27
april

Meditacijsko popoldne v Rimskih Toplicah

Organizira: Izvor svetlobe
Kdaj: 27. aprila ob 14:00 do
27. aprila 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:44 EUR
Organizira:Izvor svetlobe
Kontakt:Žaklina Kuzma

297 ogledov

VABLJENI NA MEDITACIJSKO POPOLDNE V RIMSKE TOPLICE!

Meditacijsko popoldne je namenjeno vsem ljubiteljem meditacije in tudi tistim, ki želite vključiti meditacijo v svoje življenje oz., ki si želite izboljšati fizično in duševno počutje. 

S pomočjo meditacije vzpostavljamo stik z našo globljo, duhovno naravo. Vključiti meditacijo v vsakdanje življenje pomeni živeti vsak trenutek budno, to pomeni biti povezan s samim seboj, biti umirjen, pozitiven. Naša mladost in vitalnost bosta daljša in življenjska doba se bo podaljšala. Izboljša se nam tudi kvaliteta življenja.

Program:

  • Vodena meditacija - Potovanje v svoje telo
  • Izvajanje dihalnih vaj
  • Sončna joga
  • Meditacija z mantro
  • Regeneracija skozi prizemljevanje

Naj vam na kratko opišem program:

Vodena meditacija – Potovanje v svoje telo zajema sproščanje, povezovanje z zemeljsko energijo, polnjenje z zlato svetlobo, ozaveščanje vzroka za napetost, bolečino,.., vstop v predel, kjer imate težave(organ, kost,..), pogovor s tem predelom, opazovanje in preobražanje energijskega zapisa, odpuščanje teže preteklosti.

Med izvajanjem sončne joge se zbistrijo vaše misli, postanete bolj kreativni, pozitivni, postajate vse manj lačni, izboljšajo se nam mentalne sposobnosti, vid, spomin, ojačalo se bo tudi vaše tretje oko.

Narava nosi nadnaravno moč energije predvsem iz razloga, ker ne pozna preteklosti in prihodnosti. Živi prav v tem trenutku, kar pomeni, da je v popolni moči življenjske sile. Ta sila pa prinaša izjemno moč, energijo, ki se s prizemljevanjem poveže z nami oz. našim telesom, nas regenerira in pomaga pri zdravljenju bolezni.

Z dihalnimi vajami lahko sami aktivno vplivamo na imunski sistem, živčni sistem in krvožilni sistem. V celice vnesemo več kisika in s tem alkaliziramo telo. V alkalnem okolju pa ni možnosti za razvoj bolezni. Z vajami tudi pospešimo izločanje dopamina, serotonina, endorfinov, zniža pa se raven kortizola. Redno izvajanje vaj omogoča boljše rezultate na vseh področjih.

Okolico Rimskih term obdaja park z zdravilnimi točkami. Že od leta 1879 senco v parku delajo krošnje orjaških sekvoj, kjer se bo tudi izvajal program. Dobimo se na parkirišču pred parkom pri Rimskih termah. Skupaj bomo od 14h – 18h.

V primeru slabega vremena se dogodek prestavi. 
Izmenjava energije: 44 eur

Program vodim Žaklina Kuzma.
GOSTITELJ
IZVOR SVETLOBE
www.izvorsvetlobe.eu 
Več informacij na 041865581.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem energijska terapevtka s certifikatom mednarodnega Bion inštituta, certificirana trenerka za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti, intuitivna svetovalka, voditeljica meditacij, delavnic in tečajev za dvig zavesti, osebne in...

  |  www.izvorsvetlobe.eu

Nalagam...