28
julij

Sunjata ali Božanska Praznina- Pot razsvetljenja

Organizira: Nova Alkimija
Kdaj: 28. julij ob 10:00 do
28. julij 2024 ob 14:00
Kje:
Prispevek:60€
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:051-783-072, grega.gregorec@gmail.com

28 ogledov

Si želite doseči  stanje v katerem se nahajajo "razsvetljeni" posamezniki?

 

Sunjata je sistem, ki omogoča podobne izkušnje. Sunjata je zaključen sistem, ki vsebuje 63. vaj, od lažjih do bolj zahtevnih, ki udeležence postopoma uvede v stanje Prazačetne Praznine, Sunjate, Svetega Grala, ali enostavneje povedano v stanje ENOSTI, v katerem izginejo razlike med subjektom in objektom, med "jazom" in "nejazom". Naučili se bomo tudi izjemno učinkovito formulo za odstranjevanje nezaželjenih stanj in ostalih neprijetnosti, ki deluje bliskovito v nekaj sekundah in katero boste kasneje lahko sami uporabljali v svojem življenju.

Seminar Sunjate udeležencem omogoča podobne izkušnje kot jih imajo praktiki tradicionalnih duhovnih poti: Joga, Vedanta, Zen, Budizem..

Seminar Sunjate udeležencem omogoča uvid, da so izkušnje, ki jih doživijo na seminarju enake z izkušnjami, ki jih omogočajo tradicionalni duhovni sistemi kot so Joga, Vedanta, Zen in podobni, čeprav niso trajni. To stanje zavesti bo lahko trajalo nekaj minut, nekaj ur ali nekaj dni.

 

Cilji seminarja Sunjate:

Naučili se boste edinstveno formulo SUNJATE za odstranjevanje čustvenih problemov in za diskreiranje nezaželjenih stanj.  Ta formula SUNJATE je izredna, z njo boste lahko diskreirali svoja nezaželjena stanja samo v nekaj sekundah. Življenje bo za vas postala igra, ki se jo z veseljem igrate.

Doživeli boste novo spoznanje o vsebini vašega "Jaza", ki po svoji globini in širini nadgradi Direktno Izkušnjo Resnice, ki so jo nekateri spoznali na Intenzivih Gnoze.

 

Posledice, ki jih ima seminar Sunjate na udeležence so dolgoročni. Udeleženci lahko v mnogočem spremenijo pogled na svet, kar jih lahko osvobodi pogojenega razumevanja in iluzij materialnega sveta, ločenosti in omejitev in predstavlja potencialno osnovo za drugačne individualne in socialne aktivnosti.To stanje vam bo pomagalo odpreti vizijo resnične realnosti in vam omogočilo, da boste Praznino operativno uporabljali v vaših Duhovnih procesih.

 

Datum in čas seminarja: nedelja 28.7.2024 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani

Voditelj: Grega Gregorec

Cena seminarja: 60€, ob prijavi dveh oseb je cena 50€ za posamezno osebo

Za udeležbo na seminarju SUNJATE  niso potrebne nobene izkušnje ali predznanje. 

 

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072 ali na e-pošto: spiritualna.tehnologija@gmail.com 

 

Več o Sunjati najdete na

https://www.slohipnoterapija.org/sunjata

 

 

ORGANIZATOR

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...