Mojca Gotlib

Živim svoje poslanstvo! Ga želiš tudi ti?

piše: Mojca Gotlib
26. avgust 2019    1009 ogledov

September je tisti mesec v letu, ko se začnemo spraševati o svojem poslanstvu. Začnemo se zavedati, če še ne živimo svojega poslanstva, da je čas, da nekaj naredimo v tej smeri. 

Naša duša postane glasna in nam da vedeti, da smo na tem svetu zaradi velikega namena. Da nam vedeti, da nismo po naključju tukaj, v tem času, v tem prostoru in v tem telesu. 

V sebi nosimo velike talente, ki čakajo, da jih aktiviramo in zaživimo ter s tem izpolnimo svoj namen. 

Sama sem bila na tej točki pred desetimi leti

Sem Mojca Gotlib, magistra ekonomskih in poslovnih ved in dolgoletna računovodkinja. Pred desetimi leti me je moja duša vodila ven iz pisarne, med ljudi in delo z njimi. 

Sledila sem vodstvu svoje duše in našla pot do svojega poslanstva.

Na tej poti sem odkrila številne talente, ki so samo čakali v meni, da jih odkrijem in znova aktiviram. Danes sem energijska terapevtka in osebna dušna mentorica in neizmerno uživam pri svojem delu.

Če želiš, lahko tudi tebi pokažem pot do tvojega poslanstva. 

Osebna meditacija za poslanstvo

Samo zate bom posnela osebno meditacijo za življenjsko poslanstvo, v kateri prejmeš:

  • jasnost za trenutno življenjsko situacijo,
  • osebne napotke in usmeritve do tvojega poslanstva,
  • zdravljenje na energijskem nivoju, kar ti bo dalo moč za stopanje po tvoji poti do poslanstva.

Osebna meditacija ima 1000-krat večji učinek od skupinske, saj je ustvarjena in posneta samo zate. Vsak ima unikatno pot do svojega poslanstva in osebna meditacija te bo usmerila nanjo ter ti dala jasnost in moč, da stopaš po njej.

Prejmeš posnetek meditacije z napotki in zdravilnim učinkom, ki ti vsak dan pomaga, da narediš korak naprej proti svojemu poslanstvu in da uživaš na tej poti.

Poslušanje meditacije ti ne bo vzelo dodatnega časa, ampak ti ga bo podarilo.

Z osebno meditacijo namreč prejmeš vse potrebne napotke, usmeritve, uvide, zdravljenje in vse, kar v tem trenutku potrebuješ za svojo pot do poslanstva. Vse to ti prihrani dragoceni čas, saj te usmeri v pravo smer in ti da potrebno moč za pot po njej.

"Mojca, sporočam ti veselo novico. Po poslušanju tvoje meditacije pred spanjem je prišlo na površje kot blisk z neba. Razkril se mi je skriti talent, ki sem ga takoj dala v prakso, in ne znam ti opisati božanskih občutkov v sebi." Majda

V času od 3. do 9. septembra ti podarjam posebno darilo v obliki 25-odstotnega popusta na tvojo osebno meditacijo za poslanstvo.

Redna cena osebne meditacije je 88 €, s popustom pa je cena zanjo samo 66 €. S tem prihraniš 22 € in začneš stopati po poti svojega poslanstva.

Naroči svojo osebno meditacijo za pot do poslanstva ŠE DANES na e-naslov mojca@duhovnoVodstvo.com ali na mobitel 031 359 922 (Mojca Gotlib).

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 2 leto nazaj
Mojca je res izjemna ženska, ki svojo pozitivno energijo in ljubezen širi vse naokrog in vsak, ki je imel stik z njo, je resnično lahko srečen, saj doživi mir in zadovoljstvo v svojem srcu. Hvala ti iz srca.
Nalagam...