20
oktober

Pomoč za razrešitev osebnih izzivov in težav

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 20. oktobra ob 17:00 do
20. oktobra 2020 ob 21:00
Kje:
Prispevek:40,00 EUR/h
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com, 051650180

42 ogledov

Ali imate situacijo (problem/izziv), za katerega ne najdete zadovoljive rešitve?

 • Si želite v življenju narediti spremembe, pa vam jih ne uspe ? Se kljub jasni želji in naporom ne zmorete premakniti v življenju?
 • V odnosih doživljate razočaranja, bolečino in izgube? Globoko v sebi čutite, da nikdar ni oz niste dovolj oz. ne uspete "zadovoljiti drugih", da bi v odnosu doživeli in občutili tisto, po čemer hrepenite v svoji duši?
 • Imate v sebi občutek praznine? Se vam zdi, da imate vse, kar potrebujete, vendar vas nič od tega notranje ne izpolni? Se vam zdi, da je dosedanje življenje šlo nekako mimo vas?
 • Želite spremembo?

Koristi pomoči so opolnomočenje posameznika:

 • Vpogled v energijsko matrico težave. Razumevanje sebe, svojega počutja in stanja. Odkrit vzrok za stanje. Nasvet o možnostih za razrešitev.
 • Pomoč pri odpravi posledic travmatiičnih izkušenj. Osvoboditev blokade/nezavednega programa. Učenje. Očiščenje odnosov.
 • Pomoč pri osvoboditvi iz karmičnih okovov, integracija izgubljenih delov in odstranitev entitet.
 • Osvoboditev iz odnosov oz. dogodkov preteklosti. Proces spuščanja in odpuščanja sebi. Zaključek procesa žalovanja.
 •  
 • Prepoznanje in pomoč pri izgradnji avtentične odrasle osebnosti. Prepoznanje življenskega poslanstva

Težave (bolečine, izgube, ovire, preizkušnje) so pomembni signali, na katere je potrebno biti pozoren, da se izognemo nepotrebnim težavam na zdravstvenem nivoju in v odnosih.

Pomoč ob pravem času vam lahko prihrani obilo časa, denarja, let bolečih izkušenj, življenjske energije in zamujenih priložnosti. Kar razrešimo pri sebi, razrešimo pogosto tudi za svoje potomce.

Težavna izkušnja, iz katere se dvignemo opolnomočeni in z lastnimi močmi, je dragoceno darilo življenja zaradi katerega smo postali modrejši in pristenjši človek.

Poiskati pomoč zase je odraz zavedanja, iskrenosti in odgovornosti do sebe in svojih bližnjih.  

Potek:

-          uvodni pogovor o situaciji, možnosti za pomoč ter določitev cilja srečanja (5 -15 min)

-          izvedba pomoči v smeri potreb (svetovanje, coaching, terapija (40 - 60 min)

-          načrt za izvedbo spremembe s priporočilom za samostojno delo (5 – 15 min)

V pogovoru skupaj ugotovimo, kaj je srž vašega aktualnega problem/izziva in možnosti pomoči. Pri odločitvi za pomoč, sledi določitev cilja srečanja in izvedba pomoči z uporabo najprimernejšega pristopa ali njih kombinacije. Če se za pomoč ne odločite, je uvodni pogovor za vas brez obveznosti.

Svetovanje je neke vrste drugo mnenje, ki vam lahko koristi, kadar ste v dilemi in rabite nasvet. Svetujemo vam lahko na področju odnosov, kariere, samospoznanja in poslanstva in drugih zadev iz področij osebnostne in duhovne rasti.

Coaching vam skozi vodenje z vprašanji pomaga najti vaše odgovore in moči v vas samih, kajti vsi vaši odgovori in pot do polne moči, v za vas pomembnih zadevah, so že v vas samih. Pogosto skozi coaching ljudem pomagam odkriti njihovo avtentično osebnost, katere poznavanje je osnova za razumevanje sebe v trenutni situaciji na različnih področjih v življenju (odnosi, posel, zdravje, fizično okolje, denar in počutje), kot tudi jasnosti glede sprememb, ki si jih želijo, nabora možnosti za uresničitev in izdelave načrta uresničitve. Spoznaj samega sebe je nasvet modrecev človeštva. 

