Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig: 5.–11. 11. 2018

5. november 2018    654 ogledov

Zanimiv teden je pred nami, poln predanosti, strasti, idealizma in trenutkov, ki bodo za nekatere usodni, srčni, tankočutni, izjemno senzitivni, za druge pa prežeti z žalostjo, nemirom ali izrazito nestrpnostjo.

Občutki vseh barv

Zaznavali boste edinstvene energije, ki vam bodo spodbujale občutke vseh barv. Čutnost, pretočnost, izjemna zanesljivost, odkritost in poštenje, globoka ljubezen do družine ter izjemno sočutje do vseh živih bitij vam bodo v tem tednu božali dušo. Še posebej če ste občutke leta in leta kopičili globoko v sebi in tega nikoli izrazili.

Pripravite se, vibracije bodo v vas spodbujale ambicije, navdušenje, moralno in fizično moč. Opazili pa boste lahko, da čutite nagnjenost k nervozi, nestrpnosti, v nekem trenutku lahko odreagirate tudi zelo kruto.

Začutili boste, da morate dokončati stvari, odnose, situacije, ki v prihodnosti nimajo več prav nobenega potenciala. Preobraziti morate energije in stopiti stopničko višje v tem življenju. Iluzije, ki jih vidite v tem trenutku, pa nemudoma razbijte. Ko boste pripravljeni, da naredite nov korak, boste to nemudoma storili.

Vaša senzitivnost naj bo edinstvena

Ste v obdobju, ko imajo glavno besedo občutki, čustva. Predvsem zato, da jih prepoznate, spoznate in sprejmete ter z njimi delujete. Senzitivnost ni brezpredmetna. Vsak jo nosi v sebi. Le da je pri nekaterih bolj razvita kot pri drugih. Zato je potrebno ponovno zavedanje. Zelo znano je, da so k občutljivosti in različnim občutkom bolj nagnjene ženske. Upam si trditi, da so pri tem tudi moški zelo uspešni. Na splošno je znano, da se tega redko zavedajo. Ko vsak pozameznik prepozna ta del sebe, se mu odprejo popolnoma nove ravni razumevanja v življenju, s tem pa priložnosti za razvoj svojih potencialov.

Zato nikar ne hodite v začaranem krogu, bodite pogumni, začutite svojo edinstvenost, negujte jo in ji prisluhnite. Ima čudovite odgovore za vas. Če znate biti občutljivi in čuječi za svoje občutke, potem lahko izjemno lepo zaznate tudi intuicijo. Začnite delovati zavestno in jo uporabite na področjih, kjer delujete.

Negujte povezanost z božanskim

Že neštetokrat so vam različni intuitivni svetovalci prebrali sporočila vaše duše in vam pripovedovali o vaših potencialih in naslednjih korakih. Sami pa ste po hitri poti selekcionirali informacije, nekatere celo pozabili, drugih niste hoteli niti slišati, spet tretje pa so ostale tako žive, da se jih še vedno držite in jim ne dajete prostora, energije, da bi se celostno razvile in bi bil rezultat viden takoj.

Zato je izjemno pomembno, da vzamete v tem tednu življenje še bolj zavestno v svoje roke, zaupate svojemu višjemu jazu, božanskemu in se odpravite na notranje potovanje. To lahko naredite tudi z meditacijo. Energije vas bodo učile, kako oplemenititi vez z božanskim, in navdihnile, da boste začeli brskati po svoji notranjosti ter korak za korakom odkrivati svoje potenciale in svojo edinstvenost.

Pomembno bo, da boste delali na sebi, se ukvarjali z najglobljimi občutki, tudi najbolj senčnimi, seveda z namenom, da jih boste preobrazili in šli naprej veliko bolj čisti, notranje pa bolj stabilni. Močnejši ko bo vaš notranji steber, z več volje, moči in strasti boste lahko delovali. Prepustite se torej prepoznavanju in uravnovešanju, razrešitvam in moči.

Obilje vam bo prinašalo zaupanje vase!

Bolj ko boste prisluhnili sebi, glasu svoje duše in zaupali božanskemu, bolj si boste lahko obetali priložnosti. Pa tudi kakšen večji finančni priliv lahko pride pod vaše okrilje. Zelo pomembno bo, da zaupate v svoje ideje in delo, ki ga opravljate točno tako, kot vam je dano v tem trenutku. Prejemanje obilja ni omejeno le na materialno področje. Nagrade boste prejeli tam, kjer to najmanj pričakujete, in te vam bodo vlile vero v vaše naslednje korake. Zaupanje vase je še kako pomembno, saj boste le tako lahko vzeli krmilo v svoje roke. Morda se vam je v preteklosti dogodilo, da ste ga izgubili, a nič hudega. Tako kot vse v življenju ga ponovno zgradite. Le ustavite se ne. Navadno je novo zgrajeno zaupanje vase še trdnejše in oplemeniteno z darovi, ki ste jih vmes pridobili.

Učili se boste postaviti jasne meje in odločno reči NE

Še vedno smo v obdobju retrogradne Venere, ki vsakega izmed nas uči svojih lekcij. Zavedanje tega je zelo pomembno. Že leto samo svoje kolesje usmerja v odnose, predvsem do samega sebe, do svojega poslanstva. Zato je zelo pomembno, da si zastavite prave cilje, jasne in odločne meje, da bodo tudi drugi to vedeli. Tistim, ki se morate tega dokončno naučiti v tem obdobju, bo morda sprva videti malo 'hecno'. Morda bo vse preveč 'trdo' izrečeno, morda vam bo 'para pihala skozi ušesa' ali pa vas bo samo malo oblilo od glave do peta. Pomembno je zavedanje. Zavedanje, da se vsi učimo, vam bo dalo voljo in moč. Realizacija bo uspela s še več poguma in volje.

Ne dovolite preteklosti, da hodi z vami z roko v roki. Če se vam na začetku zdi še tako grozno in da gre vse narobe, se ustavite. Vzemite si čas in premislite, postavite mejo. Naj bo vaš um skladen z občutki. Kasneje vam bo šlo vse skupaj laže od rok, pa še bolj pretočni za nove priložnosti boste postali. Upajte si!

Naj iluzije izgubijo svojo moč v tem tednu in naj na dan stopi resnica. Obvladajte nagnjenost k sanjam in iluzijam. Imejte močan korak in močno voljo. Naj prevladajo razumevanje in predanost, občutljivost in odprt duh.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...