Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 9.-15.7.2018

9. julij 2018    931 ogledov

Vsak izmed nas se nahaja v obdobju, ki mora v sebi na čisto novem nivoju zaznati svojo rahločutnost, energijsko občutljivost in se naučiti zaupati vanjo. V tem tednu bodo energije spobujale čustveno pretočnost, hvaležnost, osvobojenost, radost. Spodbujale vas bodo k igrivosti, zanesljivosti, lahkotnosti, zaupanju. Če boste plemenitili te energije boste to najprej opazili pri sebi, saj se vam bo nivo življenjske energije močno dvignil, imeli boste voljo, gorivo, za tisto nekaj, kar morate končno premakniti. Korenitih premikov še ne bo, saj planeti na nebu ne dajejo velikih možnosti za tiste taprave nove začetke.

Vsakega izmed vas pa spodbujajo, da se vrne na točko, kjer ima priložnost začeti znova. Univerzum vam bo na pot prinašal veliko priložnosti z namenom, da jih boste razumeli, da boste do njih sočutni, odpuščanja polni in z znjanjem, izkušnjami , ki ste jih pridobili do sedaj lahko šli v popolnoma nov cikel. Prisluhnite občutkom v telesu, še posebej bodite pozorni na sporočila, ki bodo prihajala do vas v obliki zvoka, glasbe, pogovorov, raznih pesmi. Pozornost usmerite v vaše duhovne darove in aktivirajte vaše ušesne čakre, svojo jasnoslušnost. Torej, naredite korake, dobro se organizirajte, dajte priložnost vašim sanjam, da se uresničijo. Spustite preteklost, bremena, zamere. Počutite se osvobojene, radostne in polne ljubezni.

Pred vami je teden kreativnosti in ustvarjanja

Dinamične enrgije vas bodo spodbujale k zelo igrivim, včasih zelo otroškim energijam, z namenom, da boste v sebi resnično lahko prebudili tisti del vas, ki kliče po ustvarjanju, ambicioznosti in ki se želi izraziti. Kadar gre za kreativnost, to ne pomeni, da morate po točno določenih navodilih ustvarjati. Ni Pravega recepta. Zato se prepustite toku, ki ga začutite in vzemite v roke tisto, kar je v danem trenutku prav. Vedeli boste. Morda vas energije kličejo, da svojo ustvarjalnost izrazite v kuhinji, spet drugi, da to izrazite s čopičem v roku, tretji, pa da izjemne misli zapišete v obliko neke pesmi. Počutite se razigrane, ko se lotite česa takšnega, ustvarjajte z namenom, da prepoznate v sebi tisti del, ki kliče po svobodi. Če imate občutek, da se ne morete odpreti, si pomagajte tako, da prisluhnete kakšni glasbi, ki vam je pri srcu, smeha polnim igram, komedijam, prisluhnite kakšnemu dobremu pripovedovalcu vicev, pomebno je da se smejete in te energije enostavno pripeljete v svoj vsakdanjik. Polno jih bo okoli vas. Od vas pa je odvisno s katero boste poskusili srečo.

Družite se in začnite razvijati edinstvenost v odnosih

Bodite drugačni, takšni kot v resnici ste. Izžarevajte svojo edinstvenost in začnite graditi odnose na popolnoma novi ravni. Pojdite v družbo, speljite kakšno dobro idejo, ki je odlična priložnost, da priredite zabavo. Poglejte na odnose z drugega zornega kota in ustvarite odlične kontakte. Ker teden razvijajo razigrane energije, vam bo najlažje, da se sprostite, ste radostni, veseli, duhoviti, družabni, vdani in strastni. Zelo dobro se boste počutili v družbi, pa še kašna nova ideja vam lahko prinese izjemno priložnsot, da zgradite nekaj popolnoma novega, seveda na kreativen način. Odprtost je izjemno pomebna v vsakdanjiku vsakega izmed vas. Morda je ravno v tem tednu priložnost, da spremenite navade in se ne smilite samemu sebi. Včasih lahko v podobnih situacijah, veliko bolj lahkotno sprostite čustveno energijo, oz. sprostite blokade, ki jim do sedaj niste bili kos. Dobite izjemno priložnost, izkušnjo, da vse skupaj sploh ni tako nerodno, kot ste si najprej zamislili. Dajte priložnost sebi in se naučite novih, precej bolj zdravih navad, kot do sedaj. Dovolite si predvsem to, da ste vi vi. In da ste takšni kot ste izjemni. Ta občutek je velik uspeh za vsakega izmed vas.