Energijska psihoterapija z ustrezno tehniko (PEAT (Primordialna Energetska Aktivacija in Transcendenca), DP4, Aspektika, Integracija sence, Integracija polarnosti, Soul Retrieval (povratek duše), energetsko-spiritualno uravnovešanje fizičnega telesa,  Sky Circle, Entities handling method)  pomaga učinkovito odpraviti globlje vzroke težave/izziva, ki je pogosto posledica travmatičnih dogodkov in njih posledic. Skozi terapijo se blokada ostrani ter integrira izgubljene dele (identitete/duše). Človek se počuti svobodnejši in močnejši, izboljša se počutje, kar vpliva na zdravje človeka kot celote. Terapija v primeru potrebe lahko zajema tudi odstranitev entitet, transformacijo sence, integracijo prvinskih polarnosti, odstranjevanje konfliktov v odnosih, zdravljenje odnosov, odpravlja globljih vzrokov čustvenih težav in negativnih odzivov, fobij in strahov, odvisnosti, ipd. Več:

Napredna hipnoterapija  je učinkovit, celosten in za uporabnika najenostavnejši način osvobajanja in preseganja mentalnih, čustvenih in psiholoških notranjih ovir. Pomaga pri:

 •  odpravljanja vzrokov različnih odvisnosti (kajenje, prenajedanje in druge težave s hrano, uživanje alkohola, odvisnost od video igric, spleta in družabnih omrežij, odvisnost od odnosov, nakupovanja ipd., in razvoj novega življenjskega sloga), 
 • spreminjanja (nezdravih ali neželenih) navad (npr. težave zaradi nespečnosti, slabe učne navade, prehranske navade, grizenje nohtov, odlašanje, itd.)  v navade, ki te podprejo pri dosegi tvojih ciljev; spreminjanja vzrokov težav s samopodobo in samozaupanjem (npr. trema, skrbi, …) v naravno stanje duha v človeku, ki je občutek samozavesti;
 • premagovanje različnih strahov in fobij,
 • premagovanje stresa in njegovih sprožilcev v kombinaciji  z aktivacijo potencialov, ki jih potrebujemo za dosego vrhunskih dosežkov,…
 • izboljšanje svojih rezultatov v šoli, športu, službi, partnerskih odnosih itd. Več:

Regresija v pretekla življenja je izjemna energijska tehnika za razreševaje vzrokov sedanjih težav, ki izvirajo pretežno iz preteklih življenj.Več:

Progresija pomaga, kadar smo pred odločitvijo in potrebujemo vpogled v možne izide.

Individualno poučevanje je namenjeno učenju veščin, ki jih potrebuješ za razrešitev težave.

Klub rezultatom želim poudariti, da navedene oblike pomoči ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči in ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja.

Trajanje srečanja: 60 (do 90) minut, odvisno od obsega pomoči. Če je problem/izziv globlji in obsežnejši, se v primeru možnosti za pomoč in zadovoljstva s storitvijo, lahko dogovorimo za več srečanj.

Izvaja: dr. Kristina Knific,  Certified Past Life Regression Therapist, Certified Hypnotherapist, Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, procesor različnih tehnik energijske in spiritualne tehnologije.

Cena: 40,00 EUR/h

Pogoj: psihofizična stabilnost, ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.

Prijava in več informacij: zdruzenjeza@gmail.com ali 051650180. Ob prijavi kratko opišite vaš problem in kaj si želite. Prijava je potrjena z odgovorom. Ob prijavi se dogovorimo za uro srečanja. 

NEKAJ POVRATNIH INFORMACIJ O USPEHU TERAPIJ:

 Prerojena: Draga Kristina. Hvala angelom, da sem te srečala. Moj glavobol je povsem izginil. Že dva meseca sem čisto FREE, počutim se dobro in svet se mi je spremenil za 100 %.  Spoznala sem čudovitega fanta, ki ga prej sploh nisem videla, čeprav sva živela v istem bloku. Sedaj ti verjamem …. in hvala ti za čudovito meditacijo. BIG HUG.   Amelija (23. 6. 2020)

 Spet spim celo noč: Spoštovana ga. Kristina. Zahvaljujem se vam za terapijo in meditacijo. Spanje se mi je izboljšalo, počutim se dobro.  Aleksandra (15. 9. 2020)

 Našla Sebe in čutim ljubezen: Kristina, pozdravljena. Sporočam ti, da se po terapiji spet počutim polna moči in energije. Z mene je šlo ogromno breme. Hvala ti za povezavo z mojim višjim jazom in čiščenje odnosov. Zdaj vem, kdo kot energija sem, in ne morem verjeti, kako se je odnos s hčerko in mamo se je spremenil. V bistvu ti ne znam opisati, vse je nekako drugače, kot da smo drugi ljudje. Hvala ti tudi za tvoje nasvete glede komunikacije.  N. Marjeta (18. 9. 2020)

