28
februar

Moja skrb, strah ali jeza skozi metodo Avatar

Organizira: Avatar
Kdaj: 28. februarja ob 18:00 do
28. februarja 2021 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Avatar
Kontakt:miam.avatar@gmail.com

49 ogledov

Okoliščine, ki so nam nove, neznane, odpirajo čisto nove občutke in misli. In včasih jih je preveč, čustva nas lahko tudi preplavijo, prevladajo. Podzavest se oglaša na čisto nov način. Počutimo se premagane, majhne, …Te dni je veliko možnosti, da se bo nam zgodilo kaj takega.

 Izkoristite možnost za unikatni in nežni pristop do urejanje reda v glavi, za ločevanje čustev od misli s pomočjo uvodne vaje tehnike Avatar. Če kdo želi poizkusiti, se naj javi, da se dogovoriva za skype ali whatsup kontakt. Dela se individualno. In ponavadi si je potrebno vzeti vsaj uro in pol časa.

Izvajanje vaje je brezplačno in bom vesela, če bo še kdo dobil nazaj  nasmešek na obraz.

 Nekaj o meni

AVATAR ZNANJE POMENI VRAČANJE K SEBI, SVOJEMU BISTVU

Prva sprememba, ki jo posameznik lahko pričakuje, ko spozna Avatar, je povečano samozavedanje. Od tu dalje se gradi na integriranju doživetega in doseganju obvladovanja samega sebe, in  na sprejemanju samega sebe.  Jaz sem srečen, da sem jaz. Jaz sem srečna, da sem jaz. Več smo, kot telo iz mesa; več kot iskrica v možganih;in več kot le um. Avatar preda znanje o preizkušenh orodjih, ki jih uporablja vsak  v harmoniji z lastnim bitjem, da se varno prebije skozi neoznačene turbulence uma, do lastne duše.

Možgani so organ telesa, kakor jetra ali ledvice. In  dovolimo jim, da samostojno uravnavajo naše mišljenje in življenje, če ne premoremo znanja, zavestnega truda in nekaj vaje, ki jo podpira naš notranji glas. Z Avatarjem se lahko vsak nauči vsega tega. Orodja nato vsak uporablja samostojno v življenju, kadarkoli začuti potrebo.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

AVATAR® TEčAJ Je bil ustvarjen pred več kot dvajsetimi leti z namenom, da bi ljudje dobili orodje, s katerim bi lahko pričeli zavestno ustvarjati sebe in življenje. Več...


Nalagam...