ZAVOD ALIANA
psihoterapija, svetovanje in osebna rast

ZAVOD ALIANA, psihoterapija, svetovanje in osebna rast

Pregljeva ulica 7
1230 Domžale

Alja

041 324 037

info@aliana.si

0 zahval     65 ogledov

Sva prijateljici in ustvarjalki osebne beležnice z imenom aliana – ČAS ZAME. Aliana je izpeljanka najinih imen.

Sva ljubeči, lahko tudi ranljivi, s pozitivno energijo in žensko intuicijo. Socialni delavki, ki svoje znanje nadgrajujeva na študiju sistemske psihoterapije ter z izobraževanji s področij osebne rasti, čuječnosti in meditacije.

V raziskovanju, kako do večje izpopolnjenosti, edinstvenosti in notranje sreče, je nastala osebna beležnica aliana – ČAS ZAME. V njej se skriva srčnost, ki jo želiva deliti tudi z vami.

Alja Krebel

Sem ljubeča partnerka, prijateljica, sestra, hčerka, vnukinja in soseda. Oseba, ki v življenju išče izzive in se z njimi ljubeče spopada.

Skrb zase mi ni tuja, a se učim, iz dneva v dan rastem in se razvijam. Hvaležno in čuječe stopam po poti življenja. Rada imam jutra ob morju in večere ob soju sveč in prijetnem klepetu.

Po izobrazbi sem univerzitetno diplomirana socialna delavka in svoj poklic tudi opravljam.

Zaradi želje po nadgrajevanju svojega znanja in pridobivanju izkušenj obiskujem seminarje in izobraževanja s področja osebnostne rasti, svetovanja in duševnega zdravja.

Razvada številka 1 – sladoled. Jedla bi ga lahko vsak dan. Nanj sem nora že od otroštva. Najraje imam doma pripravljenega, z orehi in okusom kokosa.

Nisem športni tip, obožujem pa dolge sprehode, ki me sproščajo in nahranijo z energijo. Rada se prepustim tudi meditaciji.

V letu 2005 sem bila izbrana, da sem lahko kot nesorodna oseba darovala kostni mozeg državljanu Kanade. S tem sem mu podarila življenje. Hvaležna sem za to izkušnjo, nesebično bi jo ponovila.

Andreja Bolta

Moja jutra se začenjajo ob skodelici dobre kave in v tišini. To je mojih 5 minut, ki mi omogočajo, da se v miru prebudim, zadiham in se nato podam v vrvež, ki me čaka čez dan. Zavedam se pomembnosti sedanjega trenutka, zato poskušam svoje življenje živeti čim bolj čuječe, biti v stiku sama s sabo in z ljudmi, ki jih imam rada.

Po izobrazbi sem univerzitetno diplomirana socialna delavka in specializantka sistemske psihoterapije pod mentorstvom sistemskega psihoterapevta mag. Mirana Možine, dr. med.

Ljubiteljica črne čokolade in vsega, kar je povezano z njo.

Večna zaspanka – tisti, ki me poznate, veste, kaj to pomeni.

Iskreno hvaležna za podpirajočo družino, najboljše prijatelje … in predvsem iz srca hvaležna za moja dva sončka.

Osebna beležnica aliana – ČAS ZAME

Skrb zase je vaša odgovornost. Osebna beležnica aliana – ČAS ZAME vam bo pri tem v pomoč.Vzemite si čas zase in odkrijte svojo edinstvenost.

Naj bo aliana – ČAS ZAME tudi vaša prijateljica, vaš odmik, vaš prostor in vaš čas, ki si ga boste vzeli le zase.

info@aliana.si 

Čas zame, nuja ali privilegij?

Čas zame, nuja ali privilegij?

Alja Krebel in Andreja Bolta
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  ZAVOD ALIANA, psihoterapija, svetovanje in osebna rast

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...