Individualne terapije in procesi

272 ogledov

Individualne terapije in procese uporabimo za odstranitev enega ali več vzrokov za neko sedanjo težavo, ki posameznika ovira v njegovem življenju oz. za izboljšanje njegovega sedanjega stanja.

Spodaj navedene terapije in procesi se najpogosteje uporabljajo ob naslednjih težavah:

 • Ponavljanje enih in istih okoliščin, v katerih se počutiš ujet.
 • Ne zmoreš se odločati in postaviti zase.
 • Si pogosto utrujen, imaš glavobole, občasno depresijo in slabo spiš.
 • V odnosu/odnosih se ne moreš premakniti naprej, počutiš se nemočen.
 • Neharmonični (boleči, nezdravi) odnosi z ljudmi s katerimi si tesno povezan (npr. otroci, partner, starši).
  Pogosto se počutiš nerazumljen, doživljaš frustracije, občutke strahu, žalosti, depresije, nemoči, negotovosti, krivde, nevrednosti, ljubosumja, zavisti, sovraštva, besa, zamer, skrbi, dvoma, razočaranj, prizadetosti, nepotrpežljivosti ipd.
 • Imaš veliko samodestruktivnih misli kot. npr.: “Nisem dovolj dober.«, »Meni to ni dosegljivo.«, »Nimam moči.«, »Sem nesposoben.«, » Sem slab.«, »Kriv sem za težave drugih.«, »Drugi ljudje so krivi za moje težave.«, »Drugi ljudje me ne cenijo.«,…

Potek:

 • pogovor o situaciji ter določitev cilja srečanja (10 – 15 min)
 • izvedba individualne terapije oz. procesa v smeri potreb (45 – 90 min)
 • nasvet za podporo spremembe v fizični realnosti (10 – 15 min)

Individualne terapije in procesi – primeri najpogosteje uporabljenih tehnik:

 • Regresija in regresoterapija
 • Timeline Healing Technique (»zdravljenje« po časovni črti)
 • PEAT (Primordialna Energetska Aktivacija in Transcendenca)
 • DP4 (DEEP PEAT 4th Protocol)
 • Aspektika
 • Soul Retrieval (povratek duše, vrnitev dušnih kvalitet in sposobnosti, ki so bile blokirane ali izgubljene v preteklosti),
 • Sky Circle (postavitev družine po tehniki Sky Circle)
 • Entities handling method (odstranitev entiet – delcev tuje energije z lastno zavestjo, ki povzročajo zdravniško nepojasnjene bolečine in druge težave)  
 • Hipnoterapija
 • Complete Restoration Therapy
 • Meditacijska terapija
 • Progresija
 • Različne NLP tehnike
 • Bachova cvetna terapija

Individualne terapije in procesi potekajo brez fizičnih dotikov, dovajanja energije in drugih energijskih posegov.

Pri vseh procesih se posameznik vsega zaveda in v procesu sodeluje v smeri svojih zmožnosti, želja in pripravljenosti.

Po odstranitvi vzroka težave/ovire/izziva, vas v zaključku vodim v stik s višjimi nivoji zavesti vas samih (višji jaz, duh), ki jih večina klientov doživlja od zelo prijetnih do izkušenj t.i. transcendence oz. enosti.

Po zaključku procesa osebe poročajo, da se počutijo znatno boljše: so notranje uravnotežene, močne in bolj svobodne. Posledično lažje naredijo fizične korake v življenju, prav tako imajo več optimizma, energije, elana in volje do življenja. 

Posamezne težave delno ali v celoti izginejo že v prvem procesu ob upoštevanju nasveta za podporo spremembe.

Pogoj: psihofizična stabilnost, ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.

Trajanje: 60 do 120 minut, odvisno od obsega izvedenih terapij in procesov.

Izvaja: dr. Kristina Knific,  Certified Past Life Regression Therapist, Certified Hypnotherapist, Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, procesor različnih tehnik energijske psihoterapije, spiritualne tehnologije in šamanskih procesov.

Cena: 50,00 € / ura

Prijave:link do prijavnega obrazca

 

NEKAJ POVRATNIH INFORMACIJ O USPEHU TERAPIJ

 

 
Notranja moč in preboj v službi
  
Z največjim veseljem vam sporočam, da mi je uspel podpis nove pogodbe o zaposlitvi. Stopila sem na nov nivo. Zame gre za pomemben premik na moji poklicni in osebni poti. Hvala vam za regresoterapijo, svetovanje in vso podporo.
Antonija
20.7.2021

 


