Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 1.–7. 5. 2017

28. april 2017    2224 ogledov

Pozdravljeni!

V prihajajočem tednu boste še vedno čutili izjemno močne, sončne energije, ki vas bodo spodbujale k zaključkom in obenem k novim začetkom, kljub še vedno nekaterim retrogradnim planetom letošnjega leta. V vas bodo prebujale lahkotnost in svobodo ter vas nagrajevale z novimi izkušnjami.

Prepustite se toku življenja in z veliko poguma sprejmite novosti ter jih vpeljite v vsakdan

Danes že veliko posameznikov sprejema nov, drugačen način življenja. Zato lahko delite med seboj izjemne, zelo prijetne izkušnje in tako drugim posameznikom pomagate razumeti ter obenem živeti današnji vsakdan. Na razpolago je ogromno znanja, informacij in idej, s pomočjo katerih lahko živite in harmonizirate energije stresnega vsakdanjika.

Vedno pa se bo znotraj vas porajalo vprašanje, ali ste prav vi tisti, ki ste pripravljeni sprejeti odgovornost za svoje odločitve o spremembi v življenju, ki ga preprosto lahko živite in izkušate sami.

Pred vami je teden individualnega delovanja 

V življenju vsak dan spoznavate in razvijate potenciale, eni manj, drugi bolj. Velikokrat pravijo, da se vse zgodi ob svojem času. Pa lahko temu zaupate? Večkrat ni tako, velikokrat se lahko zalotite, kako zelo ste ujeti v vzorce družbe, družine in z veliko entuziazma delujete iz njih. Pa si vsega tega resnično želite? Želite svobodno življenje, polno harmonije, veselja, radosti in sreče? Prav je tako, saj je to tisto, kar vsakega izmed nas najbolj spodbuja k temu, da uresniči svoj vsakdan.

Ste se imeli kdaj priložnost vprašati, kaj je tisto, kar vas dela edinstvenega, originalnega in individualnega? Ste si dovolili te energije začutiti in jim dati vsaj malo pozornosti, spodbude, da se začnejo razvijati? Če ste do zdaj omahovali, imate v tem tednu izjemno priložnost, da se ponovno vprašate ter začutite svoje bistvo in poslanstvo. Se zavedate svojega namena in si pogumno, z veliko volje postavljate cilje, uresničujete naloge, da ga dosežete v čim večji meri.

Delujte iz sebe, pridobite izkušnjo, kako je, ko stojite v svoji moči in z veliko poguma, volje ustvarjate svojo individualnost. Individualnost ni le to, da nekaj počnete sami. Je vaša izvirnost, je vaša kreativnost, je vaše delovanje na precej višji ravni zavedanja. Običajno gre za višji namen in to čutite, veste, slišite.

V vsakdan vnesite še več poguma, izvirnosti in sposobnosti vodenja

Če svoje moči do zdaj niste uporabljali v vsej polnosti, si to dovolite. Zberite pogum, spustite strah in si dovolite. Dovolite si izraziti svojo edinstvenost, svoje vodstvene in organizacijske sposobnosti, dovolite si voditi svoj projekt življenja.

Niso potrebni veliki koraki, ki so vidni drugim, naredite velike korake znotraj sebe, okrepite svoje temelje, na katerih boste lahko gradili in ustvarjali svoj namen, idejo. Bodite pogumni in ne sledite navodilom svojega ega, starim načinom delovanja, da boste dosegli udobje, ki se vam zdi smiselno.

Sezite po svobodi, sezite po kreativnosti

Začutite radost, veselje in plemenitost takšnega delovanja. Bolj ko boste izvirni, več poguma boste imeli in še bolje se boste organizirali ter izpeljali svoj notranji načrt, poslovni projekt, odnos, ki vam pripada. Naj vaše sanje postanejo resničnost. Bodite razumni in izkusite, kako delovati s podporo energij. Kadar so vam dani novi začetki, se usmerite v to, iščite prave poti in pustite tisto, kar vam do tedaj ni dajalo pravega zadovoljstva. Navadno se takšni želji preveč posvetite in pozabite na druge rutinske stvari, ki tudi morajo delovati, da lahko ustvarjate ta močni pretok energije, ki vam daje možnost za nov začetek, napredek.

Pred vami je aktiven teden, za nekatere poln nepričakovanih sprememb

Ne ustavljajte se, delujte, hodite s tokom življenja, bodite odprti za spremembe, nove izkušnje, saj vam le to lahko prinese drugačen, vedno boljši način življenja, čeprav sprva ni videti tako.

Ne bojte se sprememb

Zberite pa veliko poguma, da spremembo naredite in zapustite cono trenutnega udobja. Vedno ko pomislite, da ste na zeleni veji, je prijetno, seveda, ampak kopičenje energij, ki vam prinaša zadovoljivo, tudi materialno obilje, ne poteši vašega dušnega zadovoljstva. Delujte torej na več področjih, sprejemajte izkušnje, raziskujte in si ne dovolite zaustaviti toka, ki vas podpira in vodi k 'novemu', drugačnemu življenju, vsakdanjiku.

Če ste eden izmed tistih, ki s težavo dela po strogo določenih pravilih, potem vam bo vse teklo kot po maslu, izkušnje boste sprejemali spontano, jih razreševali in izkušali nove pustolovščine.

Če ste eden tistih, ki ne marajo sprememb ...

Če ste eden tistih, ki ne marajo sprememb, pa se pripravite in se korak za korakom zavestno učite sprejemanja le-teh. Naj vam bo velika motivacija ljubezen do ljudi. Naučite se sprejeti in spoštovati svobodo drugih, negovati odličnost in prožnost. Pomembno je, da dobite nadzor nad lastnimi čustvi in ste resnično svobodni. Organizirana svoboda po vaše je izjemna, če ustvarjate svoje življenje pozitivno.

Zaključki, spremembe, novi začetki bodo smernice energij prihajočega tedna

Toliko stvari se vam je že zgodilo, da prav dobro veste, da morate spremeniti staro, da lahko pride novo. Energije tega tedna vas bodo spodbujale k uspehu, v zameno pa bodo zahtevale, da spustite tisto, kar nima več potenciala.

Tudi pri odnosih vam je znano, da ko pride do točke, kjer je potrebna preobrazba, je izjemno, da to v odnosu oba želita spremeniti, ne glede na posledice. Zato ste lahko v takšnih situacijah na koncu presenečeni z 'nagrado' in razpletom energij. Pomembno pri takšnih odločitvah je spuščanje neuporabnih stvari, ker kot že dobro veste, vedno pripeljejo do iste točke, le čas navadno ni pravi, pa še veliko več pritiska je čutiti. Veliko posameznikov se na takšni točki umakne drug od drugega, energije se umirijo, pritiskov ni več čutiti. Kasneje pa se znova pojavi priložnost, da bo vse lepo in prav, tako kot je bilo pred tem.

Zato v takšnih situacijah 'predragi ego' zelo hitro poprime za priložnost in znova se začne igra energij. Če so se napetosti, vzorci, izkušnje, če lahko temu tako rečemo, 'pozdravili', potem vas čaka razplet, ki je običajno pripravljen za novo stopničko in nove začetke na zdravih temeljih. Ni pomembno, ali ostajate v tem primeru v istem odnosu ali ga zapustite. Pomembno je, da je stari način delovanja samega odnosa zbledel v vas samih. Podobno je pri poslovnih projektih, idejah, sodelovanjih in v še veliko življenjskih situacijah.

Bodite vztrajni, samozavestni, imejte pogum in še veliko, veliko volje!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...