Karnion
holistični center razvoja osebne uspešnosti

Karnion d.o.o.

Zg. Pirniče 140
1215 Medvode

Nataša Ribič

01 362 32 53

karnion@karnion.si

www.karnion.si

1 zahval     398 ogledov

Pri treningu superlearning KARNION bomo za vaše jezikovne in osebne cilje uspešnosti poskrbeli celostno- z edinim MEDICINSKIM superlearningom ( kisikova kura po dr. Ardenu ter bioresonančna terapija) ter dodatnimi brezplačnimi delavnicami.

Programi:

  • Učenje tujih jezikov z edinim MEDICINSKIM superlearningom ( kisikova kura po dr. Ardenu ter bioresonančna terapija)
  • Antistresni program
  • Dialogika

ZAKAJ IZBRATI SUPERLEARNING KARNION?

 1.      Holistični center Karnion po metodi superlearninga v alfa stanju deluje že od  leta 1991.  Je inovator v slovenskem prostoru, z največ izkušnjami in obilo referencami.

1.      Do znanja  tujega jezika vas popeljemo kar 4x hitreje, za vas pa lahko skrbi 7 strokovnjakov. Karnion je edina zasebna šola v Evropi s 7 zvezdicami.

2.      KARNION superlearning edini uporablja RUMENO SVETLOBO  v možganskem spodbujevalniku (mind machine), ki deluje nevsiljeno, pomirjujoče kot sonce, v skladu z našim naravnim dihanjem.

Znanstvena utemeljitev zdravilnosti rumene barve v KARNIONOVI  bio feedback napravi

Primerjava med rumeno in rdečo:

Rumena fiziološko pomirja določena živčna, psihonevrotična stanja. Je stimulans za oči, torej tudi za živce. Velja za mentalni stimulans. Je najsvetlejša med vsemi osnovnimi barvami, je barva sonca in izraz bleska in živahnosti.

Rdeča je najbolj vsiljiva in kričeča izmed vseh barv, zato jo spravljajo že od nekdaj v zvezo z nevarnostjo in je signal za požarno zaščito, je barva ognja in krvi. Neločljivo je povezana s strastjo, vročino in borbo. Fiziološko  učinkuje na človeka tako, da zvišuje mišično napetost, zviša krvni pritisk. Vir:  dr. Anton Trstenjak: Človek in barve

Rumena svetloba v kombinaciji s pravilnim dihanjem  je tako najkrajša  pot do alfa stanja,  do harmonizacije obeh možganskih polovic in s tem maksimalnega povečanja učljivostnih kapacitet.

4. KARNION  edini izvaja meritve alfa stanja, tako da vsak slušatelj dobi po poslušanju tujega jezika povratno informacijo o stanju sproščenosti.

5.  Superlearning Karnion pomeni popolno individualizacijo vsebin, kar pomeni, da se boste pri nas učili vsebine, ki vas zanimajo in, ki jih boste v svojem osebnem življenju ali na delovnem mestu dnevno uporabljali.

 6.  Izbirate lahko tudi med specializiranimi vsebinami:

-          visoka poslovna angleščina ( finančne vsebine );

-          trening učinkovitosti- Life coaching v angleškem in nemškem jeziku;

-          Martin Kojc – Učbenik življenja v nemščini in angleščini;

-          nemščina v bolnišnici (namenjen še posebno vsem zaposlenim v zdravstvu ali bolnikom, ki se odpravljajo na zdravljenje v nemško govoreče države).

7.     Pri treningu superlearning KARNION bomo za vaše jezikovne in osebne cilje uspešnosti poskrbeli celostno- z edinim MEDICINSKIM superlearningom ( kisikova kura po dr. Ardenu ter bioresonančna terapija) ter dodatnimi brezplačnimi delavnicami pod  geslom  " Kako do maksimalne  učljivosti?".

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Karnion d.o.o.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...