovir ter si tako utrdili nove in bolj zdrave poti v življenju. Zato je zdaj primeren čas, da ne odstopite od začrtane poti.

Na nekaterih področjih v življenju ste se morali naučiti stati popolnoma na svojih nogah in pot večkrat prehoditi, da je postala dobro uhojena. Naučili ste se tudi tega, da vsega ne morete narediti sami. Zato so vam naproti prišli posamezniki z vašo ravnjo energije in razumevanjem življenja ter vam tako pokazali, da so sodelovanja še kako pomembna. V tem tednu vas bodo energije učile sodelovanja in sprejemanja kompromisov. Zaupajte v ta proces, naučite se postaviti jasne meje in zaznali oz. videli boste, kako pomembno je to v resnici. Temu navadno radi rečemo edinstvenost.

Dogajanje bo usmerjeno v odnose, fokus bo na harmoniji, ravnovesju

Pod drobnogledom bodo vsi odnosi – prijateljski, poslovni in romantični. Pri marsikom lahko preskoči tudi iskrica. Dovolite si začutiti te energije, se jih zavedati in potem ustvariti v odnosih harmonijo, da uravnovesite vsa pričakovanja, jasne meje in kompromise. Odnosi so v našem vsakdanjiku zelo pomembni. Zato je ključnega pomena tudi to, kakšno energijo vnašamo vanje. Vsak odnos namreč deluje na določenih frekvencah, ki so lahko nagnjene bolj v negativno oziroma bolj v pozitivno stran.

Za vsakogar je izjemno pomembno, v kakšnem odnosu si želi preživeti trenutke, ko ustvarja, se sprosti ali pa nameni svoje življenje. Zavedanje je na tem področju izjemnega pomena, nekateri imajo ta čut naravno aktiven v sebi, spet drugi ga morajo prebuditi ali pa samo harmonizirati. Na subtilni ravni v odnose vnašamo veliko različnih energij, te pa naprej razvijajo situacije in življenje. Ta potek na začetku, ko nismo pod tako močnim vplivom vnesenih energij, zelo dobro vidimo. Kasneje pa se ta občutek zamegli. Zato je ohranjanje tega zelo pomembno, saj le tako lahko ohranjamo zdravo in na neki način edinstveno pot odnosov, ki so nam namenjeni v tem ciklu.

Zaupajte v življenje in zgradite trdnejše temelje

Veliko energije je treba vložiti v življenje samo, da si ga lahko organizirate tako, kot ga želite živeti. Kadar se posameznik odloči, da bo svojo pot v življenju ustvarjal on sam, in se zaveda občutka in prav tako dela, ki je za to potrebno, je pot zanj veliko bolj edinstvena in zanimiva. Vse poteka spontano oz. po točno določenem zaporedju, popolnoma naravno. Le um je tisti, ki vse to rad zaplete in se oviram v zapletenih situacijah ne more izogniti. V takšnem trenutku je najbolje, da se posameznik popolnoma ustavi, najde v sebi moč in se poglobi vase. Predvsem z vidika, da vidi, kaj je tisto, kar si zares želi oz. kako naj njegovo življenje poteka v pozitivnem smislu.

Bolj ko razmišljate o hitrih premikih, še posebno o tistih čez noč, manj je vse skupaj oprijemljivo. Zato sta zavedanje in zaupanje v energije, ki nam jih vsakdan življenja ponuja, da z njimi ustvarjamo svojo resničnost, zelo pomembni. Le tako se lahko namreč pravilno odločite oz. uresničujete svoje kratkoročne in dolgoročne cilje. Zaupajte torej svojim pozitivnim občutkom, zaupajte občutkom v srcu in telesu ter zgradite nove temelje v življenju. Le tako boste našli prave odgovore in življenje bo lahko resnično in lahkotnejše.

Ne zaupajte egu, saj vas je pripeljal le do točke, s katere ste želeli pobegniti. Zaupanje v življenje in njegov naravni proces je veliko lahkotnejše in naravno. Verjamem pa, da je lahko ustvarjanje sprememb in sprejemanje odločitve za tak način delovanja, ki vam za zdaj še ni pisan na kožo, pa čeprav je naraven, velikokrat zelo težko. Bodite potrpežljivi, diplomatski in vedno najdite ravnotežje. Naj vas vodijo pogum, vztrajnost, smisel za ravnovesje, močan korak in moč volje.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...