Eva Rajh

VIDEO: Vaja za energijsko zaščito

piše: Eva Rajh
10. maj 2021    1370 ogledov

Vaja 'Energijska zaščita' je namenjena tistim, ki jih vsakodnevni odnosi čustveno precej izčrpavajo. Lahko pa se jo uporablja seveda tudi v druge namene. 

V tej meditaciji zgradimo energijsko zaščito okoli svojega telesa, ki nam pomaga preprečiti vstop negativnih energij iz okolja. 

V praksi je to uporabno na primer v delovnih okoljih, kjer imamo neprijetne sodelavce ali pretirano zahtevne stranke in podobno. 

Ljudje, ki so po naravi bolj nežni, mehki, visoko senzitivni, sočutni, so bolj podvrženi čutenju energij, ki jih oddajajo ljudje, ki v sebi čutijo veliko negativnih napetosti. Te napetosti nato (vede ali nevede) sproščajo v okolje, ki jih tisti nežnejšega značaja vase posrkajo. To se vse odvija na subtilnem, nezavednem nivoju. 

Pri tem se moramo zavedati, da se tu na nikogar ne kaže s prstom ali izpostavlja kot krivca. Take so naravne dinamike pretoka energij med posamezniki. Karma sama pa nas vedno potisne v situacijo, v katerih se obelodanijo naše šibkosti, da jih bomo lahko prej predelali in da bomo lahko prej zrasli.

V prvi vrsti je zato potrebna energijska zaščita, da se prej omenjene negativne energije ne vsrkavajo v naše biopolje. Potrebno pa je vsekakor delati na dvigu zavedanja lastne vrednosti ter na odkrivanju notranje moči. Ko to zraste, za negativne ljudi enostavno ne bomo več zanimivi, saj bomo samodejno odpadli z njihovega radarja. 

Opozorilo: vaje ne delajte med vožnjo ali upravljanjem strojev. 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...