Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 7.–13. 5. 2018

5. maj 2018    713 ogledov

Energije prihajajočega tedna vas potiskajo v nove začetke, v novo fazo globljega vpogleda vase. Energije bodo spodbudile vašo individualnost, moč intuicije, prinašale veliko sprememb, imeli boste občutek, kot da se premikate en korak naprej in dva nazaj.

V vas bodo prebujale pretočnost energij, čustev, sodelovanja in sklepanja kompromisov. Svojo individualnost bo v tem tednu izjemno dobro videti, spoznati. Posledično pa vam bo vse novo zelo tehtno preprečeval ego.

Zato bo izrednega pomena, da boste poslušali intuicijo, uporabljali modrost, ki jo premore vaša duša, in raziskovali, odkrili odgovore na svoja vprašanja ter s pomočjo pravih informacij prišli do zadane naloge v tem tednu. Energije vas bodo spodbujale k racionalnosti ter k temu, da boste v materialnem svetu uresničili pomembno ambicijo.

Vaša osebna moč in energija bosta zelo podkrepljeni in bosta naraščali. Volje, novih priložnosti, poskusov obrniti življenje v pozitivnejšo smer bo veliko. Zato prisluhnite melodiji energij, ki vam jo ponuja teden pred vami.

Bodite usmerjeni v svoj osebni uspeh in individualno dejavnost

Čudovite energije bodo spodbujale vašo individualnost, notranjo psihično moč in cilje, ki jih želite uresničiti. Te energije so precej fizično naravnane, obdarile vas bodo z močjo prilagodljivosti, zaradi česar boste zelo priljubljeni. Vaša splošna naravnanost bo nalezljiva, a nekateri bodo to težko razumeli, ker morda ne občutijo takšne sreče. Energije vas bodo podpirale k uspehu na sploh, saj vas odlikuje trdnost, ki vam omogoča dvig nad najtežje razmere. Občutili boste, kako vas obdaja pridih gotovosti vase, ki se kaže v vašem osebnem zaupanju in elegantnem videzu. Zelo močno znate občutiti svojo umetniško nadarjenost in občutljiv dotik, zaradi česar boste spoznali, da ste lahko zelo dobri pri delu, ki ga opravljate.

Usmerite fokus vase in v negovanje svojega notranjega stebra moči

Ker so nekateri planeti še vedno postavljeni tako, da od vsakega izmed nas zahtevajo globlji pogled vase in resnično spremembo v življenju, osebnostno preobrazbo, se temu žal ne boste mogli izogniti. Dovolite tem energijam, da v vas vzbudijo čudovite priložnosti, da se aktivirajo vaši potenciali, da se vam odpre pot življenjskega poslanstva. Svoja razmišljanja usmerite v velika življenjska vprašanja. Odgovori in potrebne informacije bodo prišli do vas ob pravem času in na pravem mestu, le dovolite si. Svoje poglede na življenje usmerjajte v vizijo, cilji so le spremljajoča opora, ki vas racionalno pripelje do prvih korakov uresničitve. Skrbite za svojo vitalno moč in črpajte voljo 'iz pete', prebudite tisti del strasti v sebi, ki vas bo popeljal na popolnoma novo raven razumevanja v vašem vsakdanjiku. Odprite se energijam in dovolite, da pogumno zaokrožijo po vašem telesu, ter se skupaj z njimi povežite v celoto. Vzemite v roke izjemno literaturo s kateregakoli področja, namenjena vam je, saj vas v njej čakajo informacije, ki vam bodo razširile obzorja. Vzemite si čas in se začnite resno ukvarjati z meditacijo, sprostitvenimi tehnikami, jogo. Učite se zavestnega življenja in resnično poskrbite za svoje telo na prav vseh nivojih, tako fizičnem, čustvenem, mentalnem kot duhovnem. Na nobenem področju ne sme biti manjka pretočnosti energij.

Ne upirajte se spremembam in novim priložnostim v življenju

Ko življenje od vas zahteva, da naredite korak naprej, vam to izjemno privlačno tudi pokaže. Ste morda to že kdaj opazili? Seveda ste, saj ste občutili zelo različne občutke, ki so vam dajali potrditve v smislu, saj vem, da moram to storiti, točno to sem iskal/-a in podobno. Delujte zavestno, saj veste, da potrebujete svobodo, ki je zdrava, ne govorim o neodgovornosti ali neorganiziranosti, govorim o zelo dobro organiziranem času, ki vas osvobaja in vam daje moč, da še naprej delujete in ustvarjate, kot vam narekuje srce. Prepoznajte svoji občutljivost in zmožnost, da uspehe lahko dosežete, da vam je namenjena sreča. Stopajte po pozitivni poti in ne razvijajte strahu pred nerazumljenostjo, to povzroča preplašenost, ki vas ovira pri tem, da se svobodno izrazite.

Veliko se gibajte in se pogumno podajte na pot sprememb

V tem tednu vas bodo energije precej potiskale v gibanje, vadbo na prostem, v družbo, kjer lahko delite smeh in radost. Ne pozabite odpreti poti svoji intuiciji, ne pozabite nanjo, saj vam prinaša globoke občutke in nekaterim tudi močno umetnostno nadarjenost, še posebej tistim, ki uživate v izražanju samega sebe. Poglejte v svoje globine in sprevideli boste, da če imate na voljo svobodo, ste živahni in dinamični, če pa postanete ujetniki samega sebe, zagotovo ne uidete mrkemu razpoloženju, muhavosti in celo otopelosti. Naj vas spremljata dobronamernost in odločenost, da boste življenje uživali in pri tem pomagali ljudem.

Energije mojstrstva bodo razburkale vašo podzavest

Energije mojstrstva v tem letu spodbujajo vsakega izmed vas k izjemnim premikom na življenjski poti. Bodite potrpežljivi in se resnično poglobite vase. Začutite svojo globoko intuitivnost, globoko ljubezen do družine in prijateljev ter lastno edinstvenost. Prepoznajte svojo gonilno silo. Poglejte vase in se zavejte občutkov, ki vam dajejo navdih in voljo, da delujete. V tem tednu boste ponovno prihajali do globokega spoznanja in zavedanja, kaj vaše življenjsko poslanstvo v resnici je. Vsi skupaj smo v obdobju, v katerem vsak posameznik odkriva svojo globino in s pomočjo modrosti naredi izjemno osebnostno preobrazbo. Mojstrske vibracije vas spodbujajo, da začnete uporabljati svojo duhovno moč ter brezkompromisno visoko raven morale in etike. Preprosto vam želijo pokazati vašo resnično občutljivost in edinstvenost. Zato vzemite moč v svoje roke in se ne predajajte lepljivim, magnetnim vibracijam, ki vas zadržujejo v nevedenju. Dovolite si prisluhniti tistim globokim občutkom znotraj sebe, glasu, intuiciji ter jim zaupajte. Bodite mojstri svojega življenja.

Z veliko volje, poguma, samozavesti, vztrajnosti, prefinjenosti, zanimanja za druge in razmišljanja boste lahko izjemno lepo sobivali z energijami tega tedna. 

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...