Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 30.4. - 06.05.2018

28. april 2018    93 ogledov

V tednu, ki je pred vami, se boste veliko soočali z energijami, ki bodo v vas spodbujale zaključke, potovanja, sodelovanja s tujino. Energije bodo prevetrile dosedaj postavljenje temelje in vam omogočile premike, raziskovali boste, se veliko gibali, dobro komunicirali ali pa se celo selili. Teden bo odličen za premike. V tem tednu bo pomebno, da se boste zavedali svoje profesionalnosti in jo tudi zaživeli. Energije vas bodo močno spodbujale k novim odločitvam, sprejetju novih odgovornosti. Plemenitili boste potrpežljivost, prilagodljivost, povezovanje in sposobnost sprejemanja odločitev. Dobro se boste počutili, če se boste odločili in dali sebe na prvo mesto in tako našli.

Pred vami je teden odgovornosti in čustvene skladnosti

Seveda, imeli boste možnost izbire, morali pa se boste odločili po kateri poti boste nadaljevali svojo življenjsko pot. Energije vas bodo spodbujale, da boste odločitve spontano sprejemali in se tako odločili za veliko bolj pozitivno in ambiciozno pot. Nekateri ste tega že vajeni, zato bodo energije poskrbele, da boste to odgovornost pokazali na novem nivoju, lahko tudi na popolnoma novem področju. Tisti, ki pa imete s tem nenehne izzive, pa predlagam, da se odločite in se soočite z dano situacijo ter posledično naredite korak naprej. Naredite ga na katerem koli področju, na tistem, ko vas je najbolj strah, na katerem najdlje stopicate na mestu in se vrtite v začaranem krogu. Ali ste resnično pripravljeni, da dosedanji tok energije, ki vam ni po godu, nadaljujete? Ali boste končno sprejeli odločitev in odgovornost za vaše življenje v svoje roke in si tako dali priložnost.

Energije bodo plemenitile družinske odnose

Veliko se bo razreševalo na področju družinskih odnosov. Tokrat bodo energije plemenitile dom in družino. To je področje, ki se ga lotite velikokrat razreševati, analizirati v času, ko to ne steče najbolj zlahta. V tem tednu, pa to le naredite, saj vas energije močno podpirajo. Marsikatera družinska nejasnost bo uvidela “luč na koncu tunela”. Če so kakšne stvari nerazrešene in so nastale težke čustvene energije v zraku, potem je čas, da jih razmagnetite. Sprostite jezo, neportpežljivost, o problemih se pogovorite. Jasno razložite svojo plat videnja in prisluhnite tudi ostalim udeleženim, da izrazijo svoje mnenje. Odločite se, razrešite in sprejmite nove odgovornosti. Izstopite iz svoje občutljivosti in ranljivosti, izognite se gorobostim in banalnostim. Ne dovolite si, da vas drugi družinski člani izkoriščajo. Odgovornost sprejmite zase in kasneje boste videli, da ste za vse pravzaprav krivi sami. Še naprej bodite pravični in polni topline, plemenitite to energijo in to spontano naučite ljudi v vaši bližini.

Naj bo vaša profesionalnost na prvem mestu

Zelo dobro bo, če boste fokus usmerili tudi na svoje profesionalno področje. V tem tednu boste lahko zažareli tam, kjer ste zares dobri, delujete z ljubeznijo in uživate v svoji srčnosti. Ste kreativni in nadvse ustvarjalni. Če si boste izbrali bolj ambiciozno pot, boste hitro dosegli visok uspeh. Ker znate biti potrpežljivi in prilagodljivega duha, zelo dobro delujte v timu. Prebudite v sebi tisti del energije, ki spodbuja in navdihuje druge ljudi, vseh starosti in generacij. Izkažite se na položajih, kjer bo vaše zaupanje, ustvarjalnost in občutek skrbne odgovornosti  pomemben. Izrazite svoj talent, pokažite ga javnosti. Naučite se obvladovati razmere, namesto, da dopuščate, da razmere obvladujejo vas. Bodite pogumni in se odprite, te energije ne omejite samo na dom. Posledično se energije izrazijo tako, da dobesedno trpite za tesnobo in posesivnostjo. To pa saj veste privede do zadržkov in strahu do te mere, da hudo omeji vašo osebno rast. Presežite negativne težnje in postanite profesionalni.

Veliko se gibajte in se pogumno podajte na pot sprememb

Statičnost in konzervativnost bodo v tem tednu nadomestile bolj razgibane, hitre in vetra polne energije. V zraku boste čutili precej nemirnosti, zato bo zavedanje le tega veliko bolj pomembnejše. Kadar pridejo v vaše živlejnje bolj hitre, živahtne energije, jih nikar ne zaustavljajo, saj vas želijo le na bolj lahkoten način pomakniti naprej. Nekateri z njimi prav lepo plujete, spet drugi pa jih v svoji bližini ne želite. Zavedajte pa se, da so te energije lahko bolj zoprne kot si mislite. Te frekvence vas nikakor ne bodo poustile pri miru, in bodo na vse pretege drezale v vas, vse dokler ne boste naredili premika na točko, ki je za vaš vsakdanj zelo pomembna. Ne upirajte se spremembam. Raje spremenite vaš miselni vzorec in naj spremembe postanejo vaša stalnica. Le tako boste videli, kako lahko veliko bolj lahkotno obvladujete življenje samo in situacije ter odnose. Spremembe v vaše življenj prinašajo novo, veliko bolj svežo energijo. S pomočjo katere delujete v svojem vsakdanjiku. Bodite lahkotni, komunikutivni, intuitivni in svobodni.

Energije mojstrstva bodo razburkale vašo podzavest

Energije mojstrstva v tem letu spodbujajo vsakega izmed vas k izjemnim premikom na vaši življenjski poti. Bodite potrpežljivi in se poglobite vase. Začutite svojo globoko intuitivnost, globoko ljubezen do družin in prijateljev ter edinstvenost. Prepoznajte svojo gonilno silo. Poglejte vase in se zavedajte občutkov, ki vam dajejo navdih in voljo, da delujete. V tem tednu boste prišli do globokega spoznanja in zavedanja kaj je vaše življenjsko poslanstvo. Nahajamo se v obdobju, v katerem vsak posameznih odkriva svojo globino in s pomočjo modrosti naredi izjemno osebnostno preobrazbo. Mojstrske vibracije v vas spodbujajo, da začnete uporabljati svojo duhovno moč, brezkompromisno visoko raven morale in etike. Enostavno vam želijo pokazati vašo resnično občutljivost in edinstvenost. Zato vzemite moč v svoje roke in se ne predajajte lepljivim, magnetnim vibracijam, ki vas zadržujejo v nevedenju. Dovolite si prisluhniti tistim globokim občutkom znotraj sebe, glasu, intuiciji ter jim zaupajte.
 
V tem tednu razvijejte energije odgovornosti, določnost, sprememb, izjemne komunikacije. Veliko se gibajte, premikajte, bodite intuitivni.
 
Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...