28
september

Imara reiki tečaj

Organizira: Začuti Reiki
Kdaj: 28. septembra ob 17:00 do
28. septembra 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:160 €
Organizira:Začuti Reiki
Kontakt:041-905-704, zacutireiki@gmail.com

3 ogledov

Imara reiki tečaj

Imara reiki je preprost za uporabo v živo in tudi na daljavo, ne uporablja simbolov, temveč močno mantro. Zelo intenziven pretok boste občutili kot energetski tornado. V primerjavi z Usui Reikijem 3. stopnje vsaj 5x močnejša. Je zelo enostaven za uporabo, kar je njegova največja prednost in intenzivnost.

Okrepimo reiki kanal. Skrajša se čas terapij, učinki so vidni hitreje, zdravi tudi težave prejšnjih življenj, travme in vzorce globoko v podzavesti, zelo odprti doživijo vizijo duhovnih vodnikov / angelov, poveča se jasnovidnost. Deluje na fizične, psihične, čustvene in duhovne težave in odpravlja tudi vzroke zanje.

 

Organizator tečaja: Izvir društvo, duhovna potovanja, delavnice za osebno in duhovno rast

Učiteljica: Polonca Čuda (Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini mojstrica in učiteljica). Več...

Prijava: na zacutireiki@gmail.com ali www.zacutireiki.com ali 041 905 704. Imara reiki iniciacije so možne tudi na daljavo ali individualno. Ob prijavi se dogovorimo za čas pošiljanja (katerokoli uro v sredo), lahko tudi preko skype.

Obvezna oprema: odprto srce, plastenka vode

Ciljna skupina: Pogoj za udeležbo na ečaju je vsaj USUI Reiki mojstrstvo. Vabljeni tudi Tibetan, Angel, Karuna, Celtic reiki mojstri, učitelji/ce. Vabljeni moji učenci in tudi tisti, ki vas je v reiki posvetil drugi učitelj.

Trajanje: Tečaj z iniciacijo traja 3 ure (odvisno od št.tečajnikov in vprašanj). Vadite lahko kolikor časa želite. 

Cena: 160€

Kje? Parmova 41, LJubljana

Tečaj obsega: (podrobneje na tej povezavi)

Imara Reiki ima samo eno stopnjo (Mojstrsko stopnjo, ki je hkrati tudi učiteljska). Po tečaju prejmete certifikat in ste certificirani Imara reiki mojster/ica in učitelj in lahko reiki poučujete naprej.

Kaj je Imara reiki, delovanje
Mantra imara reiki 
Uporaba imara reiki na sebi in drugih ter zdravljenje na daljavo
Meditacija

Postopek iniciranja v Imara Reiki

Po tečaju prejmete certifikat, reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole za bioterapevte, z znanji radiastezije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in zeliščarstva.

 

 

ORGANIZATOR

Napredno poučevanje reikija za začetnike, mojstre in učitelje reikija. Reiki srečanja, reiki svetovanja. Iskanje in ozaveščanje vzrokov blokad. Transformacija negativnih podzavestnih vzorcev. Terapije za živali. Vodene meditacije.Zeliščarstvo. Čakre.


Dogodki organizatorja

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...