20
januar

Najpomembnejša praksa tega leta -brezplačna spletna delavnica

Organizira: Mojca Gotlib
Kdaj: 20. januarja ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Mojca Gotlib
Kontakt:mojca@mojcagotlib.com, 031 359 922

522 ogledov

Najpomembnejša praksa tega leta

Brezplačna spletna delavnica z meditacijo za ženske

Letos je leto osebne transformacije.

Ti, draga čudovita božanska ženska boš doživela veliko transformacijo. 

Okoli tebe so transformacijske energije odkar si stopila v to leto. Počasi se navajaš na njih in se pripravljaš na vse spremembe tega leta. 

Zate sem pripravila to spletno delavnico z namenom, da te vodi, da osvojiš najpomembnejšo prakso tega leta. Želim da lahkotneje in hitreje doživiš letošnjo osebno spremembo in da greš lahkotno v svojo globoko transformacijo.

Praksa, ki ti bo to omogočila je spuščanje nadzora nad zunanjimi okoliščinami

Ko zmoreš spustiti svoj nadzor, se hkrati s tem sprošča tvoje telo in tvoja sprememba lahkotno steče, tvoja manifestacija je hitrejša poleg tega pa se ti začne vračati energija.

To vse pridobiš, ko svoj nadzor spustiš.

S tem ko sprostiš nadzor nad zunanjimi okoliščinami, ko se ne naprezaš več, se začne k tebi vračati energija, kajti to, da kontroliraš in nadziraš zunanje okoliščine ti odvzame veliko energije. 

Ko začneš spuščati nadzor, začenjaš opažati, da imaš na koncu dneva več energije, da lahko počneš to, za kar ti jo običajno zmanjka. Pridobiš energijo. Veliko energije.

S spuščanjem nadzora začneš manifestirati v veliko večjem obsegu kot prej, kajti sproščeno stanje ti omogoča veliko večjo, hitrejšo in lahkotnejšo manifestacijo.

Sproščeno telo, več energije in hitrejša manifestacija so samo tri najpomembnejše pridobitve spuščanja nadzora, ki jih v tem letu potrebuješ. Za še več njih boš izvedela na sami delavnici. 

Z mano bo na delavnici boginja Afrodita

Afrodita je moja izjemna pomočnica in ona je tista, ki te bo vodila v sam proces spuščanja nadzora. 

Skozi moje kanaliziranje bodo njene energije prišle do tebe in te popeljale v poseben proces. Poleg tega ti bodo vse informacije predane na način, da se bodo globoko usedle vate, da jih boš začutila in na ta način začela v svojem življenju spuščati kontrolo.

Vabim te, da se mi pridružiš na delavnici in da skupaj z mano in boginjo Afrodito stopiš na pot spuščanja nadzora in na pot tvoje sproščenosti. To je hkrati tudi pot pridobivanja svoje energije nazaj in pot pospešene manifestacije.

Vse to je obvezna oprema za leto 2021, leto velike osebne transformacije.  

Prisrčno vabljena draga čudovita božanska ženska.  

Brezplačno spletno delavnico bom zate vodila v sredo, 20. januarja ob 19h. Trajala bo eno uro. 

Za delavnico je potrebna prijava.

Po prijavi (ko vpišeš svoje ime in mail) prejmeš vse potrebne napotke.

>>> NA DELAVNICO SE PRIJAVI TUKAJ ZDAJ <<<

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Mojca Gotlib je najboljša mentorica za notranjo moč, samozavest in čutno žensko energijo. Vodi ženske, ki želijo stopiti v svojo polno moč in ženstvenost.

  |  mojcagotlib.com/

Nalagam...