 
Skoraj izgorela, pa še ni bilo dovolj
 
Živjo. Za mano je pester in delaven mesec. Odnosi, služba – vse je bilo v »akciji«. Tokrat sem po najinem srečanju uspešno postavila meje in šefica me je presenečeno gledala, sodelavka mi je čestitala. Kar je preveč, je preveč! Vzela sem si čas zase, tokrat brez občutkov krivde. Bachove kapljice sem porabila in mislim, da so mi pomagale.
Marjana, 16.6.2021
Marjana
16.6.2021
 

 

 


Občutek krivde mi ni dovolil ljubiti svojih otrok
 
Sporočam vam, da mi je uspelo. Od terapije naprej ne občutim več tistega groznega občutka krivde, ki me je rezal v dušo toliko let, počutim se bolj svobodno. Uspeh se vidi tudi navzven. S hčerko in sinom se zdaj lažje pogovarjamo, odnosi so boljši. Hvala za pomoč. 
Milka P.
15. 6. 2020
 

 


Odložil masko in začel živeti sebe
 
 Pozdravljena Kristina! Sporočam ti, da je najina terapija uspela. Tudi žena je bolje. Tisto stvar s nadrejeno sem uredil že skoraj v celoti. Vse se gladko odvija. Hvala ti, po-moč; da sem spet tak, kot sem bil včasih!
Marjan
12. 6. 2020
 


Ko se spremenimo mi sami, se spremeni naš svet
  
Pozdravljeni. Sporočam vam, da se počutim v redu in tudi spim bolje. V službi je še vedno napeto. Šefa sedaj drugače vidim in razumem. Hvala za vašo pomoč.
Blaž K.
23. 5. 2020
 
Našel mir in prenehal kaditi
  
Spoštovana ga. Kristina. Sporočam vam, da že 42 dni nisem prižgal cigarete. V službi nisem več nervozen, odnosi so boljši. Hvala za posneto meditacijo (imate zelo prijeten glas).
Beno
4. 5. 2020
 
Tesnoba je odšla in znova vidim sonce
 
 Zdravo. Sporočam ti, da je tesnoba popustila, tudi sanje se mi ne ponavljajo več in končno spim celo noč. Hvala ti za pomoč.
Iris
7. 4. 2020
 
Migrena je zgolj povratno sporočilo
 
 Draga Kristina. Hvala ti, da si mi pomagala pri odpravi migrene. Mislila sem, da ta izhaja iz prehlada, kot že tolikokrat prej. Tokrat niso pomagali niti tableti …. Noro! Glede na to, da sem skozi terapijo imela jasen uvid, skozi čiščenje je migrena popustila, drug dan pa ni bilo več sledu o njej, odnos se je izboljšal…., sedaj verjamem. Hvala ti. Zlata si.
Mojca
6. 4. 2020
 
Tesnoba je popustila
 
 
Pozdravljena. Sporočam ti, da je moja tesnoba popustila. Po najinem srečanju sem se počutil zelo dobro, delo mi je šlo v službi lažje od rok. Ločitev me ne bremeni več z občutki krivde. Po terapiji sem več razmišljal o sebi, svojih odnosih,… Prišel sem do spoznanj in se nekako spreminjam sam tudi navzven.
Janez
19. 11. 2019
 
Moja pot od depresije do samozavesti

 Ker sem v času epidemije padla v depresijo, sem resnično hvaležna Kristini …,  Z njenimi terapijami in svetovanji sva premagale, kar pri nobenem zdravniku nikoli ne moreš. Pri zdravniku blažimo rane s tableti, pri Kristini jih pa razrešujemo in za zmeraj odpravimo. Meditacije so mi sedaj pri srcu…a če bi me kdo vprašal par mesecev nazaj, da jih bom kdaj poslušala in ob njih čist sprostila in sodelovala…bi mu odgovorila, da jaz sigurno ne, ker to ni zame.

Sedaj po vseh meditacijah, svetovanjih in terapijah sem ugotovila, da sem čist druga oseba, da na stvari, situacije gledam sedaj čist drugače, da sebe sprejemam in gledam drugače kot prej. Enostavno sem bolj močna v sebi in dobila sem ful volje do sprememb na sebi in do samega življenja.

Zato bi se rada iskreno iz srca zahvalila tebi draga Kristina, pravijo, da ima vsak svojega angela, a moj Angel si ti draga Kristina…zmeraj ob meni in z menoj. Hvaležna sem ti do neba in nazaj. In kar bi svetovala vsem, kateri pride v kakršno koli stisko ali da bi potreboval samo nasvet, naj se obrne nate Kristina. Kajti ti Kristina si pravi naslov za vse to. Sama sem ti neizmerno hvaležna, kajti tko dobro, kot se počutim seda, se še nisem nikoli. Postala sem boljša, s cilji in energijsko polna. Hvala ti.
Džina.
6. 6. 2020

PONUDNIK

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...