Monika Radič

”Kar najdlje razmišljaš, postane najmočneje.”

18. februar 2021    520 ogledov

Na ta stavek sem naletela pred dnevi in takoj sem ga morala zapisati, ker točno te besede znova in znova tudi sama ponavljam svojim strankam. Tako zelo resnično in drži kot pribito.

Naše misli imajo veliko večjo moč, kot se morda zavedamo. In res, čemur posvečamo največ pozornosti, če vsak dan znova ustvarjamo iste misli, te zelo kmalu postanejo naša resničnost.

Resnica je, da čisto vsako sekundo, vsak dan ustvarjamo manifestacijo.

Vsi si želimo sreče, radosti, uspeha, obilja, ampak ali so tja usmerjene tudi naše misli?

Dostikrat se s svojimi strankami na terapijah pogovarjam ravno o tem in jih spodbujam, da so ves čas pozorne na svoje misli.

Če si želiš pozitivne spremembe v svojem življenju, a si hkrati govoriš, da to zate ni možno, da ti tega ne zmoreš, da je to nemogoče, potem točno to sporočaš in naročaš Vesolju. In Vesolje si misli: ”O poglej, te misli pa so tako močne in ponavljajoče, očitno je ta želja res pomembna. Naročilo sprejeto. Takoj ti dostavim to, kar si želiš.”

In potem dobiš še več izzivov in omejitev, ki ti pokažejo, da resnično nič ni možno. Pride oseba, ki ti reče, da nisi dovolj dober/a in da ti nikakor ne bo uspelo. In te misli se utrdijo. Postanejo resnična in otipljiva stvar. Postanejo tvoja realnost.

In potem si misliš: ”Univerzum me ne sliši. Jaz si želim spremembe, želim si biti bolj srečen/a, uspešen/a itd. ampak itak je vse stalno isto. To pač ne deluje in ves čas se mi dogajajo samo slabe stvari.”

O, ja seveda te Univerzum sliši. Samo napačno naročilo mu oddajaš.  

Ti je tole znano? Se najdeš v tem? Kaj če bi od zdaj naprej poskusil/a drugače?

Vabim te, da od danes dalje pozorno spremljaš svoje misli. Opazuj jih. Katere misli se v tvoji glavi največkrat ponavljajo? Samo opazuj. Brez sodb. Potem pa začni počasi delati na tem, da besede: NE znam, NE zmorem, NI možno, za vedno izbrišeš iz svojega slovarja!
 

Jaz sem s to vajo pri sebi začela po tem, ko sem prvič prejela Access bars tretma. Pozorno sem opazovala svoje misli in kadarkoli sem se zalotila, da se je misel začela z NE… sem to takoj ozavestila. Sčasoma so te besede izginile in zdaj sploh ne pridejo več v moje misli. Ker vem, da NIČ NI NEMOGOČE.

Ponavljajoče misli utrdijo naša prepričanja. Naša prepričanja pa so tista, ki ustvarjajo našo resničnost.

Torej, kakšno resničnost si želiš?
Po katerih prepričanjih si želiš živeti?
Katere misli želiš utrditi?

Si za, da si od danes dalje bolj pozoren/a na svoje misli in da jih počasi začneš ozaveščati in usmerjati v to, kar si želiš?
Sprejmeš izziv?

 

Objem,
Monika

Deli svoje mnenje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Ivanka
  komentiral 1 leto nazaj
Sprejmem
Mojca
  komentiral 2 leto nazaj
Sprejmem
Nalagam...