2
november

Tečaj Avatar® - kako sočutno izboljšati svoje življenje in svet

Organizira: Avatar
Kdaj: 2. novembra ob 9:00 do
10. novembra 2019 ob 19:01
Kje:
Prispevek:1800 evrov + DDV
Organizira:Avatar
Kontakt:miam.avatar@gmail.com

36 ogledov

Poznate  občutek, da se notranji potenciali ne izražajo v tem, kar dosegate  in da je v vas  več, kot lahko izrazite?  Da se nekatere stvari v življenju ponavljajo brez razloga? Da se nekaj zdi kot čisto na dosegu roke…pa ni?

Možgani so organ telesa, kakor jetra ali ledvice. In  dovolimo jim, da samostojno uravnavajo naše mišljenje in življenje, če ne premoremo znanja, zavestnega truda in nekaj vaje, ki jo podpira naš notranji glas. Z Avatarjem se lahko vsak nauči vsega tega. Orodja nato vsak uporablja samostojno v življenju, kadarkoli začuti potrebo.

Tečaj  Zavestno ustvarjanje lastnega življenja – Avatar® je bil ustvarjen pred petindvajsetimi leti, da pomaga posamezniku biti bolj zvest samemu/sami sebi in  preoblikovati lastno življenje. Na kateremkoli področju.

 KAKŠEN JE TEČAJ

Tečaj traja 9 dni. Na tečaju poučevanje poteka vedno ena na ena, vsakega udeleženca spremlja mojster skoz ves proces učenja do samostojnosti.

Strukturiran je po korakih, logičen, veliko gibanja na prostem,  polno smeha. Malo predavanj in veeeliko praktičnega dela. Rezultat: postajaš vedno bolj to, kar si želiš. Odločaš se za cilje, ki sledijo »skritim« srčnim željam.  In te so vedno usklajene z dobrim za ves planet.

 Te tečaj zanima?

Lahko pogovoriva o pričakovanjih in tem, kaj tečaj nudi, pa tudi o moji zgodbi in razlogih, da sem se odločila to preprosto in srčno znanje predajati drugim. 

O meni

Kaj so rekli o znanju?

Govoril sem o poti do osebne odgovornosti.   Moč osebne odgovornosti je v tem, da zunanji vplivi ne povzročajo več notranjih odzivov.  Vi ste vir. V Avatarju pravimo temu zavestno ustvarjanje življenja.

Pri  sočutju govorim o izbiranju modrih prepričanj in ponovni povezanosti s srčnim zavedanjem. Zavedanje glave, ali razuma in zavedanje srca morata delovati skupaj. Morata biti uravnotežena; razum iz glave, sočutje iz srca.

In rezultati, ki nastopijo po prebuditvi osebne odgovornosti in združenju zavesti glave in srca, so neprecenljivi za vsakogar; so notranje poti ki vodijo domov.

  Harry Palmer, DVD Path to Service – izvleček
 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

AVATAR® TEčAJ Je bil ustvarjen pred več kot dvajsetimi leti z namenom, da bi ljudje dobili orodje, s katerim bi lahko pričeli zavestno ustvarjati sebe in življenje. Več...


Nalagam...