 Miljena v objemu svoje avtentične energije: Draga Kristina, k tebi sem prišla z jasno namero poglobiti stik s sabo in v sebi razviti več radosti. Med terapijo sem dokaj hitro vstopila v situacijo, ko sem  bila 2 letna deklica in sem doživela zelo travmatično in bolečo izkušnjo, ki je pustila globoko rano in je bila potrebna zdravljenja vseh vpletenih. In to se je tudi zgodilo in začutila sem ogromno razbremenitev in olajšanje. Zelo ganljiv in pretresljiv je bil tudi stik z mojim Angelom varuhom, ki se mi je predstavil z imenom in mi razkril svojo vlogo v mojem Življenju... Za terapijo in vse, kar se je zgodilo, sem ti globoko hvaležna,  Milena (18.9.2020)

  Osvoboditev iz težavnih energij: Pred najino terapijo na daljavo sem bila globoko na tleh, brez energije, volje do življenja in z eno besedo za vse mi je bilo vseeno...misel mi je bila, da bi najraje umrla.  S tvojo pomočjo terapije in morda tudi energije Ošuna, katero si mi svetovala, da naj naredim...se mi je stanje izboljšalo za 100%...pravi čudež. Dobila sem energijo, voljo do življenja in najbolj pomembno zbistrila se mi je glava in dobila voljo do svojih ciljev in tako sem se lahko lažje postavila zase... Najbolje sem videla sedaj v tem tednu, katerega sem imela izredno napornega in delavnega...čutim utrujenost, kar je normalno...vse ostalo pa je na višku in še zmeraj je volja in energija...kajti če pogledam sebe nazaj...sem marsikdaj kljub tempu življenja, energijsko padla. Resnično sem vesela za vse te rezultate...tebi predraga Kristina pa globoko hvaležna za vse terapije, nasvete, podporo, meditacije in čas katerega si mi zmeraj namenila. Zame si Angel in hvala, da si.  Džina (19.9.2020) 

Občutek krivde mi ni dovolil ljubiti svojih otrok: Sporočam vam, da mi je uspelo. Od terapije naprej ne občutim več tistega groznega občutka krivde, ki me je rezal v dušo toliko let, počutim se bolj svobodno. Uspeh se vidi tudi navzven. S hčerko in sinom se zdaj lažje pogovarjamo, odnosi so boljši. Hvala za pomoč. Milka P. (15.6.2020)

Odložil masko in začel živeti sebe: Pozdravljena Kristina! Sporočam ti, da je najina terapija uspela. Tudi žena je bolje. Tisto stvar s nadrejeno sem uredil že skoraj v celoti. Vse se gladko odvija. Hvala ti, po-moč; da sem spet tak, kot sem bil včasih! Marjan (12.6.2020)

Ko se spremenimo mi sami, se spremeni naš svet: Pozdravljeni. Sporočam vam, da se počutim v redu in tudi spim bolje. V službi je še vedno napeto. Šefa sedaj drugače vidim in razumem. Hvala za vašo pomoč. Blaž K. (23.5.2020)

Našel mir in prenehal kaditi: Spoštovana ga. Kristina. Sporočam vam, da že 42 dni nisem prižgal cigarete. V službi nisem več nervozen, odnosi so boljši. Hvala za posneto meditacijo (imate zelo prijeten glas). Beno (4. 5. 2020)

Tesnoba je odšla in znova vidim sonce: Zdravo. Sporočam ti, da je tesnoba popustila, tudi sanje se mi ne ponavljajo več in končno spim celo noč. Hvala ti za pomoč. Iris (7.4.2020)

Migrena je izginila: Draga Kristina. Hvala ti, da si mi pomagala pri odpravi migrene. Mislila sem, da ta izhaja iz prehlada, kot že tolikokrat prej. Tokrat niso pomagali niti tableti .... Noro! Glede na to, da sem skozi terapijo imela jasen uvid, skozi čiščenje je migrena popustila, drug dan pa ni bilo več sledu o njej, odnos se je izboljšal...., sedaj verjamem. Hvala ti. Zlata si. Mojca (6. 4. 2020)

Tesnoba je popustila: Pozdravljena. Sporočam ti, da je moja tesnoba popustila. Po najinem srečanju sem se počutil zelo dobro, delo mi je šlo v službi lažje od rok. Ločitev me ne bremeni več z občutki krivde. Po terapiji sem več razmišljal o sebi, svojih odnosih,... Prišel sem do spoznanj in se nekako spreminjam sam tudi navzven. Janez (19.11.2019)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...