Tvoja moč
osebni coaching (Soulwork systemic coaching, NLP)

Ksenija Krevs

Marof 23
8216 Mirna Peč

Ksenija Krevs

051 615 212

ksenija@tvojamoc.si

www.tvojamoc.si

3 zahval     589 ogledov

Ko skušamo doseči katerikoli cilj, lahko je to boljši odnos s partnerjem, otroki, starši ali sodelavci, večji uspeh v službi ali pri poslu, bolj zdravo telo, za vse to potrebujemo znanje, kako doseči cilj, in notranjo usklajenost. Če nam ne uspeva, a vseeno kopičimo samo novo in novo znanje, smo na koncu veliko bolj izobraženi, a še vedno neuspešni in nezadovoljni. Potrebno je premagati čustvene blokade, da dosežemo svoje cilje.

Kako preverite, ali imate blokade? Neprijetni občutki spremljajo neuresničene želje kljub prizadevanjem in trdemu delu. Slišati je, kot da jih imamo več ali manj vsi. Res. je. Toda redko kdo se jih zares loti in jih premaga. 

Pri svojem delu združujem številne tehnike, najbolj učinkovita je zagotovo Soulwork systemic coaching, ker rešuje težavena čustveni ravni.  Tam je praviloma njihov izvor.  Ni dovolj analizirati, premlevati, celo razumeti, treba je začutiti. Ko lahko začutite, lahko uresničite.

Tako preprosto je to. Vse okoliščine in ljudje se enostavno prilagodijo vašemu novemu dojemanju sebe.

Slišati je neverjetno, ampak deluje. Zame samo to šteje. Kaj pa za vas? Vabljeni, da si več o meni in mojem delu preberete na http://tvojamoc.si in se dogovorite za brezplačni 15-minutni posvet.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Ksenija Krevs

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...