ROŽMA - Katja Rebolj
cvetlični prigrizki

0 zahval     7 ogledov

Sem Katja, biologinja z doktoratom iz biokemije, po poklicu pa nabiralka in raziskovalka uporabe divjih rastlin in cvetja v kulinariki. Sodelujem z vrhunskimi kuharji in restavracijami, ki na svoje krožnike uvrščajo najbolj hranilne in okusne rastline iz naše narave.

Moje članke in recepte lahko prebirate v številnih slovenskih revijah, oddajah in na moji spletni strani www.katjarebolj.com. Sem avtorica nabiralniško-kuharske knjige Narava vedno zmaga. Kot nabiralko me lahko spremljate v oddaji Restaurants on the edge televizijske hiše Netflix.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  ROŽMA - Katja Rebolj

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...