Založba 5KA, založništvo in izobraževanja

AKCIJA: do 25% popusta na izbrane knjige!

prodaja: Založba 5KA
17. december 2020    455 ogledov

Ker je to čas umika, ga izkoristi za branje kakšne dobre duhovne knjige. Spodaj najdeš nekaj odličnih predlogov, zase ali za darilce za svoje najdražje!

Knjiga 2,5 tone odnosa 20% prihranka!

Da izstopimo iz tega začaranega kroga, se je potrebno ustaviti, ozavestiti trenutna stanja, pridobiti zadosti informacij, nato pa po korakih izboljšati sebe in posledično odnose. Pri tem vam lahko pomaga prav ta knjiga.

Preberi več  

Knjiga Vilinski simboli 10% CENEJE

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo. Z njimi lahko navzven sporočamo, katera vrednota se nam zdi pomembna. 

Vilinski simboli nam lahko predstavljajo nekakšen stalen opomnik, ki nas večkrat v dnevu spomni na cilj, ki smo si ga zadali, na energijo, za katero želimo, da nas v določenem trenutku ali situaciji vodi.

Lahko so izjemno darilo, s katerim obdarovancu sporočimo, kaj mu želimo, in ga pri tem tudi energijsko podpremo.

Vilinski simbol lahko kot sidro (nevrolingvistično programiranje) zelo lepo dopolni meditacije, hipnoze, ustvarjanje, vadbe, čiščenje energijskega telesa in vizualizacije.
Naša dolžnost je – biti srečni. Naj vam v čakanju na pravi trenutek nikar ne zmanjka časa.

Preberi več  

Knjiga Moje misli … v tvoje srce 22% CENEJE!

Pesniška zbirka s čudovitimi slikami. Knjiga, ki nas navdahne ob misli, kakšne stvaritve nas čakajo, ko začnemo sodelovati in se dopolnjevati.

Dve ženski. Dve ustvarjalki. Dve različni generaciji. Dve različni poziciji. Dva različna pogleda – skozi besedo in skozi sliko. In ena knjiga, ki sije od energije povezovanja in izražanja umetniškega duha.

Preberi več  

Knjiga Najdi svojo srečo 25% CENEJE

Kaj bi dali, da bi nam nekdo dal navodila, kako doseči mir in srečo v tem življenju? In vendar obstajajo! Potovanje po Burmi, pogovori z menihi in učitelji meditacij so mi podali neprecenljiva znanja, ki jih prenašajo iz roda v rod in so le redko zapisana ...

Preberi več  

 

Knjiga Srčni učitelj 20% CENEJE!

Knjiga govori o tem, kako moramo vzgajati in učiti otroke na bolj novodobni način – s sočutjem, razumevanjem čustev otroka, s potrpežljivostjo … In kako moramo pogled najprej usmeriti vase, kako postati čimbolj “prebujen”, saj bolj kot besede učijo zgledi.

Knjiga je namenjena vsem, ki poučujejo, ki so del izobraževalnega sistema in ki so kakor koli soudeleženi pri vzgoji tistih, ki bodo odločali o naši prihodnosti in prihodnosti našega planeta – otrok.

Je poklon učiteljem in staršem, ki vzgajajo, vodijo in učijo iz srca, z globokim razumevanjem, sočutjem in sprejemanjem edinstvenosti vsakega otroka.

Knjiga je posvečena tudi tistim pogumnim dušam, ki se nam bodo pridružili na poti, kjer ni žrtev in krivcev, kjer smo vsi le ljudje s svojimi lastnimi izbirami in odločitvami.

Preberi več  

 

Knjiga O čem pa vi sanjate? 19% CENEJE

Knjiga za vse, ki se želite podati na pot do svojih gorečih sanj.

Knjiga opisuje avtoričino pot iz vsakdanje enolične rutine normalnega življenja v uresničitev njene velike življenjske želje. Kako je stopila iz cone udobja, kako spremenila svoja prepričanja, kakšne ovire je imela na poti in kako jih je presegla …

“Živeti pristno tako, kot si želimo globoko v sebi, v svojih najboljših sanjah – večni ideal, ki buri domišljijo posameznikom širnega sveta. Sliši se nadvse čudovito, skoraj nadnaravno in obenem na vso moč nedosegljivo. Kaj pa če ni? Morda se prav vsi vsaj za trenutek lahko dotaknemo svojih sanj in se jim na vso moč prepustimo. Naj vam bo ta zgodba navdih, da tudi vi zaživite svoje sanje, tako kot sem jih naposled sama.” Maja Buzakovič

Preberi več  

 

Moje misli … v tvoje srce

14,70 €
NAROČI

O čem pa vi sanjate?

20,00 €
NAROČI

Srčni učitelj

23,00 €
NAROČI

Vilinski simboli

14,90 €
NAROČI

2,5 tone odnosa

21,50 €
NAROČI

Najdi svojo srečo in mir

13,70 €
NAROČI
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Naročilnica

  Registrirani uporabniki z naročilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Za naročilo najprej izberi izdelek. Izbereš ga enostavno s klikom na gumb
NAROČI, ki se nahaja ob vsakem izdelku.

IzdelekKoličinaZnesek
Poštnina3,70 €
 SKUPAJ 0,00 € 

Izberi način plačilaVpiši svoje osebne podatke


V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.


Nalagam...