27
oktober

Reiki tečaj 3. stopnje - prosti še 2 mesti!

Organizira: Sijem
Kdaj: 27. oktobra ob 9:00 do
27. oktobra 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:125€
Organizira:Sijem
Kontakt:041836739, monika@sijem.si

13 ogledov

Z Reikijem pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim in pridemo v stik s svojo dušo. Reiki v nas prebuja radost, ljubezen, samozavest ter notranji mir. Z Reikijem si lahko pomagamo odpraviti različne težave, tako fizične, kot tudi čustvene in mentalne ... Na tečaju prejmete pisno gradivo, iniciacijo v 3. stopnjo ter osvojite močna energijska orodja za delo na sebi.

Kaj je Reiki?

”REI” pomeni univerzalno, ”KI” pomeni življenjska energija.

V dobesednem prevodu je Reiki univerzalna življenjska energija, ki se pretaka v vsem, kar je živo. Jaz pa bi Reiki poimenovala ‘zdravilna energija ljubezni,’ ker je stik z Reiki energijo tako ljubeč in pomirjujoč kot je lahko le brezpogojna Božanska ljubezen.

Z Reikijem pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim in pridemo v stik s svojo dušo. Reiki v nas prebuja radost, ljubezen, samozavest ter notranji mir. Z Reikijem si lahko pomagamo odpraviti različne težave, tako fizične, kot tudi čustvene in mentalne. Z njegovo pomočjo lahko pomagamo tudi drugim - ljudem, živalim, rastlinam, stvarem, planetu Zemlji.

Katere koristi nam prinaša Reiki?

- poveže nas z božansko in zemeljsko energijo
- srce se lažje odpre za ljubezen
- poveča se pretok energije v telesu
- organizem spodbuja k samozdravljenju
- pomaga pri osebnem in duhovnem razvoju
- izboljšuje psihofizično stanje
- izboljšuje imunski sistem
- sprošča mišice in živčne napetosti
- povečuje samozaupanje in samozavest
- lajša bolečine in stres
- pomlajuje organizem in razstruplja telo
- povečuje kreativnost
- pomaga pri sproščanju čustvenih in razumskih blokad
- spodbuja nas k lažjemu soočanju z vsakodnevnimi izzivi

1-dnevni program Reiki 3. stopnja:

- poglobljeno delo z reikijem
- spoznavanje mojstrskega simbola DAI-KO-MIO (ojačanje delovanja ostalih simbolov, ojačanje reiki energije v nas, zdravljenje na daljavo) in njegov pomen
- iniciacija v mojstrsko stopnjo ter v simbol
- uporaba simbola in praktično delo z reikijem
- delo na sebi in drugih
- učenje energijskih vaj z reikijem – reiki blagoslovov
- priprava na 2. del mojstrske stopnje – reiki učitelj

Kaj pridobite z udeležbo na tečaju?

Na tečaju prejmete pisno gradivo in pripomočke za praktično delo ter osvojite močna energijska orodja za delo na sebi in drugih. Ob koncu tečaja prejmete tudi certifikat o opravljeni 3. stopnji Reikija in ste usposobljeni za izvajanje tretmajev strankam.

Iniciacija

Za začetek dela z Reikijem, je potrebna iniciacija, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.
Pri iniciaciji vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, ki se s tokoma iz središča Vesolja in iz središča Zemlje združi v srcu in od srca potuje naprej v roke. Te se nenadoma ogrejejo in če jih položimo na telo ali predmet, lahko pod njimi zlahka začutimo okrepljene energijske pretoke v obliki toplote ali mravljinčenja.

Tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki ste se z energijami že srečali. Pred samo iniciacijo bomo izvedli tudi krajšo meditacijo.

Tehnične informacije o tečaju:

Tečaj bo potekal v nedeljo, 27.10.19 od 9. do 17. ure.

Vmes bo pavza za kosilo v lastni režiji (običajno hrano naročimo na dom).

Lokacija: Prostor REMEDIO, Šmartinska c. 196, Ljubljana.

Cena tečaja je 125€. V ceno je vključeno gradivo in manjši prigrizki.

Prijave sprejemam preko e-maila: monika@sijem.si ali spodnjega obrazca 

Tečaj vodim Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, Reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (basic, advanced, Manifesting and Abundance) ter Access Consciousness Bars, MTVSS in Facelift praktik.

''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''
www.Sijem.si

IZJAVE TEČAJNIKOV:

”Tečaj je Monika odvodila profesionalno, z veliko posluha do nas začetnikov. Vse skupaj je zelo hitro minilo, zato se veselim nadaljevanja.” - (Eva, udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)
 

”Na tečaj reikija sem se prijavila zato, ker sem v zadnjih mesecih preživljala res težko in stresno obdobje. Vedno sem bila sicer povezana z duhovnostjo in so me te stvari zanimale in nekega dne, ko sem brskala po spletu in iskala navdih, sem čisto po naključju našla možnost reiki tečaja. Ker me je celotna energija reikija pritegnila, sem se prijavila, saj sem že od začetka imela dober občutek. In občutek me ni pustil na cedilu, saj je Monika ena izmed najbolj karizmatičnih duš, kar sem jih imela priložnost spoznati. Celoten tečaj je potekal strokovno, atmosfera je bila čudovita, Monika pa je preprosto in jasno odgovarjala na vsa moja (še tako) čudna vprašanja. Vidi se, da delo opravlja s srcem in komaj čakam, da se lotim druge stopnje. Čeprav sem vmes dvomila, da bom tudi jaz oddajala energijo in bila sposobna čutiti reiki, se je vendarle nekaj zgodilo, kar mi je dalo zagon za naprej. Verjamem, da se bo z redno uporabo reikija moje življenje izboljšalo na vseh področjih in se že veselim napredka. Monika, hvala.” - (Katja, udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)
 

”Nisem bila prepričana ali naj se udeležim tečaja ali ne, ampak zdaj vem, da sem se odločila pravilno. Super je bilo in občutki so neverjetni. Trenutno sem še čisto pod vtisom iniciacije in ves čas razmišljam, kaj bom zaznala in občutila. Monika je super oseba za predajanje znanja, hkrati pa tudi nežna in ljubeča oseba in v njeni družbi je tečaj sploh posebno doživetje. Priporočam vsem. Hvala Monika za čudovit dan in čudovito izkušnjo.” - (Polona, udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)

ORGANIZATOR

Moje poslanstvo je osvetljevanje življenja sebi in drugim. Z veseljem in ljubeznijo ga opravljam skozi Reiki tretmaje in tečaje, Access Consciousness tretmaje, vodenje meditacij in joge smeha. ”Sijem,...

  |  www.sijem.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...