10
avgust

Pomoč za razrešitev osebnih izzivov in težav

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 10. avgusta ob 16:00 do
10. avgusta 2020 ob 21:00
Kje:
Prispevek:40,00 EUR/h
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com, 051650180

82 ogledov

Ali imate situacijo (problem/izziv), za katerega ne najdete zadovoljive rešitve in se že nekaj časa vrtite v krogu? Želite bolje spoznati in razumeti sebe? Bi radi v življenju naredili spremembe, pa vam jih ne uspe?  

Koristi pomoči: Pomoč ob pravem času vam lahko prihrani obilo časa, denarja, let bolečih izkušenj, življenjske energije in zamujenih priložnosti. Čas je tisti, ki ga ni mogoče kupiti z nobenim denarjem. Voditi otroke z zgledom tega ne more dati otroku noben tečaj. Boleča izkušnja iz katere se dvignemo opolnomočeni z lastnimi močmi je za vse, ki smo to izkusili, neprecenljivo darilo življenja. 

Poiskati pomoč zase je odraz zavedanja, iskrenosti in odgovornosti: Morda prav vsi kdaj rabimo nekoga, ki nam zna prisluhniti ter ima znanja in sposobnosti za pomoč. Včasih so pomoč iskali »bolni«, danes vse bolj prevladuje mnenje, da je iskanje pomoči odraz odraslosti - zavedanja, iskrenosti in odgovornosti do sebe in svojih bližnjih.  

Potek:

-          uvodni pogovor o situaciji, možnosti za pomoč ter določitev cilja srečanja (5 -15 min)

-          izvedba pomoči v smeri potreb (svetovanje, coaching, terapija; 40 - 60 min)

-          načrt za izvedbo spremembe s priporočilom za samostojno delo (5 – 15 min)

V pogovoru skupaj ugotovimo, kaj je srž vašega aktualnega problem/izziva in možnosti pomoči. Pri odločitvi za pomoč, sledi določitev cilja srečanja in izvedba pomoči z uporabo najprimernejšega pristopa ali njih kombinacije. Če se za pomoč ne odločite, je uvodni pogovor za vas brez obveznosti.

Svetovanje je neke vrste drugo mnenje, ki vam lahko koristi, kadar ste v dilemi in rabite nasvet. Svetujemo vam lahko na področju odnosov, kariere, samospoznanja in poslanstva in drugih zadev iz področij osebnostne in duhovne rasti.

Coaching vam skozi vodenje z vprašanji pomaga najti vaše odgovore in moči v vas samih, kajti vsi vaši odgovori in pot do polne moči, v za vas pomembnih zadevah, so že v vas samih. Pogosto skozi coaching ljudem pomagam odkriti njihovo avtentično osebnost, katere poznavanje je osnova za razumevanje sebe v trenutni situaciji na različnih področjih v življenju (odnosi, posel, zdravje, fizično okolje, denar in počutje), kot tudi jasnosti glede sprememb, ki si jih želijo, nabora možnosti za uresničitev in izdelave načrta uresničitve. Spoznaj samega sebe je nasvet modrecev človeštva. 

Energijska psihoterapija z ustrezno tehniko (PEAT (Primordialna Energetska Aktivacija in Transcendenca), DP4, Aspektika, Integracija sence, Integracija polarnosti, Soul Retrieval (povratek duše), energetsko-spiritualno uravnovešanje fizičnega telesa,  Sky Circle, Entities handling method)  pomaga učinkovito odpraviti globlje vzroke težave/izziva, ki je pogosto posledica travmatičnih dogodkov in njih posledic. Skozi terapijo se blokada ostrani ter integrira izgubljene dele (identitete/duše). Človek se počuti svobodnejši in močnejši, izboljša se počutje, kar vpliva na zdravje človeka kot celote. Terapija v primeru potrebe lahko zajema tudi odstranitev entitet, transformacijo sence, integracijo prvinskih polarnosti, odstranjevanje konfliktov v odnosih, zdravljenje odnosov, odpravlja globljih vzrokov čustvenih težav in negativnih odzivov, fobij in strahov, odvisnosti, ipd. Več:

Napredna hipnoterapija  je učinkovit, celosten in za uporabnika najenostavnejši način osvobajanja in preseganja mentalnih, čustvenih in psiholoških notranjih ovir. Pomaga pri:

  •  odpravljanja vzrokov različnih odvisnosti (kajenje, prenajedanje in druge težave s hrano, uživanje alkohola, odvisnost od video igric, spleta in družabnih omrežij, odvisnost od odnosov, nakupovanja ipd., in razvoj novega življenjskega sloga), 
  • spreminjanja (nezdravih ali neželenih) navad (npr. težave zaradi nespečnosti, slabe učne navade, prehranske navade, grizenje nohtov, odlašanje, itd.)  v navade, ki te podprejo pri dosegi tvojih ciljev; spreminjanja vzrokov težav s samopodobo in samozaupanjem (npr. trema, skrbi, …) v naravno stanje duha v človeku, ki je občutek samozavesti;
  • premagovanje različnih strahov in fobij,
  • premagovanje stresa in njegovih sprožilcev v kombinaciji  z aktivacijo potencialov, ki jih potrebujemo za dosego vrhunskih dosežkov,…
  • izboljšanje svojih rezultatov v šoli, športu, službi, partnerskih odnosih itd. Več:

Regresija v pretekla življenja je izjemna energijska tehnika za razreševaje vzrokov sedanjih težav, ki izvirajo pretežno iz preteklih življenj.Več:

Progresija pomaga, kadar smo pred odločitvijo in potrebujemo vpogled v možne izide.

