Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 5. - 11.2.2018

5. februar 2018    563 ogledov

Dogajanje med planeti lahko nekajteri izjemno dobro začutite in z njimi zaplujete v vaš nov vsakdanjik. Letošnje energije prinašajo izjemne, rahločutne, mojstrske vibracije, ki v vsakemu izmed vas spodbujajo tisti poseben čut, kateremu je vredno zaupati. V tem tednu bodo energije v vas spodbujale vaše odgovorne in odločne korake ter vas močno podpirale v vaši profesionalnosti. Plemenititli boste energijo doma in družine ter ustvarjali harmonijo na vseh področjih v vašem življenju. Prepoznavali boste svojo intuitivnost, jo plemenitili in negovali. Dopustite ji, da vam pokaže nekaj čisto drugačnega, nekaj takšnega, čemu je vredno zaupati. V tem tednu boste zelo ustrežljivi, nagnjeni h pomoči drugim. Preplavljala vas bo očarljivost, taktnost, diplomacija, prijaznost in močna sposobnost empatije. Zelo pomebno bo, da boste s tem valom harmonije znali zapluti in ustvarjati vaše življenje takšno kot si ga resnično želite. Postavljali boste jasne meje, zaupali svojim občutkom, znali vzeti moč v svoje roke z namenom, da se boste izognili nestanovitnosti, nemiru, nezvestobi, melanholiji, preveliki občutljivosti in osamljenosti. Situacije bodo nizale tok dogodkov, ki se morajo zgoditi v vašem življenju, zato jih pogumno sprejmite in z njimi naredite najboljše kar se da. Zavedajte se, da za vsakim izzivom stojijo kasneje neprecenljive izkušnje. Spet drugi, pa boste med tem ko se soočate s sprejetjem vam drugačnih, nepoznanih frekvenc, negativne občutke zavestno preobražali v pozitivno smer. Iz vas znajo frekvence izzvati veliko jeze, nepotrpežljivosti, nezvestobe, nestanovitnost, nemir, melanholijo, osamljenost, žalost,…

Energije bodo v vas prebudile tiste občutke, ki vas bodo spodbujali, da se odločite med dvema možnostima, saj boste poskušali izbrati pravo smer. Nekateri ste pri the energijah nagnjeni h temu, da to radi izkusite na svoji koži, tisti bolj vešči, pa si že dovolijo učenja na napakah drugih. Tako boste znali izbrati vam pravo pot v tem trenutku. Pomembno bo, da boste prepoznali znotraj sebe ta občutek, kako je, ko se zavestno odločite in odnose, stvari ali situacije izpeljete. Na izbiro boste imeli, da izeberete tisto pozitivno, bolj ambiciozno pot, in se po tem takem hitro, lepo vzpeli in prišli daleč na svoji poti. Bodite pozorni, če boste izbrali poti na katerih kar naprej prihaja do oklevanja. Zavedajte se, da so takrat rezultati redkokdaj dobri. Naj bo vaša naloga tega tedna ta, da se predate poti ljubezni in zakona ter se posvetite energijam, ki plemenitijo energije doma in družine.

Energije bodo prinašale voljo, miren in strpen duh

Ker so energije v preteklem tednu iz vas izvabljale sproščenost, lahkotnost in svobodo, ste imeli priložnost spoznati, kako je spustiti zastarane energije iz vašega okolja. V tem tednu pa bodo energije miru, harmonije in potrpežljivosti v vas iskale priložnosti, da najtede voljo. Jo “iz pete” potegnete na plan in delujte, vsepovsod, kjer veste da morate. Naredite si plan in postavite si prednostne naloge, da si boste zagotovili energijam, da vam pomagajo uresničiti vaše zastavljenje cilje. Volja v vas samih je izjemno pomebna je smisel, je luč, ki vam pokaže kaj je tisto v vas samih, zaradi česar se je vredno premikati in živeti. Uresničitev neke ambiciozne naloge vam bo dala zagona, da se izrazite. Ker boste to naredili po navdihu in to dobro idejo uresničili potem boste začutili mir v srcu. Preplavilo vas bo neprecenljivo zadovoljstvo, ljubezen, občutek volje pa bo obogaten, kar pomeni, da se boste pri naslednji odločitvi, brez omahovanja podali na vašo pozitivno, kreativnosti polno pot.

