Iris Kline Arih

Kako do vibracijske usklajenosti s svojimi željami in cilji?

27. oktober 2020    669 ogledov

Ali vse želje postanejo resničnost? Kdo vleče karte, katere želje se bodo uresničile in katere ne? Kdo je tisti, ki sprašuje, in kdo tisti, ki odgovarja?

Želja na začetku pride v precej neznanem "paketu"

Želja se ne porodi osamljena. Pride ‘v paketu’. Na začetku precej neznanem. Izstreli jo, željo, bodisi naša podzavest, neki vzgib, oseba, dogodek, občutek, recimo, da nam obstoječe ni (več) dovolj, bi lahko rekli, ali ko želimo iz nečesa, česar še ni, ustvariti nekaj novega. 

Vrnimo se za hipec k tistemu paketu. Če je želja zvezda na nebu, ki jo želimo doseči, potem bo najbrž treba opraviti pot do tja. Do neba?! Kako dolgo pot, je odvisno od tega, kako močno ta zvezda sije, kje je in koliko zvezd – stopnic je na poti do nje, najbolj sijoče zvezde, ki nas privlači. Ja, po zvezdah bomo stopali, se nanje opirali. Do tega, ko jo bomo držali v rokah, to našo končno zvezdo, bo gotovo preteklo kar nekaj dni in noči. In za to končno zvezdo bo prisijala nova, končna zvezda. In takrat, ponoči, ko je temno, in tudi podnevi, ko ni dovolj sonca, takrat bomo potrebovali vso svojo svetlobo, da bomo videli pot. Potrebovali bomo veliko miru. Za jasnost in čistost. Veliko potrpežljivosti, razumevanja. Upanja in vere.

Tole o željah in svetlobi (našem srčnem hrepenenju) naj bo opora za vse tiste, ki ste morda obtičali ali se vam je kje v življenju zataknilo in ne gre zlahka naprej do te vaše zvezde.

Kako je z uresničitvijo želja?

Kako je z uresničitvijo želja, kdo je dovolj močan, pameten, izkušen, komu gre bolje in komu življenje namenja več izzivov do velikega voza? Kdo je na repu in kdo na krmilu? Kdo odloča?

Mi. Mi sami smo pot in nebo in zvezda in želja. To vse smo mi. Imamo moč, da smo, kar želimo. Tu ni razlik med nami.

Moč imamo tudi, izbiro, da se okrepimo z vsem potrebnim, česar morda nismo prejeli v paketu z željo. Vse to imamo že v sebi. To je ta naša svetloba, ki nas vodi, vselej, da uresničimo prav vse, le temo je treba odstreti (navadno je tema strah ali nezaupanje vase).

Le zložiti je treba vse to skupaj, povsem naravno in preprosto, kot smo zložili svojo željo. In se znati vibracijsko uskladiti z njo. Se osredotočiti, biti prisotni in pozorni, odstreti omejujoča prepričanja in ustvariti nove možnosti. Lahkotno in s humorjem.

Pri tem ni nujno, da znamo in zmoremo vse sami ...

Osnova je v nas, potrebno je le malce spodbude. Resonančni coaching je ena od možnih spodbud, ki vas podpira pri tem, da aktivirate tisto točko ravnovesja, od koder je vse mogoče, tisto mesto moči, od koder dostopate do vseh svojih virov. Več informacij o procesu coachinga, o tem, kako vas ta vodi v novo smer, in temah, pri katerih vas lahko podpre, je na voljo na https://resonancnicoaching.si/ .

Torej čas je, da resnično spoznate svoje želje. Povabite jih na sprehod, namenite jim pozornost in jim prisluhnite.

  • Kaj si želite? In zakaj si nekoga ali nečesa želite?
  • Kaj je naslednji korak, ki ga morate narediti?
  • Kje ste na nevidnih stopnicah do svoje zvezde?
  • Kako se boste počutili takrat, ko jo boste dosegli?
  • In kaj je mogoče narediti že ta hip?

»Pomembno je iti naprej. Samo naprej. Le tako je možno videti, v samoopazovanju in samoizkušanju, ali smo morda spregledali kako zvezdo. Kako lestev. Ali kaj drugega iz paketa, ki smo ga prejeli skupaj s svojo željo,« meni Iris Kline Arih, resonančna coachinja, ki s svojevrstnim coaching pristopom podpira posameznike in skupine pri njihovi osebni in poslovni rasti.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...