24
november

Kvantna Transmisija- 4- dnevni energijski prenos na daljavo

Organizira: Nova Alkimija
Kdaj: 24. novembra ob 21:00 do
27. novembra 2020 ob 22:00
Kje:
Prispevek:50ÔéČ
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:kvantna.transmisija@gmail.com

84 ogledov

Transmisijska 4-dnevna terapija je zgo┼í─Źeno usmerjen prenos energije in zavesti, ki posamezniku omogo─Źa do┼żivljanje globokega miru in ravnovesja, globoka meditativna stanja in aktivira samozdravilne in obrambne sposobnosti telesa in vodi posameznika nazaj k celovitosti, ter harmoniji telesa in uma.

od torka 24.11.2020 do petka 27.11.2020 vsak dan od 21:00 do 21:20 ure ( v petek do 22:00 ure)

Vsaka prijavljena oseba lahko prijavi ┼íe eno osebo brezpla─Źno.

Primeren je za vse posameznike, ki stopajo ali so ┼że na duhovni poti, se ukvarjajo z osebnim razvojem in tudi za ljudi, ki okrevajo po razli─Źnih po┼íkodbah ali imajo diagnosticirana razli─Źna bolezenska stanja.

Ve─Źino na┼íega ┼żivljenja je pozornost na zunanjem svetu, osebah, predmetih...do┼żivljamo vzpone in padce, enkrat smo veseli, drugi─Ź ┼żalostni...zdravi ali bolni...napeti ali spro┼í─Źeni...transmisija nam pomaga predelati razli─Źne vrste vtisov ( mentalne, ─Źustvene, telesne...). Vezanost na situacije, napa─Źno razumevanje, mo─Źna negativna ─Źustva, strahovi, ki nas omejujejo, ujetost v usodo...vsi ti vtisi vplivajo na na┼íe fizi─Źno telo in posledi─Źno na na┼íe zdravje. ─îe je tega preve─Ź lahko privede do neravnovesja in bolezenskih stanj. Ko se nakopi─Źeni vtisi, ki jih do┼żivljamo postopoma umirijo, se zdravi in obnavlja tudi na┼íe fizi─Źno telo. ─îas, ki ga namenite za transmisijo je koristen vlo┼żek v sebe in v svoj razvoj.

Vsak mesec bosta na voljo dva termina (prvi in tretji torek v mesecu) na katera se boste lahko prijavili in sodelovali v transmisijski 4-dnevni aktivni terapiji/prenosu.

Nikamor vam ne bo potrebno iti, sodelovali boste lahko od doma, v svoji sobi, v tujini..., kar je vsekakor velika prednost. U─Źinek na daljavo je enak, pogostokrat ┼íe bolj intenziven kot v ┼żivo, kar so potrdili mnogi udele┼żenci transmisije.

┼átevilo udele┼żencev 4-dnevne transmisije je omejeno na 8.

Prijave sprejemam do zasedbe mest.


Ve─Ź o sami transmisiji in njenih u─Źinkih si lahko preberete tukaj

Veliko je tudi razli─Źnih pri─Źevanj in zanimivih povratnih informacij o pozitivnih u─Źinkih delovanja transmisije.

Ve─Ź si lahko preberete na

https://www.slohipnoterapija.org/transmisija-izkusnje-udelezencev

 

Kvantna Transmisija u─Źinkovito pomaga pri:


-doseganju popolnega notranjega miru
-globoki prenovi na podzavestni ravni
-osvobajanju od omejujo─Źih vzorcev, prepri─Źanj in identifikacij
-aktiviranju samozdravilnih in obrambnih sposobnosti telesa
-do┼żivetju svoje du┼íne- duhovne esence
-nespe─Źnosti in omogo─Źa pravi no─Źni po─Źitek
-hitrejšemu okrevanju po bolezni in poškodbah
-širjenju zavesti
-dvigu v dimenzije svoje ve─Źne biti
-osvobajanju od ponavljajo─Źih se karmi─Źnih vzorcev
-do┼żivetju ┼żivljenja kot ─Źiste, brezpogojne radosti
-─Źustveni in mentalni transformaciji
-duhovnem prebujanju

 

Kdaj bo potekala in koliko ─Źasa traja transmisija?
Transmisija bo potekala 4 dni zapored ob to─Źno dolo─Źeni- 21:00 uri ( vsak dan enaki) uri. Posamezna transmisija traja 20 minut. Zadnji dan transmisije (petek) se izvajanje podalj┼ía na eno uro.

Kdo izvaja Transmisijo?
Kvantno Transmisijo vodi in izvaja Grega Gregorec, ki je tudi avtor same metode. Kvantna transmisija je nastala kot preblisk in uvid v strukturo vesolja in delovanja zavesti. Transmisija kot sama metoda ni u─Źenje kako kaj dobro narediti ali zdraviti, temve─Ź gre v svojem delovanju do samega jedra, bistva, ki ga nobena metoda ali u─Źenje kot tako, na nek na─Źin ne more zajeti. Transmisija gre onkraj na┼íega pogojenega uma, na┼íih pogojenih predstav in identifikacij in pelje ─Źloveka v brez─Źasje, enost. Pelje nas onkraj vseh dvojnosti do svojega izvora, svojega sebstva.

Kako se naj pripravim na Kvantno Transmisijo?
V ─Źasu transmisije je najbolje, da najdete miren prostor, se namestite v udoben polo┼żaj, le┼że ali sede. O─Źi imate lahko zaprte. Ni nobene potrebe, da bi bili preve─Ź koncentrirani.