 Veselje naj bo ta teden vaša nujna sestavina

 Veselite se življenja, veselite se pozitivnih uresničitev v vašem okolju, saj vam sprejetje takšnih energij daje posebno moč. Le-ta pa vam pomaga prekositi izziv marsikaterega negativnega občutka. Ko boste pozitivno naravnani in želeli uresničiti katero koli nalogo v tem tednu, se posebno tiste, ki so vam pri srcu, bodite pozorni, da boste zmeraj hodili po pozitivni poti, negativne občutke pa le občutili na način, da veste da obstajajo. Bodite sočutni do sebe in si dovolite, začutiti žalost, osamljenost, sebičnost, samovšečnost. Želim vas opomniti, da pri aktivaciji the občutkov ne potrebujete tega, da z njimi razvijate svoje kreativne cilje. Zato bo v takšnih dotikih, poznan občutek veselja tisto gorivo, ki vas bo dobesedno vleklo iz situacije, da jo prepoznate in preobrazite. Ne govorim vam o tem, da bodite veseli tja v en dan. Bodite sočutni do negativnih občutkov, ki vam jih je izzval občutek veselja, radosti in ljubezni. Izbirajte situacije, odnose in dogodke, kjer se boste veselili in vas bodo obkrožali ljudje, ki vas bodo na to spomnili. Bodite veseli zavestno, začutite to veselje vaše duše in ga poskušajte ohraniti v najbolj bolečih trenutkih, ki vam prihajojo na sproti.

 Pred vami je teden zmage, otroške igrivosti, svobode in božanskega zaupanja

Kadar poslušate sebe in “pridno” delate na osebne in duhovne razvoju, lahko čisto preprosto zaupate občutku notranje stabilnosti, moči, ki jo čutite. Kadar je prednost tukaj, potem imate odlično priložnost, da v zunanjem, materialne svetu ustvarite tisto kar je vidno drugim. In se ob tem zavedate, da je postavljeno trdno, na zdravih in pravih temeljih. Tudi, če “zapiha” veter in vas preizkuša, kako naprej, ste lahko prepričani, da bo ta temelj ostal, odpadle bodo izjemno nepotencialne energije, ki tako ali tako nimajo prihodnosti na vaši poti. Zato lahko pričakujete zmago. Zmagovitost, znotraj sebe. Ti občutki so neprecenljivi. Pri ustvarjanju je zelo pomebno, če situacij, odnosov ne jemljete preveč resno, pa vendar odgovorno. To pomeni, da znate v sebi najti tisto otroško igrivost, lahkotnost, včasih tudi naivnost, da naredite prvi korak. V tem tednu vas bodo energije učile zaupanja v živlejnje samo, v njegov tok, v lahkotnost, v svobodo, ki je odgovorna in zelo dobro organizrana ter se odvija po zelo dobrem, natančnem zaporedju. Nosite znotraj sebe to spoznanje, da je za vaše živlejnje pripravljen božanski načrt, vi pa ste tista marionetka, s katero opravljajo višje sile, zato ste lahko veseli, svobodni in igrivi. Vsekakor pa ne pustite, da svojo moč predajate manipulacijam, in da vaše življenje opravljajo drugi. Pomebna bo diplomacija, sprejemanje kompromisov in sodelovanje.

Energije vam prinašajo izjemno ustvarjalnost

Ustvarjalnost je čudovita, če prihaja iz navdiha, iz srca, iz vaše duše. Le-to vam bodo energije v tem tednu spodbujale in kazale tudi najmanjše korake, da jih prepoznate in z njimi resno opravljate. Nekateri boste polni navdiha in boste svoje ideje dobili na področju doma in družine, morda boste začutili, da morate malo prevetriti vaše domove in delovno okolje. Zelo kreativni boste pri tem in si uredili vaš delovni kotiček (ali v službi, ali doma). Morda v vašem domu energije že dalj časa čakajo in kličejo po spremembi, tokrat imate priložnost, da jih uslišite. Želeli boste začutiti harmonijo, povezanost, umirjenost in topline, ki jo prinašajo energije. Iz takšnega okolja, pa se bo rojevala vaša ustvarjalnost in uresničevanje idej. Delujte z malimi koraki, uresničujte majhne priložnosti, da se ne boste ustavili pri velikih. Velike so namenjene v tem trenutku ljudem, ki svoje življenje že nekaj čas podrejajo temu toku. Morda si jih vzamite za vzgled, povprašajte jih občutkih, zagotovo vam bodo znali zelo dobro opisati to barvito pot ustvarjalnosti, ki je v življenju resnično čudovita. Z ustvarjalnostjo boste začeli krepiti svojo vitalno energijo, tako ustvarjali čudovit pretok v svojem življenje in začutili boste, da ga je vredno živeti.

Zaupajte v življenje, v svoje občutke, v intuicijo, ki razvija vaša življenja. Prisluhnite navdihu, bodite potrpežljivi, ustvarjalni, plemeniti, radostni in romantični.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...