Darja Bitenc

AKCIJA: Knjigica ZVEZDICA IN ZLATE NITI 30% ceneje!

prodaja: Darja Bitenc
14. december 2018    512 ogledov

Z veseljem vam predstavljamo posebno akcijo za vas, obiskovalce portala Svetloba.si in sicer DO 30% POPUST pri nakupu otroške knjigice ZVEZDICA IN ZLATE NITI.

Zvezdica in zlate niti je pravljica, ki nam prikliče spomin na našo lastno svetlobo, hkrati pa nam ponudi pomoč in tehniko, s katero si povrnemo svoj sijaj.

Knjigica ZVEZDICA IN ZLATE NITI

Ko je Zvezdica prvič stopila na Zemljo, je tam našla prečudovit svet. Okoli vsakega bitja je sijala zlata svetloba. Zvezdica je bila navdušena nad lepoto, ki jo je vso prevzela. Ob drugem obisku pa ji je mesec pokazal še drugo sliko našega sveta. Tokrat je bila svetloba prekrita s prahom in smetmi. Tedaj se je zvezdica odločila, da nekaj ukrene. Čeprav ni poznala rešitve, je vedela, da mora nekaj storiti. Njena odločnost je našla pot in ljudem je lahko pokazala njihove zlate niti, način, da jih osvobodijo prahu in smeti, hkrati pa jih je navdušila, da negujejo svojo svetlobo...

Celotna pravljica v bralcu prebudi prijetne občutke sprejetosti, ljubljenosti in vrednosti

Ko smo prišli na svet smo čutili svojo svetlobo, bili smo svetloba, a tega se nismo zavedali. Tekom let smo se priučili marsičesa, izkusili marsikaj in na tej poti smo mnogi pozabili kako se čuti naše bitje, naš mir, naša ljubezen in ljubljenost.

V pravljici Zvezdica in zlate niti so zapisane preproste resnice, ki nam lahko pomagajo, da se ponovno spomnimo sebe. Že samo prebiranje zgodbe nam bo omogočilo, da začutimo svojo luč, dobili pa bomo tudi nekaj preprostih smerokazov za polepšanje svojega življenja, med katerimi je tudi tapkanje oz tehnika čustvenega osvobajanja.

Zvezdica in zlate niti ni le pravljica, je sopotnica za vsakogar, ki se je odločil za lepši svet.

Iz knjigice ...

Ob obisku Zemlje se je mala zvezda srečala z zlato svetlobo, ki sije okoli bitij na svetu. Bila je očarana nad vsemi nami. Ko pa je videla, da ljudje zaradi lastne nemoči na svoje svetle niti obešamo prah in smeti, nam je z ljubečo odločnostjo, lastno le zvezdicam, priskočila na pomoč.

Našla je preprost način za osvoboditev težkih občutkov: tapkanje, imenovano tudi EFT ali tehnika čustvenega osvobajanja. S pomočjo prijateljev jo je razširila po vsem svetu in na nebu.

Dr. Darja Bitenc Logar, izvajalka tehnike EFT, je napisala pravljico o naši svetlobi in nas spomnila, da lahko vsak sam, še bolje pa s skupnimi močmi ponovno začutimo našo ljubečo zlato prisotnost in edinstvenost, s katero smo prišli na ta svet.

Zdravilnost pravljice

Koristi pravljic so številne: zaklad je že samo branje pravljice otroku (ali sebi), kajti takrat smo skupaj z njim, v skupnem svetu, skupaj spremljamo pot junaka od izziva do srečnega konca. Podobno je, ko pravljice beremo sami z odprtim in zaupljivim srcem, ter zavedanjem, da so pravljice preživele stoletja. Takrat vstopimo v svet, ki nas navdihuje, nam daje zaupanje v dobro, spodbuja nas v vztrajnosti in veri v osebno moč, ter pomoč nevidnih sil. Pravljice so bile dane ljudem pred mnogimi stoletji ravno s tem namenom, da učijo, spodbujajo in vodijo tako odrasle, kot otroke. Med drugim tudi:

1. GRADIJO POVEZANOST

2. DAJAJO VARNOST IN ZAVEDANJE

3. NEGUJEJO ŽIVOST

4. SPROŠČAJO BLOKIRANA ČUSTVA

Avtorica: Darja Bitenc

Darja Bitenc je učiteljica čuječnosti, izvajalka tehnike čustvenega osvobajanja (EFT), ter drugih energetskih in kvantnih terapevtskih tehnik. Vodi individualna in skupinska svetovanja, piše zdravilne pravljice, ki jih tudi sicer uporablja pri terapevtskem delu. Pravljice se nežno približajo naši podzavesti s sporočili skritimi v besedah in med vrsticami. Ena takih pravljic je tudi Zvezdica in zlate niti, ki prinaša zapis o naši vrednosti, sprejetosti, ljubezni, zaupanju, povezanosti in odločnosti.

Cena knjigice ZVEZDICA IN ZLATE NITI

1 izvod 10€ (namesto 12€) + poštnina*
2 izvoda 17€ (namesto 24€) + poštnina*

Deli svoje mnenje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
  komentiral 2 leto nazaj
Sem vesela, da bom lahko kupila knjigo pri vas.
Lp.
Simona Trlep
  komentiral 2 leto nazaj
Komaj čakam da jo dobim..da jo bom lahko prebrala☺
Nalagam...