Energijska psihoterapija

285 ogledov

Energijska psihoterapija z ustrezno tehniko (PEAT (Primordialna Energetska Aktivacija in Transcendenca), DP4, Aspektika, Integracija sence, Integracija polarnosti, Soul Retrieval (povratek duše), energetsko-spiritualno uravnovešanje fizičnega telesa,  Sky Circle, Entities handling method)  pomaga učinkovito odpraviti globlje vzroke težave/izziva, ki je pogosto posledica travmatičnih dogodkov in njih posledic. Skozi terapijo se blokada ostrani ter integrira izgubljene dele (identitete/duše). Človek se počuti svobodnejši in močnejši, izboljša se počutje, kar vpliva na zdravje človeka kot celote. Terapija v primeru potrebe lahko zajema tudi odstranitev entitet, transformacijo sence, integracijo prvinskih polarnosti, odstranjevanje konfliktov v odnosih, zdravljenje odnosov, odpravlja globljih vzrokov čustvenih težav in negativnih odzivov, fobij in strahov, odvisnosti, ipd.

Terapija temelji na vodenju procesa, kjer vi sami zaznate, izkusite in izvedete spremebo ob ustreznem vodstvu. Včasih, če se v procesu izkaže kot potrebno, odstranimo entitete (tuje energije z lasno zavestjo), vrnemo t. i. delce izgubljene duševne energije, razvijemo in integriramo destruktivne dele podosebnosti ali izvedemo integracijo nasprotujočih delov ipd. vse z enim ciljem, da postanete vi povsem naravno celoviti in opolnomočeni, to kar ste pogosto že bili pred nastankom programa.

Dar terapije je za mnoge izkustvo samospoznanja. Potej izkušnji tem mnogi povedo, da postanejo drugačna osebnost, so bolj svobodni in zavestni samega sebe.

Vsako zdravljenje, ki se zgodi skozi proces je v bistvu proces samozdravljenja, kot se rana zaceli, ko iz nje odstranimo tujek in jo očistimo.

Potek:

  • pogovor o situaciji ter določitev cilja srečanja (10 - 15 min)
  • izvedba terapevtske pomoči v smeri potreb (45 - 90 min)
  • načrt za izvedbo spremembe na fizičnem nivoju (5 - 15 min)

Trajanje: 60 do 120 minut, odvisno od obsega pomoči.

Izvaja: dr. Kristina Knific,  Certified Past Life Regression Therapist, Certified Hypnotherapist, Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, procesor različnih tehnik energijske psihoterapije, spiritualne tehnologije in šamanskih procesov.

Cena: 50,00 EUR/h

Pogoj: psihofizična stabilnost, ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.

Preberi tudi: splošni pogoji in obvestila

Prijava in več informacij: zdruzenjeza@gmail.com ali 051650180. Prijava je potrjena z odgovorom. Ob prijavi se dogovorimo za uro srečanja.

NEKAJ POVRATNIH INFORMACIJ O USPEHU TERAPIJ:

Občutek krivde mi ni dovolil ljubiti svojih otrok: Sporočam vam, da mi je uspelo. Od terapije naprej ne občutim več tistega groznega občutka krivde, ki me je rezal v dušo toliko let, počutim se bolj svobodno. Uspeh se vidi tudi navzven. S hčerko in sinom se zdaj lažje pogovarjamo, odnosi so boljši. Hvala za pomoč. Milka P. (15.6.2020)

Odložil masko in začel živeti sebe: Pozdravljena Kristina! Sporočam ti, da je najina terapija uspela. Tudi žena je bolje. Tisto stvar s nadrejeno sem uredil že skoraj v celoti. Vse se gladko odvija. Hvala ti, po-moč; da sem spet tak, kot sem bil včasih! Marjan (12.6.2020)

Ko se spremenimo mi sami, se spremeni naš svet: Pozdravljeni. Sporočam vam, da se počutim v redu in tudi spim bolje. V službi je še vedno napeto. Šefa sedaj drugače vidim in razumem. Hvala za vašo pomoč. Blaž K. (23.5.2020)

Našel mir in prenehal kaditi: Spoštovana ga. Kristina. Sporočam vam, da že 42 dni nisem prižgal cigarete. V službi nisem več nervozen, odnosi so boljši. Hvala za posneto meditacijo (imate zelo prijeten glas). Beno (4. 5. 2020)

Tesnoba je odšla in znova vidim sonce: Zdravo. Sporočam ti, da je tesnoba popustila, tudi sanje se mi ne ponavljajo več in končno spim celo noč. Hvala ti za pomoč. Iris (7.4.2020)

Migrena je zgolj povratno sporočilo: Draga Kristina. Hvala ti, da si mi pomagala pri odpravi migrene. Mislila sem, da ta izhaja iz prehlada, kot že tolikokrat prej. Tokrat niso pomagali niti tableti .... Noro! Glede na to, da sem skozi terapijo imela jasen uvid, skozi čiščenje je migrena popustila, drug dan pa ni bilo več sledu o njej, odnos se je izboljšal...., sedaj verjamem. Hvala ti. Zlata si. Mojca (6. 4. 2020)

Tesnoba je popustila: Pozdravljena. Sporočam ti, da je moja tesnoba popustila. Po najinem srečanju sem se počutil zelo dobro, delo mi je šlo v službi lažje od rok. Ločitev me ne bremeni več z občutki krivde. Po terapiji sem več razmišljal o sebi, svojih odnosih,... Prišel sem do spoznanj in se nekako spreminjam sam tudi navzven. Janez (19.11.2019)

Moja pot od depresije do smozavesti: Ker sem v času epidemije padla v depresijo, sem resnično hvaležna Kristini ...,  Z njenimi terapijami in svetovanji sva premagale, kar pri nobenem zdravniku nikoli ne moreš. Pri zdravniku blažimo rane pri Kristini jih pa razrešujemo in za zmeraj odpravimo. Meditacije so mi sedaj pri srcu...a če bi me kdo vprašal par mesecev nazaj, da jih bom kdaj poslušala in ob njih čist sprostila in sodelovala...bi mu odgovorila, da jaz sigurno ne, ker to ni zame.
Sedaj po vseh meditacijah, svetovanjih in terapijah sem ugotovila, da sem čist druga oseba...da na stvari, situacije gledam sedaj čist drugače, da sebe sprejemam in gledam drugače kot prej,...enostavno sem bolj močna v sebi in dobila sem ful volje do sprememb na sebi in do samega življenja.
Zato bi se rada iskreno iz srca zahvalila tebi draga Kristina, pravijo, da ima vsak svojega angela, a moj Angel si ti draga Kristina...zmeraj ob meni in zmenoj. Hvaležna sem ti do neba in nazaj. In kar bi svetovala vsem, kateri pride v kakršno koli stisko ali da bi potreboval samo nasvet...naj se obrne nate Kristina. Kajti ti Kristina si pravi naslov za vse to.
Sama sem ti neizmerno hvaležna, kajti tko dobro, kot se počutim sedaj se še nisem nikoli...postala sem boljša z cilji in energisko polna. Draga moja Kristina rada te imam iz vsega srca in hvaležna do neba. Hvala ti. D. (6.6.2020)

PONUDNIK

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...