Izrazite se. Bodite individualni in ustvarjalni

Energije se bodo v tem tednu vsekakor spremenile. Če ste v preteklem tednu še razmišljali o zaključkih in novih priložnostih, to pomeni, da ste na pravi poti. Držite se tega mota in se izražajte še naprej. Kadar si dovolite prisluhniti svojim občutkom, svoji indvidualni, a vendar zelo kreativni naravi, ste globoko v sebi popolnoma svobodni. Enostavno srečni ste. Seveda vsak je lahko v nekem neprijetnem stanju, zaradi takšnih ali drugačnih okoliščin. Pomembno je, da takšno stanje prepoznate in naredite korak k razrešitvi nastale situacije. Ker je v tem tednu zelo pombno to, da se boste izrazili, vam predlagam, da vse skupaj resno vzamete v svoje roke. Če žalujete za kašno situacijo, odnosom ali pa tudi projektom, dovolite si biti sami, zapisati svoje občutke na list papirja in ga kasneje uničiti. Pridobili boste občutek lahkotnosti, saj bodo vaše telo, misli, zapustile energije, ki so vas nenehno pošiljale po istem vzorcu delovanja. A ni enostavno včasih že čas, da nekaj spremenite ter se stvari lotite drugače. Ustvarjalnost v tem tednu je do vas prišla z namenom. Dovolite ji, da postane vaš najboljši prijatelj.

Ohranjajte smisel za neodvisnost in živite mirno, skladno življenje

Energije tega leta v vsakemu izmed vas spodbujo skladnost, ravnovesje, mir in čustveno pretočnost. Vsakega izmed vas zelo subtilno potiskajo v situacije, da najdete sebe, svoje bistvo, da odkrijete kdo v resnici ste in posledično takšni kreirate svoj vsakdanjik naprej. Pomebni so odnosi, zato je super, če prepoznate, v katerih odnosih se počutite kreativne in ustvrjalne in kateri so tisti odnosi, ki vas zaustavljajo v razvjoju, se pravi so toksični in nepotencialni za naprej. Morda v tem trenutku, čutite samo energije, ki so potrebne za transformacijo. Pomebno je razumevanje in predvidevanje, kakšni boste iz tega prišli vi, ali bo oseba, ki je do sedaj stopala z roko v roki z vami tudi na tem nivoju, predvsem razumevanja in premikanja. Če ugotovite kakršne koli neskladnosti, potem morate naredite zase najboljše. Ne rešujte drugih, če vas za to ne prosijo. Zato so takšne situacije, izjemna priložnost, da se stvari lotite popolnoma drugače. Si vzamete čas zase, kjerkoli. Se poglobite. Pridobite tako intutivno, kot tudi fizično prave informacije in se dokopljete do Pravega odgovora. Ter zaupajte. Zaupajte sebi, to je največji ključ v dani situaciji. Bodite nežni do sebe, tudi do drugih. Izobražujte se, preberite kakšen izjemen članek ki vas o tem izobražuje in vse skupaj preizkusite v vsakdanjiku. Čas, ki sig a vzemte samo zase, za meditacijo, branje, tišino, negovanje ali izvajanje drugih umiritvenih tehnik, je neprecenljiv. Zato družite se in bodite nadvse ustvarjalni!
 
Bodite ambiciozni, odprti za nove ljudi, poznanstva in imejte smisel za odnose ter kontakte. Oprimite se sreče, uspeha, ki vam je namenjen. Radodarnost, požrtvovalnost, odgovornost, smisel za umetnost, dinamičnost in optimizen vas bodo vodili k uspehu tega tedna.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...