Karmen Plavčak

Tedenski numerološki naming 8.-14.5.2017

4. maj 2017    2730 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je teden gibanja in sprememb. Vaš vsakdanjik bodo prevetrile zelo igrive, hitre, nemirne in razgibane energije. Zato bo izjemno primerno, če boste usmerjeni v spremembe, sprejemanje le-teh na vseh življenjskih področjih. Ne ustavljajte se, postavljajte nove cilje, sledite svoji viziji in z vsemi izkušnjami opravite kar se da pozitivno. Naj bo vsaka prepreka vaša preddispozicija za nove začetke. Tudi tem se v prihajajočem tednu ne boste mogli izogniti. Če novosti in sprememb ne boste sprejeli in se boste držali cone udobja, vam bodo energije vsakdanjika pokazala oz. vas prisilile, da jih brezkompromisno sprejmete. Saj ste čas za odlašanje imeli do sedaj. Se pravi pred vami je teden pogostih spememb.

Bodite prefinjeni, sposobni prilagajanja in dobrega zdravja

Vedno imate v življenju priložnost, da izberete tisto pravo, vam ljubo pot. Torej imate izbiro, kakšno življenje boste živeli, katero realnost boste uresničili. Seveda je za takšne korake potrebna velika mera odgovornosti, spsobnost sprejetja odločitve in konec koncev delovanja – harmonije. Velikorkat globoko v vas samih želijo neuresničene želje, sanje, … Odločite se in potegnite na površje tiste prave, srčne ob katerih vam vaše srce neizmerno zaigra. Vlagajte v to pot energijo, svoj čas. Bodite pripravljeni plačati to ceno. Tisto kar boste zgradili, bo imelo neprecenljivo vrednost, temelj in izhodišče za naprej. Saj veste, na dobrih, čvrstih temeljih, jasnih mejah in zahtevah lahko stojijo izjemne zgodbe, situacije in odnosi. Bodite vztrajni pri grajenju vaše vizije, poskusite s prefinjenostjo, prilagajajte se in sklepajte kompromise. Ker boste sledili svoji intuiciji boste vaše telo ohranjali pri dobrem zdravju, žareli boste in vaši odnosi bodo bolj svobodni in srčni. Dovolite si delovati na nov način, z več navidha in svobode.

Pred vami je strasten teden, bogat z nepričakovanimi dogodki

Mamljivim energijam se nikakor ne boste morali upreti. Komunikacija, duhovitost, zabavnost in lahkotnost bo kar pujtela iz vas.  Svojo energijo boste znali oplemenititi z veliko entuziazma, privlačnosti, spogledljivosti, odprtosti za novosti, izjemnega čuta za estetiko in tudi kakšno poslovno prebrisanost. V tem tednu bodite nenehno v gibanju, morda boste imeli občutek, kot da živite z neko nemirno energijo in boste morda navzen delovali nervozno in nepotrpežljivo. Ne sekirajte se! To je del vaše narave, za katero je prav prisrčno, da se je prebudila. Velika moč notranje energije vas bo nenehno gnala v nove doživljaje in nove izkušnje. Energije v tem tednu vam bodo nizale različne dogodke, najslajši bodo tisti nepričakovani. Ta otroška naivnost in razigranost je narava vsakega posameznika. Razlika je pri posamezniku le v tem, koliko te energije pustijo, da se v njihovem vsakdanjiku izraža. Kljub izjemno razburkanim energijem ustvarjajte harmonijo in postavite stvari na svoje mesto. Dovolite si biti drugačni kot do sedaj.

Naučite se sprejeti spremembe in bodite pozorni na nesrečne pripetljaje. Ne hitite!

Vsi tisti, ki znotraj sebe ne poznate teh živahtnih energij, svoje avanturistične narave in tega, da ste neprestano v gibanju, boste te energije lahko zaznali in jih znotraj sebe korajžno prebudili. Z svojo igrivostjo, seveda v pozitivnem smislu, raziskujte življenje, odkrivajte nova področja, učite se in predvsem ne prehitevajte stvari. S temi energijami si pomagajte tako, da postanejo del vašega vsakdana. Mogoče poznate občutek, ki vam gre pri nekaterih ljudeh prav  “na živce”. Morda se bolj mirne in konzervativne narave, tam, kjer ljudje s to energijo niso. Ste morda radi zasidrani v coni udobja in le redko spremenite vašo rutino. Ljudje, kit e energije živijo, tega nikakor ne počno za nalašč, ampak so s sprejetjem in delovanjem te energije svobodni, živahtni in polni energije. Torej sedaj že dobro veste, katero energijo je potrebno uporabiti, da naredite spremembo. V tem tednu, se ji le prepustite, jo začutite in vedeli boste o čem govorimo. Bodite nadvse živahtni, veseli in ljubeznivi.

Spremljala vas močna želja po svobodi in izreden občutek za neodvisnost ter samostojnost

Nekateri ste do sedaj imeli občutek, kot da ste se zataknili in ne morete naprej. Zagotovo ste na poti, kjer pogumno in vztrajno korakate čez izzive in s tem pridobivate nove izkušnje. Spremembe so Edina stalnica v vašem vsakdanjem življenju, zato jim bodite predani, svoje življenje ponovno postavite na še trdnejše temelje in pojdite dalje. Ponavadi takšne energije poskrbijo, da staro, ki je potrebno da odpade, odpade. Ponavadi se to zgodi zelo nepričakovani, kot da bi zapihal vetrič v vaš vsakdanj oz vas bi ujelo “hudo” neurje. Po vsakem takšnem pripetlaju vedno poskrbite, da si uredite svoj vsakdanj tako, kot vam narekujejo energije vašega cilja. Ne nasedajte okolici, svojemu egu in starim navadam. Dajte priložnost svoji duši, srcu in se odprite novostim, ki vam jih življenje prinaša. Več stvari k boste postorili, spremenili boljše se boste počutili. Se pravi lahkotnejši, pa še svobodnejši boste po vrhu.

V prihajajočem tednu, ne pozabite na “zdrave” odnose, na sodelovanja in kompromise. Če ne veste, kako stvari izpeljati, naučite se tega, da pridobite informacije, se izobražujete in raziskujete področje, ki vam je pri srcu. Možna so dušna srečanja, resnični, harmonični in ljubezni polni odnosi se bodo kazali. Nekateri boste pogumno razmišljali v vaši novi skupni poti. Spet drugi, boste morali veliko spustiti in biti sposobni odpuščanja in razumevanja. Na svoje življenje pogledati še z druge plati, se zavedati in počakati na vam dan razplet. Bodite sočutni v situacijah, ki se vam dogajajo, ne projecirajte svojih vizij, misli na ljudi, ki jih imate radi, pustite da se odločijo na svoj način. Na način,ki ga oni razumejo in ga lahko živijo. Vi pa ste tako, vsekakor pripravljeni na izjemne nove začetke. Regenerijate se, novo rojstvo je pred vami. Zato bodite veseli in srečni.

Prilagajajte se novim situacijam in spremembam, da lahko živite svojo svobodo, neodvisnost in individualnost, kot si jo želite!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...