Individualno poučevanje je namenjeno učenju veščin, ki jih potrebuješ za razrešitev težave.

Klub rezultatom želim poudariti, da navedene oblike pomoči ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči in ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja.

Trajanje srečanja: 60 (do 90) minut, odvisno od obsega pomoči. Če je problem/izziv globlji in obsežnejši, se v primeru možnosti za pomoč in zadovoljstva s storitvijo, lahko dogovorimo za več srečanj.

Izvaja: dr. Kristina Knific,  Certified Past Life Regression Therapist, Certified Hypnotherapist, Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, procesor različnih tehnik energijske in spiritualne tehnologije.

Cena: 40,00 EUR/h

Pogoj: psihofizična stabilnost, ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.

Prijava in več informacij: zdruzenjeza@gmail.com ali 051650180. Ob prijavi kratko opišite vaš problem in kaj si želite. Prijava je potrjena z odgovorom. Ob prijavi se dogovorimo za uro srečanja. 

NEKAJ POVRATNIH INFORMACIJ O USPEHU TERAPIJ:

Občutek krivde mi ni dovolil ljubiti svojih otrok: Sporočam vam, da mi je uspelo. Od terapije naprej ne občutim več tistega groznega občutka krivde, ki me je rezal v dušo toliko let, počutim se bolj svobodno. Uspeh se vidi tudi navzven. S hčerko in sinom se zdaj lažje pogovarjamo, odnosi so boljši. Hvala za pomoč. Milka P. (15.6.2020)

Odložil masko in začel živeti sebe: Pozdravljena Kristina! Sporočam ti, da je najina terapija uspela. Tudi žena je bolje. Tisto stvar s nadrejeno sem uredil že skoraj v celoti. Vse se gladko odvija. Hvala ti, po-moč; da sem spet tak, kot sem bil včasih! Marjan (12.6.2020)

Ko se spremenimo mi sami, se spremeni naš svet: Pozdravljeni. Sporočam vam, da se počutim v redu in tudi spim bolje. V službi je še vedno napeto. Šefa sedaj drugače vidim in razumem. Hvala za vašo pomoč. Blaž K. (23.5.2020)

Moja pot od depresije do smozavesti: Ker sem v času epidemije padla v depresijo, sem resnično hvaležna Kristini ...,  Z njenimi terapijami in svetovanji sva premagale, kar pri nobenem zdravniku nikoli ne moreš. Pri zdravniku blažimo rane pri Kristini jih pa razrešujemo in za zmeraj odpravimo. Meditacije so mi sedaj pri srcu...a če bi me kdo vprašal par mesecev nazaj, da jih bom kdaj poslušala in ob njih čist sprostila in sodelovala...bi mu odgovorila, da jaz sigurno ne, ker to ni zame.
Sedaj po vseh meditacijah, svetovanjih in terapijah sem ugotovila, da sem čist druga oseba...da na stvari, situacije gledam sedaj čist drugače, da sebe sprejemam in gledam drugače kot prej,...enostavno sem bolj močna v sebi in dobila sem ful volje do sprememb na sebi in do samega življenja.
Zato bi se rada iskreno iz srca zahvalila tebi draga Kristina, pravijo, da ima vsak svojega angela, a moj Angel si ti draga Kristina...zmeraj ob meni in zmenoj. Hvaležna sem ti do neba in nazaj. In kar bi svetovala vsem, kateri pride v kakršno koli stisko ali da bi potreboval samo nasvet...naj se obrne nate Kristina. Kajti ti Kristina si pravi naslov za vse to.
Sama sem ti neizmerno hvaležna, kajti tko dobro, kot se počutim sedaj se še nisem nikoli...postala sem boljša z cilji in energisko polna. Draga moja Kristina rada te imam iz vsega srca in hvaležna do neba. Hvala ti. D. (6.6.2020)

Našel mir in prenehal kaditi: Spoštovana ga. Kristina. Sporočam vam, da že 42 dni nisem prižgal cigarete. V službi nisem več nervozen, odnosi so boljši. Hvala za posneto meditacijo (imate zelo prijeten glas). Beno (4. 5. 2020)

 Tesnoba je odšla in znova vidim sonce: Zdravo. Sporočam ti, da je tesnoba popustila, tudi sanje se mi ne ponavljajo več in končno spim celo noč. Hvala ti za pomoč. Iris (7.4.2020)

Migrena je zgolj povratno sporočilo: Draga Kristina. Hvala ti, da si mi pomagala pri odpravi migrene. Mislila sem, da ta izhaja iz prehlada, kot že tolikokrat prej. Tokrat niso pomagali niti tableti .... Noro! Glede na to, da sem skozi terapijo imela jasen uvid, skozi čiščenje je migrena popustila, drug dan pa ni bilo več sledu o njej, odnos se je izboljšal...., sedaj verjamem. Hvala ti. Zlata si. Mojca (6. 4. 2020)

Tesnoba je popustila: Pozdravljena. Sporočam ti, da je moja tesnoba popustila. Po najinem srečanju sem se počutil zelo dobro, delo mi je šlo v službi lažje od rok. Ločitev me ne bremeni več z občutki krivde. Po terapiji sem več razmišljal o sebi, svojih odnosih,... Prišel sem do spoznanj in se nekako spreminjam sam tudi navzven. Janez (19.11.2019)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...