Nikrmana
bioterapevtske storitve, regresoterapija, reiki

Nikrmana bioterapevtske storitve, Eva Rajh s.p.

Medlog 21
3000 Celje

2 zahval     183 ogledov

Sem Eva, živim v Celju, izhajam pa iz Grosuplja.

Življenje me je vodilo na pot pomoči. Vrsto let sem se udejstvovala v prostovoljskih akcijah in dogodkih, kjer smo pomagali posameznikom, živalim ali okolju. Vedno me je vodilo hrepenenje po tem, da bi drugim olajšali stisko, mu ponudili roko ter ga povzdignili iz teme, ga naučili ponovno shoditi. 

In čeprav sem študij uspešno zaključila ter s tem pridobila dva poklica (učiteljica in jezikoslovka), pred tem pa sem že imela enega v žepu iz srednje šole (vzgojiteljica), se nikakor nisem mogla videti v nobenem izmed njih. Nekaj mi je majkalo. In da ne bi še naprej hodila v napačno smer, me je življenje potisnilo v vrtinec težav, iz katerih sem se lahko povzdignila le preko trdega dela na sebi.

Vpisala sem se zato v Šolo za bioterapevte, ki jo vodita priznana slovenska zdravilca Neli Rep in Marjan Ogorevc. S pomočjo novih znanj in spoznanj sem tekom šolanja uspela stopiti iz vrtinca težav, moje filantropske težnje pa sem lahko usmerila v bioterapijo. Kasneje sem pri zdravilki Bebi Splihal opravila tudi tečaj nehipnotične regresoterapije, s katerim vas lahko varno popeljem v prejšnje življenje. 

In rodila se je nova zdravilka. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Nikrmana bioterapevtske storitve, Eva Rajh s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...