Karolina Rebernik
zakonska in družinska terapija

Zakonska in družinska terapija, Karolina Rebernik s.p.

Škrabčeva ulica 3
1000 Ljubljana

0 zahval     2152 ogledov

Mag. Karolina Rebernik je zakonska in družinska terapevtka, ki nudi terapevtsko pomoč pri nesoglasjih v partnerskem odnosu, izzivih v starševstvu in osebnostni rasti posameznikov. Dela tudi z otroki in mladostniki, ki se znajdejo v stiski. Vodi terapevtske skupine - Skupina za posameznike, Skupina za ženske, Skupina za mladostnike. Izvaja delavnice ter predava različnim organizacijam na temo izboljšanja odnosov. Piše poljudne in strokovne prispevke ter sodeluje z različnimi podjetji za izboljšanje komunikacije znotraj kolektiva. Pri terapevtskem delu jo vodi strokovnost, čut do sočloveka in osebne izkušnje.

Zakonska in družinska terapija je namenjena vsem, ki so se znašli v čustveni stiski in bi radi izboljšali svoje odnose z bližnjimi.

Terapija poteka v obliki individualne, partnerske in družinske terapije ali skupinskih srečanj. Skupinska terapija poteka z več udeleženci, ostale oblike terapije potekajo ob prisotnosti terapevtke in vas, vašega partnerja ali otrok.

Individialna terapija je namenjena posameznikom, ki so samski ali v partnerskem odnosu, kjer si želijo spremembe. Pogosto jih bremeni nizka samopodoba, strah pred odločitvijo in občutek zavrnitve
Partnerska terapija je namenjena parom, ki so se »zgubili« v odnosu, imajo težave v komunikaciji, se prepirajo in želijo odnos izboljšati.
Družinska terapija je namenjena družinam, ki se soočajo z izzivi pri vzgoji otrok in starševski vlogi.
Terapija za otroke je namenjena otrokom, ki imajo čustvene, vedenjske ali psihosomatske težave.
Skupinska terapija je namenjena določeni skupini posameznikov, ki jih povezuje isti cilj ali izkušnja, npr. skupina za posameznike, skupina za ženske, skupina za mladostnike.

Vsa srečanja so zaupna in potekajo v skladu z Etičnim kodeksom zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Zakonska in družinska terapija, Karolina Rebernik s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...