Karmen Plavčak

Tedenski numerološki naming 12. - 18.6.2017

10. junij 2017    1850 ogledov

Pozdravljeni!

Pred nami je teden obarvan z veliko ljubezni, odgovornosti in čustvene skladnosti. V tednu, ki je pred nami imate možnost izbire. Se pravi, vzemite vajeti v svoje roke in si ne dovolite izgubljati svojo moč. Bodite pogumni in se odločite za novosti, izberite tisto pozitivno, bolj ambiciozno pot z namenom, da se boste hitro povzpeli in tako prišli daleč in visoko. Dovolite si. Zberite moč in se odločajte, saj to pomeni, da imate pred seboj jasno vizijo in veste kaj je tisto, kar si želite. Energije tedna bodo vplivale na vaše nove odgovornosti. Le-te pa se lahko spremenijo v izjemne izkušnje ali pa ovire na vaši poti. Veliko se boste ukvarjali z ljubeznijo in zakonom. Dom in družina bosta na prvem mestu.

Teden je namenjen kreativnosti, odgovornosti, ljubezni in domu

Energije tega tedna, vas bodo spodbujale, da boste svojo kreativnost lahko zaživeli. Očarljivost, zelo pomirljiv duh, izjemen smisel za lepoto in sentimentalnost bo pri posamezniku zelo intenzivno prihajali na dan. Dovolite si spoznati te energije in se jim predati. Smiselno je, da jih izkoristite v najvišje dobro in naredite vse kar lahko. Bolj ko boste te energije vnašali v svoje okolje, v dom in družino, v vaše odnose, plemenitejši boste.

Vaša idealistična narava bo prišla na dan. Želeli boste veliko pomagati drugim, pravičnost in toplina vam bo vlivala moč entuziazma in volje, ko boste sprejemali nove odločitve. Val energije vas bo na izjemno igriv in spontan način potiskal v situacije, kjer boste lahko svojo ljubeznivost, srčnost brez zadržkov izražali. Delujte na večih področjih, urejajte svoj dom, delovni prostor, razvajajte svje družinske člane z raznimi kuharskimi mojstrovinami. Izražajte se in živite.

Sprejmite odločitev in se podajte na tisto bolj pozitivno in ambiciozno pot

Odločitve, odločitve in odločitve bodo mantra tega tedna, predvsem na poslovnem področju se zna pokazati kot najbolj učinkovita. Spraševali se boste, če so vaša jetra zdrava? Če so, potem se boste z lahkotnostjo odločali in soočali z ogovornostjo ter jo radostno sprejemali. Če pa boste začutili, da vam to ne gre, potem lahko razmislite veliko o vaši šibki energiji jeter. Kadar to znante imate opravka s tem, da takšen posameznik veliko težje sprejema odločitve ali pa jih sploh ne. Zato poskrbite za svoja “jetra”, da vam ne bo šlo vse “ na jetra”.

V tem tednu boste začutili izjemno sposobnost, da boste spodbujali, navdihovali in povezovali sodelavce, ljudi v svojem okolju. Učili jih boste. Našli dobre zamisli, zadeve, ki se sicer ne bi dobro obnesle. Vaš instikt bo zelo močan, začutili boste kaj lahko deluje in kaj ne. Svoje dosedanje izkušnje boste pogumno povezovali v celoto. Uporaba svojih naravnih sposobnosti na poslovnem področju vas bo plemenitila, še posebej, če to lahko počenete z osebo nasprotnega spola.

Teden je primeren za poslovne podvige. Na vas čaka profesionalni uspeh in povečanje odgovrnosti.

Je vaš um poln neuresničenih idej, vizij in konceptov? Potem je ravno pravšnji čas, da naredite korak k vašemu cilju na poslovnem oz. kariernem področju. Veliko se vam bo dogajalo v službi, na delovnem mestu. Morda že nekaj časa čakate na novo delovno mesto, na novo funkcijo – pa ste izgubili voljo, entuziazem.

Sedaj je pravi čas, da se zato Odločite. Vrata novih poti v vašem življenju so se odprla. Veliko več jasnosti je pred vami. Verjetno boste tehtali med dvema situacijama, dogodkoma, odločite se, in izberite pozitivnejšega. Kadar boste imeli možnost izbire med novimi in starimi potmi, izberite raje novo pot, na kateri boste z lahkotnostjo uporabili znanje vaših preteklih izkušenj in poželi uspeh. Več odgovornosti ko boste premogli, večjo moč boste imeli in več boste spsosobni narediti. To pomeni za katerokoli področje. Bodite odprtega duha, učite se in z veliko ljubezni ter energije ustvarjajte svojo realnost bolj zanimivo in nepozabno.

Ključ je odločitev in odgovornost živeti svoje življenje svobodno. Ob takšnih ambicioznih korakih, verjamem, da se boste srečevali z veliko negativne energije, z veliko neprijetnimi stvarmi, dogodki in osebami. Zaupajte vase in v svojo vizijo. Vztrajanje na tej pozitvni poti se bo izplačala, videli boste kasneje. Pomembno bo, da spustite velika pričakovanja, nepotencialna čustva in energije, ki zaustavljajo vaše korake in um, da bi na vse skupaj pogledal bolj sončno.

V zraku bo veliko energije, ki bo spodbujala romantične, ljubezenske  odnose

Plemenitite energije doma in družine. Zelo močno bodo energije spodbujale razrešitve, dogodke in situacije v vaših odnosih. Na teptati ljubezni. Pomebno bo, da jo boste v prvi vrsti negovali pri sebi, potem pa v odnosih za katere to močno čutite.

V družinskem okolju, med prijatelji bo na dan “privrela” marsikatera nevšečnost, veliko zamer, jeze in nepotrpežljivosti bo. Čas bo za pogovor in razrešitev situacij. Vse  boste lahko preobrazili v pozitivo plat. Vse znanje, ki ga iz dneva v dan, korak za korakom pridobivate, ga sedaj uporabite. Ne podležite moči negativne energije, ki bo želela zaupstiti vaše čustveno telo, zaradi vsrkane veliko svetlobe. Raje se ustavite in nato odregirajte.

Romantičnost, ljubeznivost, radost in veselje so energije, ki bodo pobožale marsikatero dušo. Zaplamtele bodo nove ljubezenske romance. Vse odnose boste imeli moč,  s pomočjo teh energij prevrednostiti in poglobiti. Sprejemali boste odločitve, ki se tičejo nadaljnjega skupnega življenja, lahko tudi poroke ali pa odločitve povezane z naraščajem. Teden je izjemno primeren za tovrstno delovanje. Velikokrat se zgodi, da predolgo čakate te podporne energije. Sedaj je primeren čas, da jih izkoristite in se jih naužijete. Vaša očarljivost, seksipilnost, duhovitost, plemenitost bo močno izžarevala. Zato je pomembno, da v tem tednu niste preveč ozkosrčni, brezobzirni, škrti in sebični…

Da boste v tem tednu maksimalno uspešni imejte neomajno voljo, veliko mero potrpežljivi in prilagodljivosti!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...