Kar je potrebno je, da se prepustite in opazujete. Opazujete lahko tok misli, ob─Źutkov in telesnih senzacij. Po koncu transmisije ve─Źina ob─Źuti globok mir in spro┼í─Źenost, zato lahko v tem stanju ostanete ┼íe nekaj ─Źasa po transmisiji in malo "pole┼żite" ali "posedite".

Karkoli se pojavi med transmisijo ( misli, ─Źustva, slike, telesne senzacije) ali se ne pojavi- vse to popolnoma odgovarja potrebam posameznika v danem trenutku. Gre za popolno sprejemanje tega, kar se dogaja v danem trenutku. Nobena stvar, ki jo do┼żivljate ali tudi ne, ni ne dobra ali slaba. Je to s ─Źemer ste in to sprejemate.

Priporo─Źljivo je, da si pred za─Źetkom Transmisije vzamete nekaj minut ─Źasa za spro┼í─Źanje in ti┼íino, da se ─Źim bolje pripravite na samo sprejemanje pretoka energije in zavesti. Posamezniki poro─Źajo, da se na ta na─Źin izku┼ínja Transmisije ┼íe poglobi in intenzivira.

Priporo─Źam tudi, da si pred za─Źetkom 4-dnevne transmisije opi┼íete va┼íe trenutno stanje, probleme, razloge za sodelovanje, hotenja...vse, kar ─Źutite lahko daste na papir. Enako lahko naredite po koncu celotnega ┼ítiridnevnega procesa.

Pogoj za udele┼żbo na Transmisiji je polnoletnost.

 

pri─Źevanje1:

V mesecu nevembru sem 2-krat sodelovala pri va┼íi kvantni transmisiji. Kot sem vam napisala med samo transmisijo nisem ─Źutila ni─Ź posebnega, zato sem menila, da name pa─Ź ne deluje. Sedaj pa sem ugotovila, da se je pri meni marsikaj spremenilo, vesela sem, sijem, veliko ljudi mi je reklo, da sem se pomladila ali pa ─Źisto druga si....najprej se mi je zdelo, da je to spremembo prinesla pomlad in lepo vreme...

pri─Źevanje2:
Wauuuu, to pa je bilo intenzivno. Sploh ne vem, kako naj opisem torkovo Kvantno Transmisijo. Sprovajala sem zvoke, mravljin─Źenje, nato pa, kot da bi ┼ílo nekaj ven iz telesa (kot, da se opazujem od zgoraj) in za─Źutila sem lahkotnost, dobila ve─Ź energije. Nato pa obcutek, kot da mi je nekaj spet nazaj leglo in te┼ża v/na telesu. Potem sem le┼żala in sku┼íala biti mirna, pa mi nekaj v moji glavi...re─Źe...vse je v redu.

pri─Źevanje3:
Pozdravljen, Kvantna Transmisija je pri meni potekala takole: na za─Źetku so bile pa─Ź misli, potem se je vse naenkrat umirilo in sem zasli┼íala samo bitje svojega srca, kaj takega se mi je zgodilo samo takrat, ko sem bila nose─Źa in sem poslu┼íala bitje srca mojega otroka.To bodo razumele vse ┼żenske katere so bile nose─Źe. Samo bitje mojega srca in ni─Ź drugega ni obstajalo. Ko je prenehalo je bilo ┼że nekaj ─Źez dvajset minut in globok mir, ne vem kako bi to opisala. ┼áe nekaj ─Źasa sem ostala takole ─Źisto spro┼í─Źena v objemu sama s sabo...

pri─Źevanje4:
Super, mo─Źna terapija, spiralasta bo┼żansko bela svetloba, ki se je zasidrala v sr─Źno ─Źakro, prebijala, se razlila po telesu in meh─Źala fizi─Źne bole─Źine-kri┼ż , noge, kolki . Nekaj ─Źasa sem imela ob─Źutek, kot da sem ┼íla iz svojega telesa, potem kot da lebdim v neki komori. Pono─Źi sem sicer dobro spala, vendar se je moralo nekaj dogajati. Zbudila sem se druga jaz, ne vem ┼íe prav kak┼ína..., predvsem pa z velikim zaupanjem v sebe in na stvari, ki sem jih ┼íe v─Źeraj mlela gledam ─Źisto druga─Źe, iz druge perspektive. HVALA,HVALA,HVALA.

Ostala pri─Źevanja tukaj

Kako se prijavim na 4-dnevno transmisijsko terapijo/prenos?
Prijavite se preko elektronske pošte kvantna.transmisija@gmail.com

Prijava je potrjena s pla─Źilom na spodnji TRR.

Če imate morebiti dodatna vprašanja me lahko kontaktirate preko telefona 051 783 072 ( Grega) ali preko e-pošte: kvantna.transmisija@gmail.com

Cena 4-dnevne transmisije je 50 evrov

Znesek 50,00 eur naka┼żite na naslednji TRR:

Nova Alkimija, Gregor Gregorec s.p.
Ob Potoku 19
1000 Ljubljana
št. TRR: SI56 6100 0001 2659 623 HDELSI22 ( swift/bic)
sklic : datum pla─Źila
namen: Transmisija

Vsaka prijavljena oseba lahko prijavi ┼íe eno osebo brezpla─Źno.

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

Nalagam...