Renata ReaDana

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase?

17. januar 2017    1101 ogledov

Lovite svoj rep, pa ga ne ujamete. Ustavite se. Kdaj ste nazadnje vložili čas vase? Kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase? Kdaj?

Iščemo instantne rešitve. Želimo si pohvale, bisa, a obenem hrepenimo po miru. Harmoniji in sreči. Kaj je za vas sreča? Prelagamo odgovornost. Prelagamo težave. Prelagamo čustva. Koliko časa še? Mislite, da gre v nedogled?

Pred več kot letom dni se je z mano pogovarjala čudovita ženska, ki mi je zastavila vprašanji: "Kaj je moje poslanstvo? Kaj naj delam?" In vprašala sem jo: "Kaj pa si želiš delati?" Pa je odgovorila: "Ne vem. Pomagaj mi." In sva začeli iskati – NJO. Poslanstvo, njeno moč, njeno znanje.

In danes. Njeno poslanstvo je, da nosi bremena drugih. Danes jih nosi z lahkoto. Danes ima znanje reikija. Numerologije. Delo z energijami je njena stalnica. In začela je nositi svoje breme, da lahko nosi bremena drugih in jih zna odložiti. Našla je notranjo moč. Našla je srečo. Korak je včasih težak za stopničko gor, za korak naprej je lahkotnost v njenem premiku. Prosi za pomoč, tako kot jaz prosim. Prosi za premik. Tudi jaz. Prosi za ramo in tolažbo. Tudi jaz. In prosi za hvaležnost. Tudi jaz. Raste in cveti. Hodi po svoji poti. Sooča se s svojo usodo. Sama. 

Začni danes … Brez izgovorov.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...